Száraz nedves ipari porszívó ajánlatkérő ív

Kapjon ajánlatokat Száraz nedves ipari porszívó témában több cégtől, 2 perc ráfordítással!

1
Beszerzés tárgya
2
Elérhetőség
3
Határidő
Miről szeretnél ajánlatot kapni?
Kattints és válaszd ki precízebben a termékcsoportot, hogy csak megfelelő ajánlatokat kapj!
Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a termék?
Beszerzési útmutató
Felgyorsíthatod az ajánlatkérés folyamatát, ha már tudsz írni a következőkről az ajánlatkérésben a Leendő partnereidnek:

1. Milyen kialakítási porszívót keres?

A porszívó súlyán múlik többek között, hogy milyen a kezelhetősége. A száraz-nedves ipari porszívók rendszerint jóval nehezebbek a hagyományos porszívóknál, 20-30 kilogrammot is nyomhatnak, ezért a kialakításra odafigyelni – léteznek például négy kis keréken guruló vagy két nagy kerék segítségével mozgatható típusok. Minél nagyobb a súly, annál fontosabb, hogy a mozgatás ne legyen nehézkes.

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Mely felületek tisztítására legyen alkalmas a berendezés?

Ha olyan felületekről porszívózunk, mint a linóleum, kisebb teljesítményű motorral rendelkező, kisebb vákuummal működő porszívó is megfelelő, míg a szőnyegek, kárpitok és hasonló anyagok esetén már elkél akár a 250/25 mbar/kPa szívóteljesítmény is.

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Mekkora tartállyal rendelkezzen a készülék?

A tartály méretének kiválasztásához tisztában kell lennünk azzal, milyen tartós munkavégzésre lesz szükségünk. Ha csak kisebb területeket vagy ritkábban tisztítunk, a 15-20 literes típusok jó választásnak bizonyulhatnak, míg hosszú folyamatos munkavégzéshez akár 70 literes száraz-nedves ipari porszívót is választhatunk.

Tovább az ajánlatkéréshez

4. Milyen tartálytípus lenne az ideális?

Attól függően, hogy milyen anyagokat akarunk porszívózni és milyen vegyszereket használunk a tisztításhoz, a tartály típusát is meg kell vizsgálnunk. A hagyományos anyagokhoz megfelelő az egyszerű műanyag tartályos változat is, míg komolyabb vegyszerek használata, korrozív anyagok tisztítása esetén rozsdamentes anyagból készült tartályt kell választanunk.

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Milyen módon valósuljon meg a porszívó  ürítés?

A porszívó ürítése többféleképpen is lehetséges. Egyes típusoknál a porzsákot és a folyadékok begyűjtésére alkalmas tartályt is a gépből kivéve, kézzel üríthetjük, de olyan típusokat is vásárolhatunk, amelyek leeresztő tömlővel rendelkeznek. Nagyobb tartállyal felszerelt változatok esetén természetesen a leeresztés sokkal egyszerűbb megoldás, és sokszor higiénikusabbnak is bizonyulhat.

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Milyen szűrőtisztítású gépet szeretne?

Száraz-nedves gépek esetében a szűrőtisztításra is oda kell figyelni. Ez típustól függően lehet automata, félautomata vagy kézi rendszerű. Az automata és félautomata rendszerek gyorsabbak, egyszerűbbek, hosszabb használatnál kényelmesebbek, a kézi tisztítás azonban hatékonyabb lehet. Ez persze a felszívott anyagoktól is függ, mivel a szűrőt jobban szennyező anyagok esetén a kézi tisztítás a hatékonyságot és a szűrő élettartamát is jobban növelheti.

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével .

 

Szerző: Kócsi Norbert

Tovább az ajánlatkéréshez

Fogalmazd meg az ajánlatkérésedet legalább egy mondatban! *
Tölts fel fotót, táblázatot, dokumentumot, hogy minél precízebben és gyorsabban tudjanak neked ajánlatot küldeni!
upload
Húzd be a kívánt fájlt ide, vagy töltsd fel a gépedről
Elfogadott formátumok (max 15 MB):
jpg, png (minimum 150x150 px)
doc, docx, pdf
Továbbiak...
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...