Lapvibrátor ajánlatkérő ív

Kapjon ajánlatokat Lapvibrátor témában több cégtől, 2 perc ráfordítással!

1
Beszerzés tárgya
2
Elérhetőség
3
Határidő
Miről szeretnél ajánlatot kapni?
Lapvibrátor
Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a termék?
Beszerzési útmutató
Felgyorsíthatod az ajánlatkérés folyamatát, ha már tudsz írni a következőkről az ajánlatkérésben a Leendő partnereidnek:

1. Milyen burkolatot kell megmunkálni?

Első körben határozzuk meg, mire szánjuk a berendezést. Egyszerűbb, kerti munkálatokhoz elég lehet egy kompaktabb, könnyebb készülék, ha viszont útburkolaton, aszfalton is szükségünk van teljesítő képességére, akkor erősebb, robosztusabb lapvibrátor kellhet. Erőforrásának teljesítményétől függhet tömörítési mélysége, illetve, hogy ezt mekkora tömörítési nyomással képes elvégezni. Érdemes körülbelül meghatározni, hogy az utóbbi két tulajdonság szempontjából számunkra mekkora értékekre van szükség.

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Milyen nagyságú területet kell megmunkálni?

Gondoljuk át, mekkora területen kívánjuk használni a gépet, illetve milyen környezeti adottságokhoz kell alkalmazkodni. Ehhez mérten a legfontosabb mérete a lapméret, ami meghatározza, hogy egyszerre milyen szélességben tudjuk használni az eszközt.

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Milyen felületen lesz használva a lapvibrátor?

Egyenes terepen a legtöbb lapvibrátor használható, ha viszont dombos, emelkedős útviszonyok is előfordulhatnak, akkor ügyeljünk a gép maximális dőlésszögére. 

Tovább az ajánlatkéréshez

4. Gyakori gépmozgatásra van szükségünk?

Lényeges lehet, hogy mennyire mobilis a lapvibrátor abban az esetben, ha gyakran szállítjuk, mindig máshol van rá szükség. Ekkor figyeljünk a gép súlyára, hogy az ne okozhasson gondot a szállító járműnek, illetve előnyös, ha a fogantyú behajtható, minél kisebb helyigényűvé tehető a készülék. 

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Változtatható üzemmódokkal rendelkezzen?

Fontoljuk meg, indokolt-e számunkra olyan verzió beszerzése, mely képes irányváltásra, illetve több fokozatban működtethető. Olyan esetekben, amikor egy útszakaszon többször is végig szeretnénk menni, praktikus lehet, ha nem kell elforgatni a gépet. A többfokozatú kivitelekkel pedig jobban igényeinkhez szabható a munkavégzés sebessége. 

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Kiegészítő eszközökre, alkatrészekre van szükségünk?

A karbantartási igényeit mindenképpen vegyük figyelembe vásárlás előtt, különösen az előírt olajcsere periódusokra, illetve ha gyakran használjuk magas szállópor koncentrációjú, földes terepen, akkor a légszűrő cseréje, tisztítása is lényeges.

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével .

 

Szerző: Kócsi Norbert

Tovább az ajánlatkéréshez

Fogalmazd meg az ajánlatkérésedet legalább egy mondatban! *
Tölts fel fotót, táblázatot, dokumentumot, hogy minél precízebben és gyorsabban tudjanak neked ajánlatot küldeni!
upload
Húzd be a kívánt fájlt ide, vagy töltsd fel a gépedről
Elfogadott formátumok (max 15 MB):
jpg, png (minimum 150x150 px)
doc, docx, pdf
Továbbiak...
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...