Magasnyomású mosó ajánlatkérő ív

Kapjon ajánlatokat Magasnyomású mosó témában több cégtől, 2 perc ráfordítással!

1
Beszerzés tárgya
2
Elérhetőség
3
Határidő
Miről szeretnél ajánlatot kapni?
Kattints és válaszd ki precízebben a termékcsoportot, hogy csak megfelelő ajánlatokat kapj!
Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a termék?
Beszerzési útmutató
Felgyorsíthatod az ajánlatkérés folyamatát, ha már tudsz írni a következőkről az ajánlatkérésben a Leendő partnereidnek:

1. Milyen területen fogja felhasználni a magasnyomású mosót?

A magasnyomású mosó kiválasztásának első lépése az adott felhasználási terület meghatározása. A felhasználási terület függvényében ugyanis több típusú eszköz közül is válogathatunk: ház körüli felhasználásra a nagynyomású hobby gépek, műhelyek karbantartására a félipari gépek, a különböző iparágak számára a nagynyomású ipari gépek, közterületek tisztítására, illetve vegyi anyagok eltávolítására pedig a robbanómotoros és az extra magas nyomású gépek javasoltak.

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Mekkora teljesítményű gépre van szüksége?

A magasnyomású mosók kategorizálása akár az eszközök tisztítási teljesítménye alapján is történhet. A leggyakoribb termékek tisztítási teljesítménye általában 3000 W-ig terjed. Minél nagyobb a tisztítási felület, annál nagyobb teljesítménykategória javasolt.

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Milyen nagy legyen a berendezés maximális nyomása?

Az ideális magasnyomású mosó megtalálásához az eszköz paramétereinek figyelembe vétele során elsősorban az üzemi nyomásra kell tekintettel lennünk, ami egyébként a teljesítmény fontos meghatározója is egyben. A kisebb teljesítményű gépek üzemi nyomása átlagosan 200 bar-ig, a nagyobb teljesítményű gépeké pedig 800 bar-ig terjed. 

Tovább az ajánlatkéréshez

4. Mekkora vízszállítású készüléket keres?

A paraméterek figyelembe vétele során ugyanakkor a teljesítmény egy másik fontos meghatározóját, a lehetséges vízmennyiség-szállítást is szem előtt kell tartanunk, amely azt jelzi, hogy az adott eszköz mekkora vízmennyiség nyomására képes egy óra leforgása alatt. A maximális vízszállítás a mosó típusától függően akár az 1800 liter/óra mennyiséget is elérheti. 

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Milyen hosszú tömlővel rendelkezzen a gép?

A hatékonyabb tisztítás elérésének érdekében a vizet továbbító gumicső, vagyis a tömlő hosszúságának meghatározására is érdemes odafigyelni. A leggyakoribb típusok tömlő hosszúságra 3 és 6 méter közötti, de bizonyos gép típusoknál ez akár a 15 métert is elérheti. 

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Elektromos vagy benzin üzemű változatot kíván beszerezni?

Az elektromos magasnyomású mosókon kívül akár benzinmotoros változatot is igényelhetünk, aminek legnagyobb előnye, hogy elektromos hálózattól függetlenül működik, illetve maximális mobilitást és korlátlan tisztaságot biztosít.

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével .

 

Szerző: Kócsi Norbert

Tovább az ajánlatkéréshez

Fogalmazd meg az ajánlatkérésedet legalább egy mondatban! *
Tölts fel fotót, táblázatot, dokumentumot, hogy minél precízebben és gyorsabban tudjanak neked ajánlatot küldeni!
upload
Húzd be a kívánt fájlt ide, vagy töltsd fel a gépedről
Elfogadott formátumok (max 15 MB):
jpg, png (minimum 150x150 px)
doc, docx, pdf
Továbbiak...
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...