Táblázat.hu – Az üzleti partnerek táblázata

 
Kattintásnyira van a teljes lista
Az alábbi cégek most regisztráltak a táblázat.hu-ra. És Ön?
Pattox&Pottar Kft.
1182 Budapest XVIII., Péterhalmi út 8.
vasbangazdag.hu Betonacél szálban, tekercsben, hegesztett hálók, zártszelvények, síküvegek nagykereskedelmével (min. 24 tonnás tételű értékesítésével) foglalkozunk Magyarországon és az EU-ban.
Sallai Bau Baufirma Hungary Kft
9730 Köszeg, Alsó krt 24
Építőipari cég vagyunk ,több éves tapasztalattal ,megbizható emberekkel ,rugalmas hozzá állással várjuk leendő megrendelőinket . Munkáinkra garanciát vállalunk ,akár anyagosan -anyag nélkül is vállaljuk .Ingyenes felmérés és árajánlat készítés.Kisgéptől a nagygépig -kisautótól a nagy darús billencsig mindennel rend...
Mixvill Kft.
1163 Budapest XVI., Veres Péter út 89.
A Mixvill Kft. tulajdonosai, a cég jogelődjét 1993-ban alapították. Azóta is 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. A majd húsz év alatt, meghatározó szerepet vívott ki, a magyarországi villanyszerelési anyagok értékesítésében, exportjában és importjában. Saját márkaneveink már jól csengenek, nemcsak a hazai, hanem a k...
Mixvill Kft.
2600 Vác, Szent László u. 43.
A Mixvill Kft. tulajdonosai, a cég jogelődjét 1993-ban alapították. Azóta is 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. A majd húsz év alatt, meghatározó szerepet vívott ki, a magyarországi villanyszerelési anyagok értékesítésében, exportjában és importjában. Saját márkaneveink már jól csengenek, nemcsak a hazai, hanem a k...

A kategorizált szaknévsor használata

Ezen az oldalon Ön egyszerűen és valóban gyorsan keresheti meg azokat az üzleti partnereket, akikkel szeretne a jövőben kapcsolatba lépni, vagy esetlegesen azokat is megtalálja, akik valamilyen oknál fogva a régi elérhetőségeken nem válaszolnak a telefonokra, e-mailekre.

A szaknévsor ezen, on-line változata, nem is hinné, mennyiben könnyíti meg az életét. Ahogy látni fogja a mi szaknévsorunk nem csak egy célzott keresést képes kezelni, hanem csoportos kimutatást is ad a látogatónak. Ráadásul, ha az adott projekt potenciális kivitelezőiből több is szimpatikus, akkor akár össze is hasonlíthatja őket, illetve csoportosan, személyre szabott ajánlatot is kérhet tőlük. Ennek értelmében ez a szaknévsor több mint egyszerű adatbázis.

Hogy tudja megtalálni a megfelelő szolgáltatást vagy terméket a szaknévsor segítségével? Mi sem egyszerűbb ennél! A főoldalon látható preferenciákat megadva és a kereső gombra kattintva már láthatja is a lehetséges partnerek, vállalkozások listáját, melyből szabadon böngészhet, válogathat. Itt akár országosan és helyiségre szűkítve is szűrhet. Ezzel a módszerrel rengeteg időt és energiát spórol meg, hiszen nem kell átnyálazni az oldalakat, mint a nyomtatott szaknévsor esetében. A másik előnye pedig az, hogy mindig friss és megbízható adatokat talál, ellenben a fizikai katalógussal, nem kell újra nyomtatni a lapokat, hanem egyszerűen az adminisztratív felületen javítható a megváltozott adat. Ebbe a virtuális szaknévsorban tényleg minden könnyedén és gyorsan megtalálható.

A legjobb viszont az egész szaknévsorban az, hogy mindig kéznél van, akár hol is jár az ember. Akár egy hirtelen döntés során is előveheti segítségnek. Miután rászűrt azokra a cégekre, akik avval a termékkel, vagy szolgáltatással foglalkoznak, ami önnek szükséges, meg is ismerheti kik, hogyan dolgoznak és milyen megbízhatók.
A földrajzi fekvés és az ár sem elhanyagolható, így akár ez alapján is dönthet valaki mellett vagy épp ellen. Abban is támasz lehet, ha Ön nem tud dönteni két szimpatikus vállalkozás között, mert az árajánlatkérés lehetősége, nem csak egyedileg tető meg, mert ez az adatbázis arra is lehetőséget ad használójának, hogy csoportosan tendereztesse a kiválasztott cégeket.

Így nem kell manuálisan összevetni a bekért adatokat, hanem a szaknévsor által egy gombnyomásra láthatja mindazt, ami eddig hosszas számolgatások után hozott csak eredményt.

Miért megbízható ez a cégtár?

A nyomtatott formában már közel 10 éve sikeresen alkalmazott katalógusnak ez idáig is több ezer felhasználója van, mely kivételesnek mondható a piacon. A korral viszont haladni kell, így a könyv alapú szaknévsort felváltja az általunk üzemeltetett tablazat.hu weboldal. Szerkezete és tartalma jelentősen kibővült és olyan funkciókkal gazdagodott, mint a szűrők, keresők, csoportos ajánlatkérés, összehasonlítás. Annyira könnyen kezelhető és felhasználóbarát a felület, hogy még a kezdő on-line szaknévsor használók is eredményesen, gyorsan tudnak keresni vele, és talán ami a legfontosabb, hogy  tőlünk megszokott friss adatok között.
A már leválogatott cégeket is tovább szelektálhatja, mely azért is jó, mert így valóban azt az egyetlen partnert tudja magának megtalálni, ami tényleg a legjobban találkozik elképzeléseivel. A felületen mindig naprakész információkat hívhat le, mert ez a szaknévsor és azon belül is a teljes adatbázis folyamatosan frissítve van. Így nem ér senkit kellemetlen meglepetés egy idejét múlt adat miatt. Eddig is a megbízható szolgáltatók egyike voltunk és a jövőben is ez jellemez majd minket. Egy fontos és szembetűnő különbséggel! Nem kell a vaskos katalógust forgatnia perceken át a cégek elérhetőségei után kutatva.

Amennyiben ön is szeretné vállalkozását a szaknévsor megfelelő kategóriájába szerepeltetni, erre van ingyen lehetőség. A SPAM-ektől sem kell egy cseppet sem tartania, mert az e-mail címet nem jelenítjük meg a látogatók előtt, így csak a mi rendszerünkön keresztül tudnak elektronikus levelet küldeni Önnek. Még nem tudhatja, mennyi partnert szerezhet majd ezzel a módszerrel. Az is megtehető, hogy egy bizonyos idő elteltével levegye a cégét. Ezért mindössze csak annyit kell tennie, hogy belép a felhasználó neve alatt és díjmentesen törli adatait. Az internetes szaknévsor egy újabb és összetettebb változatával ismerkedhet meg, ha minket használ, mint kereső, és mint cégtulajdonos is. Ez egy páratlan lehetőség egy új paci csatorna feltérképezésére, mérésére is, ami egyszerűen megmutathatja, mekkora látogatószám az, ami az Ön által kínált terméket, vagy szolgáltatást keresi.

e-service Felhasznalobarat Honlap A legjobb eSzolgaltatas btonzerem