PP granulátum ajánlatkérő ív

Kapjon ajánlatokat PP granulátum témában több cégtől, 2 perc ráfordítással!

1
Beszerzés tárgya
2
Elérhetőség
3
Határidő
Miről szeretnél ajánlatot kapni?
PP granulátum
Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a termék?
Beszerzési útmutató
Felgyorsíthatod az ajánlatkérés folyamatát, ha már tudsz írni a következőkről az ajánlatkérésben a Leendő partnereidnek:

1. Milyen gyártási eljáráshoz fogja használni a PP granulátumot?

A polipropilén az egyik legszélesebb körben felhasználható polimer. Alkalmas lehet fröccsöntésre, extrúzióra, szálsodrásra, hőformázásra, fólia fúvásra, fólia öntésre, extrúziós fúvásra, extrudálásra. A lényeg, hogy adja meg milyen eljárásnál szeretné használni a granulátumot, mivel az eltérő minőségek mind másra lettek optimalizálva.

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Milyen típusú PP granulátumot szeretne?

A polipropilének három csoportra oszthatóak. A homopolimer PP jellemzője a nagy merevség és keménység, a kopolimer polipropilének kiváló ütésállósággal rendelkeznek alacsony hőmérsékleten is, a random kopolimer polipropilének pedig a legjobb átlátszósággal bírnak. Ne felejtse el megadni, hogy melyik típus az Ön számára a legmegfelelőbb a kívánt termék előállításához!

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Milyen színű granulátumot keres?

A PP granulátumok leginkább fekete, szürke és átlátszó kivitelben fordulnak elő, illetve igényelhető vegyes színösszetételű granulátum keverék is. A műanyag színezése később, a gyártási folyamat során is történhet, ehhez azonban mindenképpen szükséges a színezéshez megfelelő minőséget kiválasztani, illetve a színezőanyagokra való igényt előre jelezni. 

Tovább az ajánlatkéréshez

4. Igényel mesterkeverékeket, adalékot a granulátumhoz?

A granulátumok tulajdonságait nem csak megválasztani lehet, de a későbbiekben is változtathat rajtuk mesterkeverékekkel és adalékokkal. A mesterkeverékek lehetnek UV-stabilizátor tartalmúak, de főként színezésre szolgálnak. Ezeknek a keverékeknek a segítségével gyakorlatilag bármilyen szín elérhetővé válik. Az adalékok lehetnek csúsztató, csúszásgátló, égésgátló, páramentesítő, korrózióvédő és antisztatikus adalékok. 

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Mekkora mennyiségben kíván PP granulátumot beszerezni?

A granulátumok esetén ömlesztett áruról van szó, amely ráadásul nem kapható előre csomagolt kiszerelésekben. A különböző granulátum minőségek eltérő méretűek és sűrűségűek lehetnek, így valamilyen űrmértékben (köbméterben) vagy tömegben (kilogramm, tonna) lehet érdemes megadni az Önnek szükséges mennyiséget.

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Új, vagy esetleg újrahasznosított granulátumot szeretne?

A környezet kímélése érdekében számos helyen történik már újrahasznosítás. Az így visszanyert anyag valamennyivel olcsóbb a tiszta, újonnan előállítotthoz képest, azonban például mechanikai tulajdonságaiban nem biztos, hogy eléri annak szintjét. Ugyanakkor a környezettudatos vásárlók sokszor szívesebben vesznek olyan terméket, amivel óvhatják környezetüket.

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével .

Szerző: Kócsi Norbert

Tovább az ajánlatkéréshez

Fogalmazd meg az ajánlatkérésedet legalább egy mondatban! *
Tölts fel fotót, táblázatot, dokumentumot, hogy minél precízebben és gyorsabban tudjanak neked ajánlatot küldeni!
upload
Húzd be a kívánt fájlt ide, vagy töltsd fel a gépedről
Elfogadott formátumok (max 15 MB):
jpg, png (minimum 150x150 px)
doc, docx, pdf
Továbbiak...
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...