A húsdaráló az egy darabban lévő nagyobb húsok ledarálására alkalmas élelmiszeripari gép. A kis kapacitású akár háztartásban is használható készülékektől egészen ipari méretig kaphatóak. A felhasználási területtől függően igen eltérő lehet a húsdarálók kapacitása és a betöltő nyílás mérete. A darálmány finomságát a lyuktárcsa határozza meg, amely általában cserélhető. Ezekhez a készülékekhez a legtöbb esetben rendelhetők kiegészítők, például kolbásztöltő, és egyes gépek rendelkeznek extra funkciókkal, mint az önélező kés vagy a túlmelegedés elleni védelem.

Ipari húsdaráló Forgalmazók

Budapest
Rozsdamentes berendezések, munkaasztalok, állványok, mosogatók, éttermi berendezések
 
Budapest
- Cégünk 1990. óta van jelen a magyar piacon. - 25 minőségi vendéglátó ipari termékek gyártásával foglalkozó olasz cég berendezéseinek hazai forgalmazói vagyunk - helyszíni felmérés, árajánlatadás, szakmai tanácsadás, gyors szállítás, szerv...
 
Nagykanizsa
SZOLGÁLTATÁSAINK: TERVEZÉS KONYHATECHNOLÓGIA BEÜZEMELÉS BETANÍTÁS EGYEDI GYÁRTÁS SZERVÍZ KARBANTARTÁS HÍVJON MINKET BIZALOMMAL!!! Cégünk 1996. szeptember 10-én kezdte meg tevékenységét. Mára 50 főt foglalkoztató...
 
Budapest
Cégünk 2011-ben alakult RM Konyhatechnológia Kft. néven. Szakemberek egy kis csoportja alkotja 22 éves szakmai múlttal. Célkitűzéseink közzé tartozik a magyar gasztronómia folyamatosan megújuló igényeinek magas színvonalú kiszolgálása. Sze...
 
Keszthely
Cégünk fő profilja vendéglátóhelyek, szállodai és ipari konyhák igényeinek magas szintű kiszolgálása.
 
Budapest
Az Attase Kft. 1998 óta van jelen a magyar piacon. Élelmiszer mellett kínálatunkban megjelentek ipari konyhatechnológia eszközei és a rozsdamentes edények, kiegészítők, az egyszer használatos műanyagáruk. A termékek egyre szélesedő választ...
 

Cég hozzáadása

Ipari húsdaráló beszerzési útmutató

1. Milyen kapacitású húsdarálót kíván beszerezni?

Számos változata létezik a húsdarálóknak az otthoni 20-50 kg/óra kapacitású gépektől az élelmiszeripari nagygépekig, melyek akár 1000 kg hús ledarálására is képesek óránként. Az várható igények alapján adja meg, hogy óránként hány kg hús feldolgozására legyen alkalmas a készülék.

2. Mekkora legyen a készülék betöltő nyílása?

Attól függően, hogy milyen méretű húsokat szeretne darálni, jelölje meg, hogy legalább mekkora betöltő nyílással rendelkezzen a gép. Az otthoni kisebb típusok esetében 60-80 mm-es átmérő a jellemző, míg az egészen nagy gépek betöltő nyílása akár 120x120 mm is lehet.

3. Milyen paraméterű lyuktárcsára van szükséges a géphez?

A készülék lyuktárcsájától függ, hogy milyen finomságú lesz a megdarált hús. Értelem szerűen kisebb nyílások esetén finomabb, míg nagyobbak esetében durvább lesz a darálmány. Az átlagos gépek 6-8 mm-es lyuktárcsával rendelkeznek, de léteznek finomabb, akár 3 mm-es és durvább, például 10 mm-es tárcsájú készülékek is. Ezek a tárcsák sok esetben cserélhetőek, így egy géppel akár különböző finomságú darálmány is előállítható.

4. Szeretne-e kiegészítőket is beszerezni a készülékhez?

A húsdaráló gépekhez számos kiegészítő rendelhető. Ilyen a kolbász- vagy hurkatöltő, a keksztöltő, a kebbe készítő, és a paradicsompasszírozó is.

5. Mekkora hely áll rendelkezésre a húsdaráló elhelyezéséhez?

Ha nagy kapacitású gépet kíván beszerezni, akkor számítania kell arra, hogy annak mérete jelentős lehet. Egy 6-800 kg/h kapacitású élelmiszeripari gép alapterülete akár 700x700 mm, míg magassága 1200 mm is lehet.

6. Rendelkezzen-e a gép extra funkciókkal?

Egyes húsdarálók olyan extra funkciókkal rendelkeznek, melyek megkönnyítik az üzemeltetésüket. Ilyen például az önélező kés, vagy a túlmelegedés elleni védelem. Ezek jellemzően a nagyobb gépeknél érhetőek el.

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével.

Szerző: Kócsi Norbert
Ipari húsdaráló 21 találat
Méret
Kapacitás
Teljesítmény
Ajánlatkérés
460 mm
kg/h
kW
410 mm
kg/h
kW
410 mm
kg/h
kW
480 mm
kg/h
kW
480 mm
kg/h
kW
400 mm
kg/h
kW
430 mm
kg/h
kW
430 mm
kg/h
kW
400 mm
kg/h
kW
355 mm
kg/h
kW
400 mm
kg/h
kW
380 mm
kg/h
kW
400 mm
kg/h
kW

Termékhirdetés hozzáadása

Találatok szűrése
Megye
Mind
Szűrés cégjellemzőre
Auditált beszállító (3)
ISO 14001 (3)
ISO 9001 (9)
Gyártó (11)
Kiskereskedő (20)
Nagykereskedő (27)
Szolgáltató (18)
Szakmai szövetségben tagság (3)
 
Szűrés szolgáltatásra
Alkatrészellátás (41)
Beépítés, telepítés (Üzembe helyezés) (43)
Bérbeadás (7)
Egyedi gyártás (39)
Finanszírozás (13)
Használt termék (10)
Házhozszállítás (40)
Helyszíni felmérés (41)
Hitelesítés (2)
Kalibrálás (4)
Karbantartás (40)
Méretre igazítás (18)
Oktatás (23)
Szerviz (43)
Tanácsadás (41)
Tervezés (37)
Webáruház (13)