Melegvizes magasnyomású mosó ajánlatkérő ív

Kapjon ajánlatokat Melegvizes magasnyomású mosó témában több cégtől, 2 perc ráfordítással!

1
Beszerzés tárgya
2
Elérhetőség
3
Határidő
Miről szeretnél ajánlatot kapni?
Melegvizes magasnyomású mosó
Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a termék?
Beszerzési útmutató
Felgyorsíthatod az ajánlatkérés folyamatát, ha már tudsz írni a következőkről az ajánlatkérésben a Leendő partnereidnek:

1. Milyen területen kívánja használni a magasnyomású gépet?

Mielőtt magasnyomású mosóberendezést vásárlunk, tájékozódni kell, hogy a megvásárlandó eszköz kellő teljesítménnyel rendelkezik e az elvégzendő munkához. Az otthoni kerti munkálatokhoz a kisméretű gépek is elegendőek lehetnek, makacsabb, sokkal keményebb szennyeződések ellen az ipari minőségű nagy nyomást és hőmérsékletet előállító mosók feleltethetőek meg. Áramforrástól távoli felületek tisztítására belsőégésű motoros kivitelű gépek is rendelkezésre állnak.

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Milyen üzemű berendezést szeretne?

Alapvetően két típusú magasnyomásos berendezésről beszélhetünk, belsőégésű motoros (benzin, dízel), illetve hálózatról üzemeltetett változatokról. Mindegyik kivitelnek megvan a maga előnye. A benzines, illetve dízeles eszközök kedvező tulajdonsága, hogy nem kötött a használhatóságának távolsága, könnyen hordozható és működtethető nagyobb távolságokban is, ahol az áramforrás nincs kiépítve, nagy és erős nyomás előállítására képesek. Az hálózati berendezések esetén kisebb gépekről beszélhetünk, kisebb teljesítménnyel, folyamatos áramellátást igényelnek, hosszabbító hiányában korlátozottabb használhatóságának távolsága, viszont nem igényel utántöltést, s megfelelő tisztítást biztosít. Igényeinek megfelelő berendezésre kérjen ajánlatot.

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Milyen magas hőmérsékletű legyen a vízsugár?

A melegvizes magasnyomású mosóberendezéseknek állítható, hogy milyen hőmérsékletre melegítse fel a vízsugarat. Egy bizonyos tartomány van megjelölve, pl.: 80-155 °C. Ha forráspont feletti hőmérsékletet választunk meg, akkor a gépezet gőzborotvaként üzemel, ami még jobb hatásfokot jelent az erős szennyeződésekkel szemben. Viszont nem minden felület tisztítható magas hőmérséklettel, mivel azok túl nagy károsodást szenvednének el (pl.: különféle műanyag felületek, stb.). A melegítést maga a berendezés végzi fűtőanyag segítségével, ami utántöltést igényel. A gép paraméterei között meg van adva, hogy mekkora a fűtőanyag fogyasztás (pl.: 4,1 kg/óra).

Tovább az ajánlatkéréshez

4. Mekkora teljesítménnyel rendelkezzen a mosó?

A melegvizes magasnyomású mosó teljesítményét több paraméter is befolyásolja. Ilyen a vízszállítás, nyomás, csatlakozási teljesítmény. A vízszállító képesség megadja, hogy hány liter vizet képes megmozgatni a gépezet óránként, ami szintén állítható a felhasználó által bizonyos tartomány között (pl.: 270 - 660 l/óra). A nyomás a vízsugár erősségében mutatkozik meg, ami szintén állítható mennyiség (pl.: 30 - 160 bar), így a munkához megfelelő erősség állítható be, hogy ne legyen se túl erős, se túl gyenge. A csatlakozási teljesítmény a motor teljesítményét jelenti (pl.: 4,7 kW), ami előállítja a nyomást és a vízszállító képességet. Tehát minél nagyobb a motor teljesítmény, annál nagyobb erősségű sugár és vízhordóképesség érhető el, amit számunkra megfelelő mennyiségre állíthatunk be a géptől függő tartományok között.

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Milyen kiegészítőket szeretne a géphez?

Számos kiegészítő, kopó alkatrész elérhető a mosó berendezésekhez, mint különböző fúvókák, felülettisztítók, habosító szár tartállyal, különböző hosszúságú tömlők, ha a géphez járt darab nem elég hosszú, szórópisztolyok, stb. Érdeklődjön szükséges kiegészítők iránt, kérjen ajánlatot szükségleteire.

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Igényel-e karbantartás?

Használatban lévő magasnyomású mosói idővel karbantartást, javítást igényelhetnek, amit megfelelő tapasztalattal rendelkező szakemberek gyorsan helyben vagy telephelyükön végeznek el. Így mindig naprakész, megfelelő üzemeltetésű gép állhat rendelkezésére.Egyszeri vagy rendszeres karbantartási szolgáltatást is igényelhet. Kérjen ajánlatot belátása szerint.

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével .

Szerző: Kócsi Norbert

Tovább az ajánlatkéréshez

Fogalmazd meg az ajánlatkérésedet legalább egy mondatban! *
Tölts fel fotót, táblázatot, dokumentumot, hogy minél precízebben és gyorsabban tudjanak neked ajánlatot küldeni!
upload
Húzd be a kívánt fájlt ide, vagy töltsd fel a gépedről
Elfogadott formátumok (max 15 MB):
jpg, png (minimum 150x150 px)
doc, docx, pdf
Továbbiak...
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...