CNC maró ajánlatkérő ív

Kapjon ajánlatokat CNC maró témában több cégtől, 2 perc ráfordítással!

1
Beszerzés tárgya
2
Elérhetőség
3
Határidő
Miről szeretnél ajánlatot kapni?
Kattints és válaszd ki precízebben a termékcsoportot, hogy csak megfelelő ajánlatokat kapj!
Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a termék?
Beszerzési útmutató
Felgyorsíthatod az ajánlatkérés folyamatát, ha már tudsz írni a következőkről az ajánlatkérésben a Leendő partnereidnek:

1. Milyen jellegű munkához használná a CNC maró gépet?

A CNC maró gépet számos megmunkálás során alkalmazzák. A különböző minőségű felületek marása meghatározza a maró gép tulajdonságait. Ezért fontos felmérni a munka jellegét, hogy a legalkalmasabb berendezést szerezze be. Ide tartozik a marófej keménysége, a gép súlya, mérete. Például faipari megmunkálásokhoz nagyobb munkaasztallal rendelkező, de lágyabb marófejjel készült gép már megfelelő. Fontos tudni, hogy a szerszámfej cseréje lehetséges.

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Mekkora mozgástartományokat teljesítsen a gép?

A szerszám a gép méretétől és lehetőségeitől függően X, Y és Z irányban meghatározott mozgástartományra képes. A három koordináta mentén együttes mozgás következtében a legkülönböző formájú mart felületek előűllíthatók. A munka méretéhez és jellegéhez mérten kell megválasztani a mozgástartományokat, pl.: 600x450x450 mm. A mozgástartományokhoz megfelelő nagyságú munkaasztalt is biztosítani kell, pl.: 730x450.

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Milyen jellegű mozgás végezhessen a CNC marógép?

A szerszám tengely és megmunkált felület helyzete alapján lehetőség van palástmarásra (párhuzamos) és homlokmarásra (merőleges). Ezáltal különböző, az adott feladatra alkalmas marófejek használhatók, mint szármaró, tárcsamaró, szögmaró, alakosmaró, stb.

Tovább az ajánlatkéréshez

4. Milyen mozgatási rendszerrel legyen szerelve a berendezés?

A CNC gépeknél az asztal mozgatására kétféle lehetőség van: az elektromechanikus és a lineárismotoros. A mozgatási rendszerekhez érzékelők is csatlakozhatnak, hogy a rendszer visszajelzést kapjon az elmozdulásról. Az ilyen rendszerek a zárt rendszerek.  Érzékelők felosztása akimenő jel jellege alapján lehet digitális vagy analóg, a jel vonatkoztatása alapján lehet abszolút vagy növekményes, az elmozdulás és érzékelés kinematikai kapcsolata alapján közvetlen vagy közvetett, s a mérési elv alapján: optikai vagy villamos.

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Hogyan legyen mozgatva a vezeték?

Lehetőség van a CNC gépeknél meghatározni a vezeték mozgatását. Ez alapján beszélhetünk a csúszó vezetékről és a gördülő vezetékről. A csúszó vezetékek előnye, hogy egyszerű, olcsó, jó csillapítás, dinamikus terheléseknek ellenáll, viszont hátránya, hogy kicsi a merevsége, van holtjátéka, a kopás, akadozva csúszik és kenést igényel. A gördülő vezetékek előnye, hogy hézagmentes, merev (előfeszített), pontos, kis kopású és kis ellenállású, viszont hátránya, hogy kicsi a csillapítása, rezgések keletkeznek, zajok (mozgó gördülő elemek), érzékenyebb a szennyeződésekre.

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Igényelne e tanácsadást, szakmai oktatást?

Amennyiben munkájához egyedi gép szükséges, lehetősége van igényeinek megfelelő berendezést megépíteni. Ehhez megfelelő tanácsadás, szakmai segítség áll rendelkezésére. A beüzemeltetett CNC marógép kezelésére oktató tanfolyam biztosítható.

Tovább az ajánlatkéréshez

Fogalmazd meg az ajánlatkérésedet legalább egy mondatban! *
Tölts fel fotót, táblázatot, dokumentumot, hogy minél precízebben és gyorsabban tudjanak neked ajánlatot küldeni!
upload
Húzd be a kívánt fájlt ide, vagy töltsd fel a gépedről
Elfogadott formátumok (max 15 MB):
jpg, png (minimum 150x150 px)
doc, docx, pdf
Továbbiak...
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...