Dízelüzemű homlokvillás targonca ajánlatkérő ív

Kapjon ajánlatokat Dízelüzemű homlokvillás targonca témában több cégtől, 2 perc ráfordítással!

1
Beszerzés tárgya
2
Elérhetőség
3
Határidő
Miről szeretnél ajánlatot kapni?
Dízelüzemű homlokvillás targonca
Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a termék?
Beszerzési útmutató
Felgyorsíthatod az ajánlatkérés folyamatát, ha már tudsz írni a következőkről az ajánlatkérésben a Leendő partnereidnek:

1. Mekkora terheket kell megmozgatnia a dízelüzemű homlokvillás targoncának?

A homlokvillás targoncák talán legfontosabb tulajdonsága a teherbírás. Érdemes megbecsülni, hogy hány kilogrammos rakományt szállít általában a targonca, esetleg elvétve előfurdulnak-e nagyobb súlyú csomagok. Mindenképp fontos kicsit túlbecsülni a teherbírást, hogy a munkagép biztosan képes legyen gond nélkül anyagot mozgatni.

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Milyen emelési magasság elvárt?

A targoncák másik fontos jellemzője az emelési magasság. Ez az érték azt mutatja meg, hogy az adott terhet milyen magasra képes a jármű felemelni. Célszerű átgondolni azt, hogy milyen helyszínek között kell majd rakományt mozgatni. Ha csak a föld feletti gyors és biztonságos szállítás a cél, elegendő a kis emelési magasság, azonban ha magas polcokra, esetleg kamionra kívánunk csomagot rakodni, fontos lehet a 7-8 m-es magasság elérése is.

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Fontos-e a jármű gyorsasága?

A dízelüzemű homlokvillás targoncák között többféle szállítási sebességű típus elérhető. Ha nagy távolságokat kell bejárni és rendelkezésre áll elegendő terület a gyorsulásra és a megállásra, érdemesebb egy gyors targoncát választani. Szűkebb helyeken és nagyobb tömegek szállításakor azonban biztonságosabb, ha lassabb a jármű.

Tovább az ajánlatkéréshez

4. Mennyi hely áll rendelkezésre a megfordulásra?

Rakományszállításkor a targoncának mindig jó irányba kell fordulnia, hogy a legoptimálisabb helyzetbe állhasson a csomag felvételekor vagy lerakásakor. Ehhez jó manőverező képességre van szükség, amit a jármű fordulóköre nagyban befolyásol. Célszerű tehát átgondolni, hogy milyen szűk sorok között kell mozognia a gépnek, és ennek függvényében kisebb vagy nagyobb fordulókörrel rendelkező típust választani.

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Milyen hosszú villák szükségesek?

A homlokvillás targoncák villái a jármű elülső részén helyezkednek el. Ezen villák különböző hosszúságúak lehetnek attól függően, hogy milyen jellegű rakományt kell szállítani vele. Strandardnak vehetők az 1200 mm körüli, az EUR raklapokat könnyen kezelő villaméretek, de elérhetők ettől eltérő hosszúságok is.

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Milyen felszereltségű legyen a homlokvillás targonca?

A targoncák felszereltségét manapság már több opció szerint választhatjuk meg. Ilyen lehet például ajtóval felszerelt vagy anélküli kivitel. Előbbi a vezető biztonságát és komfortját növeli, míg utóbbi a gyors be- és kiszállást teszi lehetővé. Némely targonca felszerelhető fűtéssel vagy légkondícionáló berendezéssel is. Ezen kívül számos extra elérhető, ha valamelyikre igényt tart, mindenképp tüntesse fel ajánlatkérésében.

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével .

Szerző: Kócsi Norbert

Tovább az ajánlatkéréshez

Fogalmazd meg az ajánlatkérésedet legalább egy mondatban! *
Tölts fel fotót, táblázatot, dokumentumot, hogy minél precízebben és gyorsabban tudjanak neked ajánlatot küldeni!
upload
Húzd be a kívánt fájlt ide, vagy töltsd fel a gépedről
Elfogadott formátumok (max 15 MB):
jpg, png (minimum 150x150 px)
doc, docx, pdf
Továbbiak...
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...