Varratnélküli acélcső ajánlatkérő ív

Kapjon ajánlatokat Varratnélküli acélcső témában több cégtől, 2 perc ráfordítással!

1
Beszerzés tárgya
2
Elérhetőség
3
Határidő
Miről szeretnél ajánlatot kapni?
Varratnélküli acélcső
Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a termék?
Beszerzési útmutató
Felgyorsíthatod az ajánlatkérés folyamatát, ha már tudsz írni a következőkről az ajánlatkérésben a Leendő partnereidnek:

1. Hol szeretné használni a varrat nélküli acélcsövet?

Varrat nélküli acélcső kiválasztása esetén a legfontosabb annak meghatározása, hogy milyen célra vásárolunk acélcsövet, hiszen más az elvárás egy dugattyúcső és megint más például egy kazáncső esetében.

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Milyen hosszúságú varrat nélküli acélcsőre tart igényt?

A következő, amit meg kell határoznunk, az a cső hossza. Ehhez természetesen azt kell felmérnünk, hogy a tervek alapján milyen hosszú cső szükséges a rendszer kiépítéséhez. Alapvetően ezeket a varrat nélküli csöveket 5-7 méret hosszúságúra gyártják, de igény szerint elérhető 10-14 méteres, egyben gyártott acélcső, illetve 5 méretnél rövidebb is.

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Mekkora átmérő szükséges?

Fontos továbbá a cső átmérője, amit szintén a használat célja alapján tudunk meghatározni. Ez egyébként igen széles skálán változik, lehet alig 5-6 milliméter átmérőjű, de elérheti akár a 2100 millimétert is, így a legváltozatosabb helyeken és célokra is felhasználható.

Tovább az ajánlatkéréshez

4. Mekkora legyen a falvastagság?

Minden ajánlatkérés során meg kell jelölnünk, hogy milyen legyen a cső falvastagsága. Ez elsősorban attól függ, hogy milyen nyomáskülönbséget kell kibírnia az acélcsőnek. Emellett nem elhanyagolható szempont az sem, hogy milyen hőmérsékletű és típusú anyagot kell szállítania a csőnek. Az acélcsövek minimális vastagsága átlagosa 1,5 milliméter, de igény szerint elérheti akár a több centimétert is.

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Milyen acélminőség a követelmény?

Az acélcső pontos felhasználási helyének és szerepének megadása az ajánlatkérés során komoly segítséget jelenthet, hiszen számos különböző ötvözet létezik, melyek mindegyikének más és más előnyös tulajdonságát fordíthatjuk a javunkra különböző területeken. Ezen döntés laikusként nem kifejezetten egyszerű, éppen ezért kérjük szakember segítségét a megfelelő ötvözet kiválasztásához.

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Pontosan milyen szabványú csőre van szükségünk?

Sok esetben építéstechnikai és épületgépészeti szempontból kiemelten fontos szempont, hogy egyes csöveknek milyen minőségi követelményeknek és szabványoknak kell megfelelniük, így ezt ilyen esetekben mindig jelezzük az ajánlatkérésben, hiszen ez nagymértékben befolyásolhatja az árfekvést.


7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével .

 

Szerző: Kócsi Norbert

Tovább az ajánlatkéréshez

Fogalmazd meg az ajánlatkérésedet legalább egy mondatban! *
Tölts fel fotót, táblázatot, dokumentumot, hogy minél precízebben és gyorsabban tudjanak neked ajánlatot küldeni!
upload
Húzd be a kívánt fájlt ide, vagy töltsd fel a gépedről
Elfogadott formátumok (max 15 MB):
jpg, png (minimum 150x150 px)
doc, docx, pdf
Továbbiak...
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...