Polisztirol granulátum ajánlatkérő ív

Kapjon ajánlatokat Polisztirol granulátum témában több cégtől, 2 perc ráfordítással!

1
Beszerzés tárgya
2
Elérhetőség
3
Határidő
Miről szeretnél ajánlatot kapni?
Polisztirol granulátum
Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a termék?
Beszerzési útmutató
Felgyorsíthatod az ajánlatkérés folyamatát, ha már tudsz írni a következőkről az ajánlatkérésben a Leendő partnereidnek:

1. Milyen gyártási eljáráshoz fogja használni a polisztirol granulátumot?

Az eltérő minőségű polisztorilokat más-más feldolgozási technológiával lehet hasznosítani. A PS nem a legszélesebb körben használt műanyag, általában fröccsöntésre készült minőségek fordulnak elő leggyakrabban, de beszerezhetőek habosítható, extrudálható, expandálhat, hő formázható  típusok is.

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Milyen típusú polisztirol granulátumot szeretne?

A polisztirol típusok két fő csoportba sorolhatóak. Első és, a leggyakoribb az általános célú polisztirol - GPPS -, amely nagy merevséget, kiváló átlátszóságot, fényességet garantál, a másik típus pedig az erősen ütésálló polisztirol - HIPS -, mely a hozzáadott butadién kaucsuk miatt nagyon jó ütésállóságot mutat, de elveszti a jó átlátszósági tulajdonságát, azonban jobban színezhető, mint GPPS társa.

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Milyen színű granulátumot keres?

A PS granulátumok leginkább fekete, szürke, kék és transzparens kivitelben fordulnak elő. A műanyag színezése később, a gyártási folyamat során is történhet, ehhez azonban mindenképpen szükséges a színezéshez megfelelő minőséget kiválasztani, illetve a színezőanyagokra való igényt előre jelezni. 

Tovább az ajánlatkéréshez

4. Igényel mesterkeverékeket, adalékot a granulátumhoz?

A granulátumok tulajdonságait nem csak előre megválasztani lehet, hanem a későbbiekben is módosíthat rajtuk mesterkeverékekkel és adalékokkal. A mesterkeverékek lehetnek UV-stabilizátor tartalmúak, de főként színezésre szolgálnak. Ezeknek a keverékeknek a segítségével gyakorlatilag bármilyen szín elérhetővé válik. Az adalékok lehetnek csúsztató, csúszásgátló, égésgátló, páramentesítő, korrózióvédő, illatosító és antisztatikus adalékok. 

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Mekkora mennyiségben kíván PS granulátumot beszerezni?

A granulátumok esetén ömlesztett áruról van szó, amely ráadásul nem kapható előre csomagolt kiszerelésekben. A különböző granulátum-minőségek eltérő méretűek és sűrűségűek lehetnek, így valamilyen űrmértékben - például köbméterben- vagy tömegben lehet érdemes megadni az Önnek szükséges mennyiséget.

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Új, vagy esetleg újrahasznosított granulátumot szeretne?

A környezet kímélése érdekében számos helyen történik már újrahasznosítás. Az így visszanyert anyag valamennyivel olcsóbb a tiszta, újonnan előállítotthoz képest, azonban például mechanikai tulajdonságaiban nem biztos, hogy eléri annak szintjét. Ugyanakkor a környezettudatos vásárlók sokszor szívesebben vesznek olyan terméket, amivel óvhatják környezetüket.

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével .

Szerző: Kócsi Norbert

Tovább az ajánlatkéréshez

Fogalmazd meg az ajánlatkérésedet legalább egy mondatban! *
Tölts fel fotót, táblázatot, dokumentumot, hogy minél precízebben és gyorsabban tudjanak neked ajánlatot küldeni!
upload
Húzd be a kívánt fájlt ide, vagy töltsd fel a gépedről
Elfogadott formátumok (max 15 MB):
jpg, png (minimum 150x150 px)
doc, docx, pdf
Továbbiak...
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...