Gázüzemű homlokvillás targonca ajánlatkérő ív

Kapjon ajánlatokat Gázüzemű homlokvillás targonca témában több cégtől, 2 perc ráfordítással!

1
Beszerzés tárgya
2
Elérhetőség
3
Határidő
Miről szeretnél ajánlatot kapni?
Gázüzemű homlokvillás targonca
Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a termék?
Beszerzési útmutató
Felgyorsíthatod az ajánlatkérés folyamatát, ha már tudsz írni a következőkről az ajánlatkérésben a Leendő partnereidnek:

1. Kül- vagy beltéren használná a gázüzemű homlokvillás targoncát?

A gázüzemű homlokvillás targoncák egyaránt alkalmazhatók kül- és beltéren is. Beltéren sem kell tartanunk attól, hogy káros, bűzös kipufogógáz keletkezik a működtetés során, mert az LPG gáz végterméke csupán szén-dioxid és tiszta víz. Kültéren azonban a targonca ki van téve az időjárás viszontagságainak, így fontos, hogy az alkatrészek víz, hó, pára ellen védve legyenek. Lényeges választási szempont ezért, hogy milyen területen fogja üzemeltetni a targoncát.

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Mekkora terheket kell megmozgatnia a targoncának?

A homlokvillás targoncák talán legfontosabb jellemzője a teherbírás. Érdemes megbecsülni, hogy hány kilogrammos rakományt szállít általában a targonca, esetleg elvétve előfurdulnak-e nagyobb tömegű csomagok. Mindenképp érdemes kicsit túlbecsülni a teherbírást, hogy a jármű minden probléma nélkül képes legyen anyagot mozgatni.

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Milyen magasságba kell a terhet felemelni?

A targoncák másik fontos tulajdonsága az emelési magasság. Ez azt jellemzi, hogy az adott terhet milyen magasra képes a jármű felemelni. Célszerű átgondolni azt, hogy milyen helyszínek között kell majd rakományt mozgatni. Ha csak a föld feletti gyors és biztonságos szállítás a feladat, elegendő az alacsony emelési magasság, azonban ha magas polcokra, esetleg kamionra kívánunk csomagot rakodni, fontos lehet a 7-8 m-es nagyság elérése is.

Tovább az ajánlatkéréshez

4. Fontos-e a jármű sebessége?

A gázüzemű homlokvillás targoncák között többféle szállítási sebességű típus elérhető. Ha nagy távolságokat kell bejárni, valamint rendelkezésre áll elegendő terület a gyorsulásra és a fékezésre, érdemesebb egy gyors targonca mellett dönteni. Szűkebb helyeken és nagyobb tömegek szállításakor azonban biztonságosabb, ha lassabb a jármű.

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Milyen hosszú villák szükségesek?

A homlokvillás targoncák villái a jármű elülső részén találhatók. Ezek a villák különböző hosszúságúak lehetnek attól függően, hogy milyen jellegű rakományt kell szállítani velük. Általánosnak nevezhetők az 1200 mm körüli, az EUR raklapokat könnyen kezelő villaméretek, de elérhetők ettől eltérő, hosszabb vagy rövidebb hosszúságok is.

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Milyen felszereltségű legyen a homlokvillás targonca?

A targoncák felszereltségét manapság már több opció szerint választhatjuk meg. Ilyen lehet például ajtóval felszerelt vagy anélküli kivitel. Előbbi a vezető biztonságát és komfortját növeli, míg utóbbi a gyors be- és kiszállást könnyíti meg. Egyes targoncák felszerelhetők fűtéssel vagy légkondicionáló berendezéssel is. Ezen kívül számos extra elérhető, ha valamelyikre igényt tart, mindenképp tüntesse fel ajánlatkérésében.

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével .

Szerző: Kócsi Norbert

Tovább az ajánlatkéréshez

Fogalmazd meg az ajánlatkérésedet legalább egy mondatban! *
Tölts fel fotót, táblázatot, dokumentumot, hogy minél precízebben és gyorsabban tudjanak neked ajánlatot küldeni!
upload
Húzd be a kívánt fájlt ide, vagy töltsd fel a gépedről
Elfogadott formátumok (max 15 MB):
jpg, png (minimum 150x150 px)
doc, docx, pdf
Továbbiak...
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...