Vontatott szántóföldi permetező ajánlatkérő ív

Kapjon ajánlatokat Vontatott szántóföldi permetező témában több cégtől, 2 perc ráfordítással!

1
Beszerzés tárgya
2
Elérhetőség
3
Határidő
Miről szeretnél ajánlatot kapni?
Vontatott szántóföldi permetező
Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a termék?
Beszerzési útmutató
Felgyorsíthatod az ajánlatkérés folyamatát, ha már tudsz írni a következőkről az ajánlatkérésben a Leendő partnereidnek:

1. Mekkora területen szeretne permetezést végezni?

Ha megadja, mekkora terület permetezését szeretné elvégezni, azzal jó iránymutatást adhat a szükséges permetezőgép méretére/teljesítményére. Az igazán nagy szántóföldek permetezését nagy teljesítményű, vontatott kivitelű gépekkel végzik, melyek fesztávolsága lehetővé teszi a gyors munkavégzést.

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Milyen fajtájú növények permetezésére keres gépet?

Fontos tudni, hogy milyen növényféléket szeretne permetezni, ugyanis egészen eltérő konstrukciójú vontatott permetezőgépek is rendelkezésre állnak. A növények magassága meghatározza a keretek földtől való távolságát. A sorok távolsága fontos szempont a kerék méretét illetve a szórófejek egymástól való távolságát illetően. 

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Hány literes tartályra van szüksége?

Az egyes géptípusok is rendelhetők többféle méretű tartállyal, ezért lényeges megadnia, hogy Önnek mekkorára van szüksége. A tartály mérete az egy megtöltéssel végezhető permetezés mértékét (idő, terület, stb.)  határozza meg. Kisebb gépeknél néhány száz literes tartályok jellemzők, a nagyméretű gépek több ezer literes űrtartalommal is rendelkezhetnek.

Tovább az ajánlatkéréshez

4. Mekkora szórószerkezettel rendelkezzen a vontatott szántóföldi permetező gép?

A szórókeret szélessége fogja meghatározni a gép munkaszélességét, vagyis az egyszeri elhaladással lepermetezhető földterület szélességét. Kisebb gépek 6-10 m-es, a nagyobbak 15-18 m-es kerettel elérhetők, az igazán nagy szántóföldi permetezők keretei pedig 20-24 m körüliek.

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Milyen munkamagasságú gépre van szüksége?

A vontatott szántóföldi permetezőgép szükséges munkamagassága, a termesztett növényfajták típusától függ, ezért elsősorban az alapján válasszon. Ahhoz, hogy elhaladás során ne tegyünk kárt a növény leveleiben és lágy részeiben, a gép hasmagasságának illetve a keret munkamagasságának nagyobbnak kell lennie, mint az adott növény jellemző magassága (a permetezés idején). A munkamagasság leggyakrabban 200-350 mm között van, de speciális esetekben akár 1-2 m is lehet.

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Milyen kiegészítő felszerelésekkel legyen ellátva a vontatott szántóföldi permetező?

A permetezőgép fúvókáihoz különféle adapterek társíthatók, úgymint a hármas szórófej, dupla sugaras fúvókák, vagy belógó szárak a levél alá permetezéshez. Ezeken felül a gépek elláthatók vegyszer bekeverő tartállyal, habjelzővel, vagy nagyobb méretű kerekekkel. Megoldható továbbá a rendszer elektronikus távvezérlése, vagy akár a GPS navigációval történő automatikus üzemeltetése is. Kertészeti permetezőknél rendkívül hasznos funkció lehet a lombérzékelő, ami által jelentős mennyiségű permetszert takaríthat meg.

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével .

 

Szerző: Kócsi Norbert

Tovább az ajánlatkéréshez

Fogalmazd meg az ajánlatkérésedet legalább egy mondatban! *
Tölts fel fotót, táblázatot, dokumentumot, hogy minél precízebben és gyorsabban tudjanak neked ajánlatot küldeni!
upload
Húzd be a kívánt fájlt ide, vagy töltsd fel a gépedről
Elfogadott formátumok (max 15 MB):
jpg, png (minimum 150x150 px)
doc, docx, pdf
Továbbiak...
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...