Derékcsuklós homlokrakodó ajánlatkérő ív

Kapjon ajánlatokat Derékcsuklós homlokrakodó témában több cégtől, 2 perc ráfordítással!

1
Beszerzés tárgya
2
Elérhetőség
3
Határidő
Miről szeretnél ajánlatot kapni?
Derékcsuklós homlokrakodó
Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a termék?
Beszerzési útmutató
Felgyorsíthatod az ajánlatkérés folyamatát, ha már tudsz írni a következőkről az ajánlatkérésben a Leendő partnereidnek:

1. Pontosan milyen területen, milyen anyagok mozgatására kívánja alkalmazni a homlokrakodót?

A derékcsuklós homlokrakodókat számos területen alkalmazzák terhek áthelyezésére, rövidtávú szállítására. Sokféle kanállal felszerelhetők, melyek kialakításuktól függően keményebb talajt, vagy ömlesztett anyagokat (pl. murva, homok) képesek könnyebben kezelni. Gondolja át, hogy milyen anyagokat kíván legtöbbször mozgatni, mely kanálkialakítás a legoptimálisabb Önnek.

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Mekkora terheket fog mozgatni a derékcsuklós rakodó?

Az emelőerő meghatározásához ismerni kell, hogy mekkora tömegeket fog mozgatni a rakodógép. Ez igen széles skálán változhat. A föld, a murva vagy a homok mind más sűrűségűek, így adott kanálméret esetén más erők szükségesek az emeléshez.

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Milyen magasságba kell emelni a terhet?

Számlatan esetben előfordul, hogy különböző terheket egymásra vagy más szállítójárműre kell felrakodni. Ez az igény megköveteli, hogy a rakodók nagy magasságokba is képesek legyenek emelni, és ott a terhet elengedni. Ennek érdekében a gyártók sok lehetőséget biztosítanak, hogy az Önnek megfelelő emelési magasságú gép is elérhető legyen a piacon.

Tovább az ajánlatkéréshez

4. Mekkora kanálméretre van szüksége?

A homlokrakodókra szerelt kanalak nagyjából 1-5 m3 közötti térfogattal rendelkeznek. Ha a szállítandó anyagot kisebb mennyiségekben kell mozgatni, vagy eleve kevés a mozgatandó anyag, felesleges túl nagy kanalat választani. Ha azonban a cél az anyag gyors, nagy mennyiségű célba juttatása, indokolt lehet a nagyobb kanálméret.

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Milyen gyorsan szeretne haladni a járművel?

Az építőiparban használatos gépek általában alacsony mozgási sebességekkel rendelkeznek a biztonságos haladás érdekében. A rakodógépek szintén csak korlátozott, 20-30 km/h-ás sebességek elérésére képesek, azonban egyes típusok ezt meghaladhatják. Gondolja át, hogy mekkora területen kell mozognia a gépnek, hogy a sebesség növelésével minimálisra csökkenthesse az üresjárásból származó holtidőt.

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Igényel-e extra funkciókat is a derékcsuklós rakodógépbe?

A mai rakodógépekbe számos modern technikai alkalmazás integrálható. Már-már alapfelszereltségnek számít a rádió vagy a légkondicionálás, amely a gépkezelő komfortérzetét jelentősen növeli. Más gyártók kényelmesebb vezetőülést ajánlanak. Amennyiben igényt tart valamilyen opcionális, extra funkció beépítésére, mindenképp említse meg ajánlatkérésében.

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével .

Szerző: Kócsi Norbert

Tovább az ajánlatkéréshez

Fogalmazd meg az ajánlatkérésedet legalább egy mondatban! *
Tölts fel fotót, táblázatot, dokumentumot, hogy minél precízebben és gyorsabban tudjanak neked ajánlatot küldeni!
upload
Húzd be a kívánt fájlt ide, vagy töltsd fel a gépedről
Elfogadott formátumok (max 15 MB):
jpg, png (minimum 150x150 px)
doc, docx, pdf
Továbbiak...
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...