Mérleges kézi raklapemelő ajánlatkérő ív

Kapjon ajánlatokat Mérleges kézi raklapemelő témában több cégtől, 2 perc ráfordítással!

1
Beszerzés tárgya
2
Elérhetőség
3
Határidő
Miről szeretnél ajánlatot kapni?
Mérleges kézi raklapemelő
Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a termék?
Beszerzési útmutató
Felgyorsíthatod az ajánlatkérés folyamatát, ha már tudsz írni a következőkről az ajánlatkérésben a Leendő partnereidnek:

1. Mekkora emelési magasságra van szükségünk?

Az emelési magasság olyan tényező, amit fel kell mérnünk. Ez egyszerűen megállapítható, a felhasználás helyén mért legmagasabb rakodási pont lemérésével. Ez általában nem haladja meg az 200 mm-t. 

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Mekkora teherbírású legyen a raklapemelő?

Megközelítő pontossággal meg kell állapíthatunk, hogy milyen terhelést kell majd bírnia a raklapemelőnek. Ebben az esetben mindenképp pontos számokkal dolgozzunk és a legnehezebb raklap súlyát vegyük alapul. A mérleges raklapemelők általában maximum 2000 kg emelésére alkalmasak. 

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Milyen hosszú legyen a villa?

A következő szempont a villa hosszának meghatározása, hiszen a raklapok mérete eltérő lehet, tehát az emelésükhöz szükséges villáinak mérete is változó. Tehát ezt a hosszt a raklapok mérete határozza meg, általában 1150 mm, azonban lehet ennél rövidebb és hosszabb is.

Tovább az ajánlatkéréshez

4. Villaszélesség mekkora legyen?

Jelentőséggel bírhat a villák szélessége is, attól függően milyen raklapot használunk. A sztenderd mérleges kézi raklapemelők villaszélessége 555 mm, abban az esetben, ha ettől eltérő méretű árukat szállítanánk, a gyártóknál érdemes érdeklődni egyéb típusok iránt. 

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Milyen pontos legyen a mérleg?

Nagy súly mérésénél is pontos eredményre számíthatunk, a legnagyobb mérési hiba 1%, de a precízebb mérlegek esetében ez az érték csak 0,1%. A mérendő súly növekedésével a kijelző is nagyobb léptékben jelzi ki az adott értéket.

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Milyen extra tulajdonságokkal rendelkezzen a raklapemelő?

Ha szeretné, a mérésekkel számítások is végezhetők. A kijelző képes bruttó és nettó érték kijelzésére, tara funkcióra, a drágább modellek esetében akár összegzést is végezhetünk. Egyes típusok beépített termo papíros nyomtatóval rendelkeznek, így azonnal elvégezhető a folyamat dokumentálása.

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével .

 

Szerző: Kócsi Norbert

Tovább az ajánlatkéréshez

Szakmai partnerünk
JUNGHEINRICH Hungária Kft
Fogalmazd meg az ajánlatkérésedet legalább egy mondatban! *
Tölts fel fotót, táblázatot, dokumentumot, hogy minél precízebben és gyorsabban tudjanak neked ajánlatot küldeni!
upload
Húzd be a kívánt fájlt ide, vagy töltsd fel a gépedről
Elfogadott formátumok (max 15 MB):
jpg, png (minimum 150x150 px)
doc, docx, pdf
Továbbiak...
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...