Műtrágyaszóró ajánlatkérő ív

Kapjon ajánlatokat Műtrágyaszóró témában több cégtől, 2 perc ráfordítással!

1
Beszerzés tárgya
2
Elérhetőség
3
Határidő
Miről szeretnél ajánlatot kapni?
Kattints és válaszd ki precízebben a termékcsoportot, hogy csak megfelelő ajánlatokat kapj!
Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a termék?
Beszerzési útmutató
Felgyorsíthatod az ajánlatkérés folyamatát, ha már tudsz írni a következőkről az ajánlatkérésben a Leendő partnereidnek:

1. Mekkora területű földet kíván megművelni?

A berendezés kiválasztásának alapvető paramétere, hogy mekkora, és milyen jellegű földterület megműveléséhez szeretnénk alkalmazni. Felépítés és méret szerint megkülönböztetünk gyepápoláshoz, szántóföldhöz, és ültetvényhez alkalmazható típusokat. A típusok méretükből adódóan természetesen mozgatásukban is eltérnek, mely a kézi mozgatást, a traktoros vontatást és a tehergépkocsira telepített változatokat foglalja magában.

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Mekkora kapacitású műtrágyaszórót igényel?

Különösen nagy kiterjedésű szántóföldek művelésénél van fontos szerepe a műtrágyaszóró tartály térfogatának, és a gép munkaszélességének. Ez a két paraméter nagyban hozzájárul a gazdaságossághoz és hatékonysághoz, hiszen egy nagyobb kapacitású tartály esetében kevesebb alkalommal kell megszakítani a munkát az újratöltés miatt, míg a nagyobb egyszerre átfogott földterülettel időt takaríthatunk meg.

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Milyen típusú műtrágya kiszórását kívánja megoldani?

A szilárd műtrágyák állaguk és szemcseméretük szerint széles skálán mozoghatnak: megkülönböztetünk porszerű, granulátum, mikrogranulátum, keverék és kristályos típusokat. Az eltérő típusokhoz szintén eltérő adagoló rendszer szükséges: a gravitációs adagolás mellett bizonyos típusok esetén kényszeradagolás szükséges, ebben az esetben a műtrágya röpítő tárcsára juttatását csiga, szállítószalag, vagy kaparólánc végzi. Ennek megfelelően mindenképpen tüntessük fel a használni kívánt műtrágya típusát az ajánlatkérés során.

Tovább az ajánlatkéréshez

4. Milyen teljesítményű traktor áll rendelkezésére?

Ha meglévő gépparkhoz szeretnénk műtrágyaszórót vásárolni, akkor mérlegelnünk kell a rendelkezésre álló erőgépek teljesítményét, ugyanis a  berendezés mozgatásához szükséges vonóerő, kialakítás szerint széles skálán változhat.

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Milyen felépítésű műtrágyaszórót szeretne?

A műtrágyaszórók működése szerint több típus érhető el, ezek az egytárcsás, kéttárcsás, lengőcsöves kialakítások, melyek a szántóföldi felhasználás elterjedt típusai. A mélyműtrágyázó berendezés szőlő és gyümölcsösökbe ideális, hiszen közvetlenül a gyökérzónába juttatja a tápanyagot, így a felszíni gyomokat nem tápláljuk. A gépi mozgatás tekintetében vontatott és függesztett megoldásokat, valamint tehergépkocsira telepíthető adapter kialakítást különbözetünk meg.

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Milyen egyéb funkciót/kiegészítőt óhajt a berendezéshez?

A műtrágyaszóróhoz választhatóak különféle kialakítású tartályok: ezek a műanyag tartály, élhajlításokkal merevített lemeztartály, vagy hegesztés nélküli fémtartály. A tartályok befogadóképessége növelhető igény szerint magasítókkal, valamint az egyenletes adagolás érdekében boltozódásgátló is felszerelhető. Elérhetőek téli sószórásra is alkalmas gépek, melyek anyagfelhasználása lehetővé teszi az ilyen jellegű munkaközeget is.

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével .

 

Szerző: Kócsi Norbert

Tovább az ajánlatkéréshez

Fogalmazd meg az ajánlatkérésedet legalább egy mondatban! *
Tölts fel fotót, táblázatot, dokumentumot, hogy minél precízebben és gyorsabban tudjanak neked ajánlatot küldeni!
upload
Húzd be a kívánt fájlt ide, vagy töltsd fel a gépedről
Elfogadott formátumok (max 15 MB):
jpg, png (minimum 150x150 px)
doc, docx, pdf
Továbbiak...
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...