Ellensúlyos targonca ajánlatkérő ív

Kapjon ajánlatokat Ellensúlyos targonca témában több cégtől, 2 perc ráfordítással!

1
Beszerzés tárgya
2
Elérhetőség
3
Határidő
Miről szeretnél ajánlatot kapni?
Ellensúlyos targonca
Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a termék?
Beszerzési útmutató
Felgyorsíthatod az ajánlatkérés folyamatát, ha már tudsz írni a következőkről az ajánlatkérésben a Leendő partnereidnek:

1. Kül- vagy beltéren használná a targoncát?

Milyen környezetben, milyen körülmények között akarja használni a targoncát. Más típusú gép alkalmas zárt raktárépületekbe, és más kültérre. A legnagyobb különbség a futófelület kialakítása, a kültéri targonca sokkalta masszívabb mint beltéri társa és különböző egyéb védelemmel is fel vannak szerelkezve, például eső vagy épp az erős napsugárzás ellen..Elérhetőek olyan targoncák is melyek kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmasak.

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Mekkora magasságig legyen képes a targonca felemelni az árut?

Egy  targonca beszerzésekor először a saját kapacitásunkat és szükségeinket kell felmérnünk, ez alapján tudjuk meghatározni többek között az emelési magasságot. Ez az a magassági pont, ameddig a targonca képes az árut felemelni, úgy, hogy azon a ponton el is helyezze. Ez a magasság 3 és 7 méter között meglehetősen változó, így a saját raktárunk méreteihez igazítva választhatjuk ki a számunkra ideálisat.

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Milyen teherbírással rendelkezzen a beszerezni kívánt gép?

Ugyancsak lényeges szempont a  targonca teherbírása, ami azt mutatja meg, hogy a gép maximálisan milyen súlyt képes megemelni illetve szállítani. Ehhez a legnagyobb súlyú terhet vegye alapul, melyet emelni kíván. Egy ellensúlyos  targonca akár 8500 kg maximális súly megemelésére is képes lehet. Vegye figyelembe azt is, hogy a maximális teherbírás nem használható ki a teljes emelési magasság tartományban.

Tovább az ajánlatkéréshez

4. Elektromos vagy belsőégésű motor hajtású targoncát szeretne?

Ellensúlyos targonca elérhető egyaránt belsőégésű motorral és elektromotorral is. Amennyiben a felhasználás helye megköveteleni, úgy érdemesebb az elektromos alternatívát választani a belsőégésű motor CO2 kibocsáltása miatt, beltéren kizárólag elektromos illetve a gázüzemű targonca használható, míg a benzines és a dízeles csak kültéri használatra alkalmas.

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Mekkora a munkafolyosó szélessége, ahová targoncát keres?

Szintén a mérethez kapcsolódik a szükséges munkafolyosó szélessége, azaz az a szélesség, melyre a targoncának minimálisan szüksége van.Körülbelül  2 - 2,5 méter  fordulási sugárra van szüksége egy targoncának. Így ennek meghatározása egyszerű: a legszűkebb folyosók figyelembe vételével válasszuk meg a szükséges méretű gépet.

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Milyen hosszú villával rendelkezzen a gép?

Ezeknek a targoncáknak a villahossza általánosságban 1000-1200 mm, de létezik ennél kisebb és nagyobb méretű is, amit az emelendő raklapok átlagos mérete alapján tudja megbecsülni.

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével .

Szerző: Kócsi Norbert

Tovább az ajánlatkéréshez

Fogalmazd meg az ajánlatkérésedet legalább egy mondatban! *
Tölts fel fotót, táblázatot, dokumentumot, hogy minél precízebben és gyorsabban tudjanak neked ajánlatot küldeni!
upload
Húzd be a kívánt fájlt ide, vagy töltsd fel a gépedről
Elfogadott formátumok (max 15 MB):
jpg, png (minimum 150x150 px)
doc, docx, pdf
Továbbiak...
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...