Mit?
Hol?
Adatlap

Grandis Kft. - Munkaruházat

Cím:
8200 Veszprém, Síp u.16. Térkép
Web:
Veszprém
  Munkaruházat - Részletes adatok »
Köszöntöm a Grandis Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. nevében. Oldalainkon megismerkedhet a Security Line, Tao Safety, FlexionPlus spanyol munka és védőlábbeli családokkal, melyet a magyarországi felhasználóknak cégünk importál.

Széles termékkínálatunkkal – munka- és védőbakancsok, félcipők, szandálok, papucsok, csizmák - mindenfajta munkaterületre megoldást kínálunk.

Raktárkészletünkről gyors, pontos esetenként ingyenes szállítással tudjuk segíteni partnereink munkáját.

Szakmai tájékoztatókkal, termék-kiválasztási segédlettel, ügyfélszolgálatunkkal igyekszünk támogatást nyújtani a megfelelő védőlábbeli kiválasztásában.

A munkalábbelik, védőlábbelik csúcstechnológiás gyártása során a legszigorúbb környezetközpontú és minőségirányítási rendszerek- ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 - felügyelete mellett biztosított a kiváló, folyamatos minőség a felhasználók számára.

A minőséget egy bevezetett, több évtizedes tapasztalattal, piaccal bíró védőlábbeli gyártó - Linea de Seguridad, s.l. - garantálja, amelyet notifikációs számmal rendelkező nemzetközi intézményekben – INESCOP, SATRA, CIMAC … - végzett tesztek, vizsgálatok tanúsítanak.

A munka-, és védőlábbelik, mint egyéni védőeszközök, mindegyike rendelkezik EK megfelelőségi tanúsítvánnyal. A védőeszközök megfelelnek EN ISO 20344, EN ISO 20345, EN ISO 20346, EN ISO 20347 szabványoknak.

A felhasználók érdekében a Security Line gyártója kiemelt figyelmet szentel a professzionális minőség és komfort egyenletes biztosítására, kedvező ár-érték aránnyal kívánja elérhetővé tenni Security Line és Tao Safety munkavédelmi lábbeliket mindazok számára, akiknek fontos a minőség.

Széles méretválasztéknál gondoltak az extra mérettel rendelkezőkre is, így több típusnál is megtalálhatók a 49, 50-es méretek.

A lábbelik viselete egyéni stílust biztosít a hétköznapokban is, kiváló alapanyagok felhasználásával a hagyományostól a sportosig!

Termékfejlesztés során az alapvető terméktulajdonságok, mint a kiváló szellőzés, komfort és hőérzet mellett, olyan speciális technológiákat is alkalmaznak – izzadságelvezető rendszer – amely nagyban javítja hétköznapi viselet kényelmét.

Weboldalunkon megismerhetik Security Line, Tao Safety, FelexionPlus gyártójának kutatásaink és fejlesztéseink eredményeit, melyek magukba foglalják azon technikai újításokat, melyek egyetlen célja a védőlábbelik tökéletesítése. A magas minőségi garancia és a színvonalas formatervezés biztosítja termékeink – Security Line, Tao safety, FlexionPlus munkavédelmi bakancsok, surranók, félcipők, szandálok - megbízható jelenlétét a piacon.

A Linea de Seguridad cég a Security Line és a Tao Safety márkaneveivel mindig nagy hangsúlyt fektet minőségi anyagok felhasználásával az optimális komfort elérésére, hogy a munka legkevésbé tűnjön munkának.

Várjuk megtisztelő megkeresésünket, megrendelésüket

Tisztelettel:

Csizmazia Krisztián
Ügyvezető igazgató
Grandis Kft.
8200 Veszprém, Síp u. 16.
Tel: (88) 788 766
Fax: (88) 789 992
E-mail: info@grandis.hu
Web: www.grandis.hu

Cégjellemzők

ISO 14001
ISO 9001
Kiskereskedő
Nagykereskedő
Márkák
Securityline, Coverguard, 3M, Tao Safety, Flexion Plus
Beszélt nyelvek
Alapítás éve
1991
Kapcsolódó szolgáltatások
  • Egyedi gyártás
  • Tanácsadás
  • Tervezés
  • Házhozszállítás
  • Webáruház

Kulcsszavak

Bakancs, Munkacipő, Szandál, Védőcipő
Grandis Kft. termékei - Munkaruházat
image
Miért érdemes Arga munkavédelmi bakancs mellett dönteni
 
 
image
Miért érdemes Loira munkavédelmi bakancs mellett dönten
 
 
image
BOTA VIP (02+CI+HI+FO) vízálló színbőr bakancs, nitril/
 
 
image
Kifutó termék: 50% kedvezmény prémium kategóriás munkav
 
 
image
Miért érdemes Punto munkavédelmi félcipő mellett dönte
 
 
image
Miért érdemes Sena munkavédelmi félcipő mellett dönteni