Dízel targonca bérlés ajánlatkérő ív

Kapjon ajánlatokat Dízel targonca bérlés témában több cégtől, 2 perc ráfordítással!

1
Beszerzés tárgya
2
Elérhetőség
3
Határidő
Miről szeretnél ajánlatot kapni?
Kattints és válaszd ki precízebben a termékcsoportot, hogy csak megfelelő ajánlatokat kapj!
Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a termék?
Beszerzési útmutató
Felgyorsíthatod az ajánlatkérés folyamatát, ha már tudsz írni a következőkről az ajánlatkérésben a Leendő partnereidnek:

1. Milyen típusú targoncára van szüksége?

Elsőként a targonca típusát kellene meghatároznia, hiszen dízel targoncák többféle kivitelben készülnek, a különböző felhasználási célokra. Dízel targoncák lehetnek vontató, terep, illetve hagyományos kivitelek. Vontató targoncákat vontatmányok mozgatására használják, terep, illetve hagyományos kiviteleket pedig hagyományos emelési feladatokra használatosak, a különbség köztük az, hogy hagyományos kiviteleket raktárak, illetve udvarok viszonylag sima felületein használatosak, míg tereptargoncák zordabb felületi viszonyok mellett is használhatóak.

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Milyen teherbírással rendelkezzen a berendezés?

Targoncák fontos jellemzője továbbá a teherbírásuk, vagyis, hogy milyen tömegek emelhetőek, illetve mozgathatóak velük biztonsággal. Ez a paraméter igen széles skálán változik a különböző felhasználási területek miatt. Kisebb targoncák teherbírása nagyjából 1 tonnánál kezdődik, míg nagyobb komolyabb gépek teherbírása az akár 8-10 tonnát is elérheti.

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Mekkora emelési magasságú targoncára van szüksége?

További fontos, meghatározandó paraméter dízel targoncák esetében az emelési magasságuk, vagyis, hogy a fent meghatározott terheket milyen magasba képesek emelni. Ez a magasság körülbelül 1,5-2 méter, illetve 8-10 méter között változhat.

Tovább az ajánlatkéréshez

4. Milyen típusú adapterrel legyen ellátva a targonca?

Targoncák a legtöbb esetben targonca villával vannak ellátva, melyek alkalmasak raklapok, illetve ehhez hasonló módon kialakított tárolók, elemek emelésére. Amennyiben ilyen adapterre van szüksége mindenképpen térjen ki a villa szükséges hosszára. Lehetősége van továbbá különböző egyéb adapterekkel ellátott targonca választására is, ilyen adapter lehet a tekercs emelő adapter, a darugém adapter, bálafogó adapter, üvegszállító adapter, valamint még sok egyéb típusú adapter. Önnek csak annyit kell tennie, hogy jelzi ajánlatkérésében a szükséges adapter típusát, illetve a fontosabb paramétereit.

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Van valamilyen speciális igénye a targoncával kapcsolatban?

Végül, de nem utolsó sorban gondolja végig, hogy van e valamilyen speciális igénye a géppel kapcsolatban. Bármilyen igénye, elvárása felmerülne, melyeket az előzőekben nem tudott megfogalmazni, mindenképpen jelezze. Ilyen elvárás lehet például a fordulási sugár meghatározása, a munkafolyosó mértékének a megadása, az egy töltéssel végig dolgozható munkaórák számának megadása, a pót akkumulátorok igénylése, vagy akár kültéri használatra optimalizált targonca választása is.

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Mikor és hol lesz szüksége a targoncára?

Legvégül pedig elengedhetetlen kitérnie a bérlés idejére, valamint arra is, hogy hol lesz használatban az eszköz. Adja meg, hogy mikortól meddig szeretné igénybe venni a szolgáltatást, valamint térjen ki arra is, hogy hol is lenne használatba állítva a targonca. Targoncák bérelhetőek hosszabb, illetve rövidtávra egyaránt, azonban hosszabb időre való bérlés esetén az ár általában kedvezőbb lehet.

Tovább az ajánlatkéréshez

Fogalmazd meg az ajánlatkérésedet legalább egy mondatban! *
Tölts fel fotót, táblázatot, dokumentumot, hogy minél precízebben és gyorsabban tudjanak neked ajánlatot küldeni!
upload
Húzd be a kívánt fájlt ide, vagy töltsd fel a gépedről
Elfogadott formátumok (max 15 MB):
jpg, png (minimum 150x150 px)
doc, docx, pdf
Továbbiak...
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...