Zsír- és olajeltávolító ajánlatkérő ív

Kapjon ajánlatokat Zsír- és olajeltávolító témában több cégtől, 2 perc ráfordítással!

1
Beszerzés tárgya
2
Elérhetőség
3
Határidő
Miről szeretnél ajánlatot kapni?
Zsír- és olajeltávolító
Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a termék?
Beszerzési útmutató
Felgyorsíthatod az ajánlatkérés folyamatát, ha már tudsz írni a következőkről az ajánlatkérésben a Leendő partnereidnek:

1. Milyen típusú felületeket szeretne tisztántartani?

Egyes tisztítószer fajták kifejezetten az ipari műhelyekben történő felhasználásra alkalmasak, így eltávolítják a legerősebb szennyeződéseket, mint az olaj, zsír, kátrány, korom és füstgyanta, míg mások inkább az élelmiszeripari szennyeződések eltávolítására ajánlottak. Fontos tehát, hogy pontosan adjuk meg milyen anyagú felületek tisztítására van szükségünk (pl.:  fém, fa, műanyag, csempe, esetleg egyszerre többféle, stb.)!

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Mekkora felület tisztítására van szükség?

Fontos kérdés, hogy mekkora felületet, illetve milyen sűrűn kell tisztítanunk, ugyanis az egyes gyártóknál különböző kiszerelésekben hozzáférhetők a tisztítószerek. Amennyiben nagyobb felületet és sűrűbben szeretnénk tisztán tartani a takarékosság végett érdemes nagyobb kiszerelésű vagy hígítható oldószert választanunk, kisebb felületek és ritkább használat esetén elegendő lehet a kisebb kiszerelés is. 

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Milyen állagú tisztítószert keres?

Érdemes meggondolni azt is, hogy milyen állagú tisztítószert válasszunk: a használatkész, illetve a hígítható fajtákon kívül ugyanis törlőkendő formájában is rendelkezésünkre áll. Itt azt kell figyelembe vennünk, hogy a tisztítandó felületek esetén melyik a hatékonyabb, könnyebb megoldás. pl. egy sima felület tisztítására egyszerűbb megoldás lehet a kendő alkalmazása, míg esetleg bizonyos alkatrészek áztatásához, padlózat felmosásához, gépek lemosásához nem megfelelő.  

Tovább az ajánlatkéréshez

4. A termék mennyire legyen kéz-, illetve bőrbarát?

Nagyobb intenzitású használat esetén az is fontos tényező, hogy mennyire kéz-, illetve bőrbarát az adott termék. Sűrű használat esetén az irritáció elkerülése végett érdemes olyan terméket választani, ahol a tulajdonságok közt ez utóbbi is szerepel. Külön kiemelést, figyelmet érdemel a termékválasztásnál, hogy az adott tisztítószer használatakor van-e tűz és robbanásveszély, tűzoltóságnál bejelentésköteles-e

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Mekkora kiszerelésű termék lenne az ideális?

A tisztítószer állagától függően számos méretű kiszerelésben elérhető a legtöbb termék. Intenzív felhasználás esetében érdemes, és gazdaságos a nagyobb kiszerelésű termék választása.

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Mennyi idő legyen a termék behatási ideje?

Az átlagos termékek behatási ideje akár 10 perc is lehet. Ha fontos a gyors tisztítás, akkor a lehetőség van gyorsabb hatású termék választására. A leggyorsabban ható tisztítószerek behatási ideje kevesebb, mint egy perc.

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével .

Szerző: Kócsi Norbert

Tovább az ajánlatkéréshez

Fogalmazd meg az ajánlatkérésedet legalább egy mondatban! *
Tölts fel fotót, táblázatot, dokumentumot, hogy minél precízebben és gyorsabban tudjanak neked ajánlatot küldeni!
upload
Húzd be a kívánt fájlt ide, vagy töltsd fel a gépedről
Elfogadott formátumok (max 15 MB):
jpg, png (minimum 150x150 px)
doc, docx, pdf
Továbbiak...
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...