Telepített magasnyomású mosó ajánlatkérő ív

Kapjon ajánlatokat Telepített magasnyomású mosó témában több cégtől, 2 perc ráfordítással!

1
Beszerzés tárgya
2
Elérhetőség
3
Határidő
Miről szeretnél ajánlatot kapni?
Telepített magasnyomású mosó
Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a termék?
Beszerzési útmutató
Felgyorsíthatod az ajánlatkérés folyamatát, ha már tudsz írni a következőkről az ajánlatkérésben a Leendő partnereidnek:

1. Milyen jellegű működésre lenne szükség?

Kezdésnek mindenek előtt el kell dönteni, hogy hidegvizes vagy melegvizes telepített mosót szeretnénk. A hidegvizes értelemszerűen csak hideg vizet tud előkészíteni, olyan hőmérsékletűt, mint amilyet felvesz a gép. A melegvizes ezzel ellentétben képes a bejövő vizet valamilyen módon felmelegíteni és azt használni. A melegvizes rendszerek többsége képes hideg és meleg nagynyomású víz kibocsátására is.

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Hol szeretné használni a készüléket?

Mivel több alkalmazási területre is készítenek telepített magasnyomású mosót így mindenhol, más jellegű igényt tartanak fontosabbnak. Telepített önkiszolgáló autómosóknál feltétel a melegvizes rendszer és minél több programos mosóberendezés, ahol több különböző vegyszerrel lehet feltölteni a rendszert.

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Milyen fűtési elvet preferálna?

A fűtés elvét tekintve három fő csoportot különböztethetünk meg, elektromos, gáz és olaj fűtésest. Teljesítményük a fent említett sorrendbe növekszik. Az elektromos rendszer alkalmi használatra való, kis mérete és egyszerű működése alapján sok helyen alkalmazható. A gáz illetve olaj fűtéses sokkal nagyobb teljesítménnyel bír, így képes kiszolgálni a folyamatos igényt, a nagy  hőteljesítmény mellett, nagy vízszállítási teljesítménnyel is dicsekedhetnek ezek a készülékek. Választásunkkor vegyük figyelembe, hogy a helyszínen milyen energiaforrás érhető el.

Tovább az ajánlatkéréshez

4. Nyílt vagy zárt térbe lesz felállítva a készülék?

A melegvizes, gáz és olaj fűtéses rendszer esetén, nem teljesen mindegy, hol lesz beüzemelve a berendezés. Ezen rendszerek számára kell biztosítani friss levegőt. Amennyiben zárt helyen fog működni, szükséges a mosónak friss levegőt és kipufogó káros anyagok szállítását biztosítani.

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Milyen specifikus teljesítmény vagy fizikai értékek érdekelnék?

Ide sorolható, ha a szokványosnál (~85°C) nagyobb hőmérséklet (~140°C), de meglehet említeni a nagyobb nyomást (~200 bar) is. Ha tudja, hogy mekkora maximális hely áll rendelkezésre, akkor megadhatja azt is. Vagy akár azt is, hogy több kiszolgáló egységet (pl.: 3 db) kell meghajtani a magasnyomású egységnek és ezért nagyobb vízszállítási teljesítményre van szükség (~6230 l/óra).

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Kiegészítőkre van szükség?

A telepített magasnyomású mosó magában még nem elég a megfelelő és kielégítő üzemhez. Szükséges megfelelő magasnyomású tömlő, tömlődob, szórópisztoly, szórócső, fúvókák, kefék, habszórók vagy egyéb olyan kiegészítő, ami elengedhetetlen lenne a megfelelő üzem szempontjából. Amennyiben bármi elképzelése van a kiegészítők terén, nyugodtan említse meg azokat, a beszerzők biztos segíteni fognak, hogy a telepített magasnyomású mosóhoz milyen kiegészítők illeszkednek.

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével .

Szerző: Kócsi Norbert

Tovább az ajánlatkéréshez

Fogalmazd meg az ajánlatkérésedet legalább egy mondatban! *
Tölts fel fotót, táblázatot, dokumentumot, hogy minél precízebben és gyorsabban tudjanak neked ajánlatot küldeni!
upload
Húzd be a kívánt fájlt ide, vagy töltsd fel a gépedről
Elfogadott formátumok (max 15 MB):
jpg, png (minimum 150x150 px)
doc, docx, pdf
Továbbiak...
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...