Acélcső ajánlatkérő ív

Kapjon ajánlatokat Acélcső témában több cégtől, 2 perc ráfordítással!

1
Beszerzés tárgya
2
Elérhetőség
3
Határidő
Miről szeretnél ajánlatot kapni?
Kattints és válaszd ki precízebben a termékcsoportot, hogy csak megfelelő ajánlatokat kapj!
Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a termék?
Beszerzési útmutató
Felgyorsíthatod az ajánlatkérés folyamatát, ha már tudsz írni a következőkről az ajánlatkérésben a Leendő partnereidnek:

1. Mekkora átmérőjű csövet szeretne?

Az acélcső esetében a legfontosabb kérdés annak átmérője, hiszen meghatározza, hogy mekkora mennyiségű folyadék szállítására alkalmas, illetve szerkezeti felhasználás esetén a terhelhetőségét is. 

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Milyen szálhosszúságú csövekre lesz szüksége?

Ez természetesen a felhasználási helytől függ. Az átlagos gyártási méret 5-7 méter, de léteznek 10-14 méter szálhosszúságú acélcsövek is, ami könnyebbé teszi a több tízméteres csőszakaszok kiépítését és összekapcsolását.

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Mekkora falvastagságú csőre tart igényt?

Nem elhanyagolható szempont, ez elsősorban attól függ, hogy az acélcsőnek milyen külső és belső nyomást kell tűrnie, illetve milyen nyomáskülönbséget kell elviselnie. Vastagsága általánosságban minimálisan 1,5 milliméter, de elérheti a több centit is. Utóbbi abban az esetben kiemelten hasznos, ha nagy nyomásnak kell ellenállnia a csőnek, illetve amennyiben veszélyes, szennyező anyagot szállít majd a rendszer, hiszen a vastagabb cső merevebb, jobban ellenáll a külső behatásoknak is.

Tovább az ajánlatkéréshez

4. Milyen minőségű acélból készüljön a cső?

Fontos, azonban laikusként meglehetősen nehéz az anyagminőség meghatározása, ugyanis minden különböző minőségű ötvözetnek számos előnye és hátránya van, így ennek kapcsán az ajánlatkérés során érdemes a szakértő segítségét kérni, az acélcső pontos felhasználási helyének megjelölésével.

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Milyen szabványú csőre van szüksége?

Amennyiben épületgépészeti, építéstechnikai szempontból fontos, minden esetben jelöljük meg a minőségi követelményeket, hiszen két azonosnak látszó acélcső is lehet nagymértékben különböző. Illetve sok esetben fontos a szabvány betartása, minőségbiztosítási okokból, ezért mindenképp adja meg a szabványjelölést, ha szükséges.

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Szükséges ezen egyedi kialakítás?

Végezetül amennyiben olyan acélcsövet szeretnénk, mely nem általános méret, az ajánlatkérésben jelöljük meg egyedi igényeinket, hiszen a legtöbb gyártó személyre szabottan teljesíti azokat.

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével .

 

Szerző: Kócsi Norbert

Tovább az ajánlatkéréshez

Fogalmazd meg az ajánlatkérésedet legalább egy mondatban! *
Tölts fel fotót, táblázatot, dokumentumot, hogy minél precízebben és gyorsabban tudjanak neked ajánlatot küldeni!
upload
Húzd be a kívánt fájlt ide, vagy töltsd fel a gépedről
Elfogadott formátumok (max 15 MB):
jpg, png (minimum 150x150 px)
doc, docx, pdf
Továbbiak...
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...