Elektromos vákuumos emelő ajánlatkérő ív

Kapjon ajánlatokat Elektromos vákuumos emelő témában több cégtől, 2 perc ráfordítással!

1
Beszerzés tárgya
2
Elérhetőség
3
Határidő
Miről szeretnél ajánlatot kapni?
Elektromos vákuumos emelő
Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a termék?
Beszerzési útmutató
Felgyorsíthatod az ajánlatkérés folyamatát, ha már tudsz írni a következőkről az ajánlatkérésben a Leendő partnereidnek:

1. Mekkora teherbírásra legyen képes az elektromos vákuumos emelő?

A maximális emelendő súlyt érdemes tudni a megfelelő gép kiválasztásához, mivel ennél nagyobb tömeget megmozgatni képes gépet fölösleges a célra használni, ez csak plusz költséget jelent. A kisebb terhelhetőségű gép pedig nem bírja el a terhet, ami szélsőséges esetben a gép tönkremeneteléhez is vezethet.

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Mekkora méretű, és milyen anyagú lapokat kell megemelni?

Ha tudja a lapok, lemezek méretét az ajánlatadó, akkor tud megfelelő gépet ajánlani, ami a tervezett megemeléseket gond nélkül el tudja végezni. Ezen felül fontos, hogy a felület stabil, sík és sima, valamint ne porózus legyen, annak érdekében, hogy megfelelő legyen a megtartás.

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Milyen magasra szeretné emelni a terhet?

Az emelési magasság szintén lényeges információ a vákuumos emelő szempontjából, mert ilyen magasra lehet maximálisan felemelni a terhet. Ennek a kiválasztása függ attól, hogy milyen technológiai folyamat elvégzésére használná az emelőt. 

Tovább az ajánlatkéréshez

4. Milyen környezeti hatásoknak lesz kitéve az emelő?

Nagyrészt ezeket a készülékeket beltérben használják, de előfordulhat, hogy Önnek kültéri alkalmazásra kell. Bárhogyan is, de azokat a körülményeket, amelyben dolgozni fog a gép mindenképp érdemes megjegyezni, hiszen befolyással vannak annak életére. Ilyen a hőmérséklet, a nyomás, a páratartalom, vagy akár a porterhelés is. Ha konkrét ötlete van az ellenálló-képességről, akkor egyszerűen IP osztályozással is megadhatja.

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Naponta hányszor és mennyi ideig használná az elektromos vákuumos emelőt?

Fontos tudni, hogy naponta hányszor lesz igénybe véve az emelő, hisz ez is egy lényeges tényező, ami alapján megtervezik őket. Attól függően, hogy egy nap fél órát vagy 3 órát használják az adott emelőt, más-más osztályba tartoznak és más-más anyagfáradás jellemző rájuk. Tehát egy sűrűbben használt emelőt jobb alapanyagokból kell legyártani, hogy ugyanúgy 5-10 évig üzemelni tudjon.

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Milyen egyéb speciális igényei vannak a vákuumos emelővel kapcsolatban?

Mekkora emelési sebességre van szükség? Kell-e, hogy legyen többféle emelési sebesség, például finom és normál emelési sebesség külön? Kell-e, hogy elforgatható legyen a kivitel?  Vannak olyan megoldások amelyeknél, ha csökken a vákuum, akkor hangjelzést ad, hogy reagálni tudjunk, mielőtt bármiféle probléma fellépne. Előfordulhat, hogy tiszta térben szeretné alkalmazni az emelőt, amire egyedi kritériumok vonatkoznak. Érdemes ezeket a dolgokat mind megemlíteni az ajánlatkérés során.

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével .

Szerző: Kócsi Norbert

Tovább az ajánlatkéréshez

Fogalmazd meg az ajánlatkérésedet legalább egy mondatban! *
Tölts fel fotót, táblázatot, dokumentumot, hogy minél precízebben és gyorsabban tudjanak neked ajánlatot küldeni!
upload
Húzd be a kívánt fájlt ide, vagy töltsd fel a gépedről
Elfogadott formátumok (max 15 MB):
jpg, png (minimum 150x150 px)
doc, docx, pdf
Továbbiak...
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...