Hova küldhetjük az ajánlatot?

Adatait kizárólag az ajánlatadóknak adjuk ki! Nem spammelünk!
Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket, hogy minél pontosabb ajánaltot tudjanak Önnek adni.
 
Írja le részletesen mire van szüksége, így megkímélheti magát az elhúzódó pontosításoktól.
Fálj kiválasztása

Mikorra tervezi a beszerzést?

Az Ön jelszava

Többek között az alábbi cégek használják a tablazat.hu ajánlatkérő rendszerét:

Hogyan működik?
Kézi vonalkód olvasó útmutató

1. Milyen felhasználási területre keresünk vonalkód olvasót?

Ismertessük a felhasználási körülményeket, milyen helyen lesz telepítve az eszköz, milyen feladatok ellátását kell megoldani, illetve milyen igénybevételnek lesz kitéve. Kialakítás és szerkezet terén nem mindegy, hogy egy kiskereskedelmi egységbe kerül vagy ipari környezetbe lesz felhasználva, ahol mostoha körülmények között, nagy használatnak lesz kitéve.

2. Vezetékes vagy vezeték nélküli olvasót keresünk?

A két fő típus a vezetékes és vezeték nélküli kialakítás, gondoljuk át, számunkra melyik lenne az ideális, ha a terméket kell az olvasó egységhez vinni vagy az olvasót a termékhez. A kábeles kialakítás esetében nem kell foglalkozni az akkumulátor lemerülésével, viszont a vezeték nélkülivel nagyobb távolságra vihetjük az eszközt.

3. Milyen interfésszel legyen felszerelve az eszköz?

Az interfész kialakítása, illetve megléte nagyban befolyásolja, hogy milyen módon tudjuk csatlakoztatni a számítógéphez vagy a feldolgozó egységhez. Vezetékes eszközöknél a kábel csatlakozója lehet USB, soros, PS/2 stb., vezeték nélkülinél pedig lehet WiFi, Bluetooth vagy rádiófrekvenciás. Az ajánlatkérésben emeljük ki a számunkra legmegfelelőbbet.

4. Mekkora leolvasási távolságot szeretnénk?

A leolvasási távolság a gép és optika minőségének kialakításától függ. Az egyszerű készülék pár centis távolságról képes csak beolvasni a vonalkódot, viszont a komolyabb kivitelek, akár 10 méterről is be tudják olvasni a speciális fényvisszaverős vonalkódokat.

5. Automatikus vagy kézi indítású olvasást szeretnénk?

Az olvasás történhet állandó módon, így csak a vonalkód felé kell fordítani vagy történhet kézi úton, amikor egy nyomógomb segítségével indítjuk az olvasást és addig tart még be nem olvassa a kódot, vagy az időzítő le nem állítja a folyamatot.

6. Milyen egyedi igényeket támasztunk a vonalkód olvasóval szemben?

Lehetnek egyedi igényeink a vonalkód olvasóval szemben, mivel sok gyártó sokféle készüléket forgalmaz, így ha vízálló, kijelzős, 2 dimenziós leolvasásra alkalmas készüléket keresünk, akkor nyugodtan említsük meg az ajánlatkérésünkben. A kiegészítőkre is kitérhetünk, mint például milyen hosszú kábelre lenne szükség vagy éppenséggel tartóállványra is számítunk-e.

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével.

Szerző: Kócsi Norbert
Rólunk írták

Ez nagyszerű, nagyon köszönöm a segítségét!

S. Valéria

A szolgáltatásukkal maximálisan elégedett vagyok. :)

J. Mária

Köszönöm szépen a segítséget. Megtaláltam amit kerestem,és meg is rendeltem. A táblázat.hu nélkül sokkal nehezebben me...

G. János