Tűvibrátor ajánlatkérő ív

Kapjon ajánlatokat Tűvibrátor témában több cégtől, 2 perc ráfordítással!

1
Beszerzés tárgya
2
Elérhetőség
3
Határidő
Miről szeretnél ajánlatot kapni?
Tűvibrátor
Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a termék?
Beszerzési útmutató
Felgyorsíthatod az ajánlatkérés folyamatát, ha már tudsz írni a következőkről az ajánlatkérésben a Leendő partnereidnek:

1. Milyen meghajtású tűvibrátort szeretne?

Tűvibrátorok rendelkezésére állnak elektromos, akkumulátoros, pneumatikus, illetve robbanómotoros kivitelekben egyaránt. Elektromos tűvibrátorok lehetnek fejmotoros kivitelűek is, mely azt jelenti, hogy mozgó alkatrész csak a vibrátorfejben van, így ezeknek hosszabb az élettartamuk a hajlékonytengely hiánya miatt. Ebben a kérdésben a felhasználás helye lehet a legfontosabb szempont, hiszen koránt sem biztos, hogy olyan helyen lesz használatban ahol elérhető hálózati feszültség. Pneumatikus gépekhez szükséges egy kompresszor megléte, míg akkus és belsőégésű motoros vibrátorokhoz semmiféle hálózat vagy külön berendezés nem szükséges, így ezek a leguniverzálisabban felhasználhatóak, bár akkus tűvibrátorok teljesítménye adott esetben jóval kisebb mint a többieké.

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Mekkora vibrátorfej átmérővel rendelkezzen a berendezés?

Következőekben a vibrátorfej átmérőjét kéne meghatároznia. Ezen átmérő igen széles skálán megválasztható, így a legtöbb felhasználásra meg lehet találni az alkalmas méretűt. Vibrátorfejek átmérője nagyjából 20 és 70 mm között választható. A méret megválasztásánál a felhasználás helyét érdemes figyelembe venni, például keskenyebb cölöpök, illetve keskenyebb zsaluk közötti beton tömörítéséhez érdemes egy keskenyebb, kisebb átmérőjű vibrátorfej választása, míg széles zsalukövek közötti beton, illetve alapzatok tömörítésére nagyobb átmérőjű vibrátor fej használata lehet az ideálisabb.

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Milyen hosszú ostorral rendelkezzen a tűvibrátor?

Az ostor vagy hajlékonytengely az energiát és fordulatszámot szolgáltató eszközt köti össze a vibrátorfejjel, vagyis az ostor hossza határozza meg, hogy milyen mélyen lehet a betonba lógatni. Tűvibrátorok ostorának a hossza nagyjából 1, illetve 20 méter között választható a leggyakrabban. Hosszú ostor megléte főként oszlopok, cölöpök, valamint hídpillérek öntésénél lehet igen fontos.

Tovább az ajánlatkéréshez

4. Mekkora vibrációs frekvenciára legyen képes a berendezés?

Tűvibrátorok fontos paramétere a vibrációs frekvenciájuk vagy más néven fordulatszámuk, illetve rezgésszámuk. Ez a szám adja meg, hogy egy perc alatt hány rezgést végez a berendezés. Ez a paraméter nagyjából 6000 és 16000 1/perc között változik. Minél nagyobb a rezgésszám annál hatékonyabb és gyorsabb munkavégzésre lesz képes a tűvibrátor.

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Mekkora rázóerő előállítására legyen képes a tűvibrátor?

A munkavégzés hatékonyságát és gyorsaságát befolyásoló paraméter a berendezés rázóereje (centrifugális ereje) is, amely az az erő amelyet a berendezés a rezgés által létrehozni képes. Ezen erő nagyjából 500 és 10kN között mozog, így tényleg szinte minden tömörítési feladatra meg lehet találni a megfelelő berendezést. Önnek csak annyit kell tennie, hogy megadja a berendezéstől elvárt centrifugális erőt.

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Igényel valamilyen kiegészítőt a tűvibrátor mellé?

Legvégül pedig gondolja végig, hogy van-e szüksége valamilyen kiegészítőre a berendezés mellé. Ilyen kiegészítők lehetnek a különböző átmérőjű vibrátorfejek, a többféle hosszúságú ostorok, illetve bármi ami a munkálatok maradéktalan elvégzéséhez szükséges lehet.

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével .

Szerző: Kócsi Norbert

Tovább az ajánlatkéréshez

Fogalmazd meg az ajánlatkérésedet legalább egy mondatban! *
Tölts fel fotót, táblázatot, dokumentumot, hogy minél precízebben és gyorsabban tudjanak neked ajánlatot küldeni!
upload
Húzd be a kívánt fájlt ide, vagy töltsd fel a gépedről
Elfogadott formátumok (max 15 MB):
jpg, png (minimum 150x150 px)
doc, docx, pdf
Továbbiak...
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...