Acéllemez ajánlatkérő ív

Kapjon ajánlatokat Acéllemez témában több cégtől, 2 perc ráfordítással!

1
Beszerzés tárgya
2
Elérhetőség
3
Határidő
Miről szeretnél ajánlatot kapni?
Kattints és válaszd ki precízebben a termékcsoportot, hogy csak megfelelő ajánlatokat kapj!
Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a termék?
Beszerzési útmutató
Felgyorsíthatod az ajánlatkérés folyamatát, ha már tudsz írni a következőkről az ajánlatkérésben a Leendő partnereidnek:

1. Hol szeretnénk a tálalóeszközt használni?

Vásárlás előtt meg kell adnunk a felhasználási területet, hiszen más-más követelmények vonatkoznak pl. otthoni barkácsoláshoz használt és egy építkezésen használt acéllemez között.

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Milyen legyen az acéllemez?

Hengerlés alapján megkülönböztetünk hidegen és melegen hengerelt acéllemezt. Közöttük a leglényegesebb különbség a lemezek vastagsága: hidegen hengerelve a maximális vastagság kb. 3 [mm], míg melegen hengerelt lemezek minimális vastagsága 1,5-2 [mm]. Lemeztípus alapján 4 csoportba oszthatjuk az acéllemezeket: táblalemez, tekercselt, csúszásgátló és perforált lemez – közül kell kiválasztatnunk a számunkra legmegfelelőbbet. Ha bizonytalanok vagyunk a választásban és segítségre van szükségünk, forduljunk bizalommal a gyártóhoz.

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Milyen vastag legyen a lemez?

Acéllemez vásárlása esetén az egyik legfontosabb a vastagság megadása. Gyártási eljárástól és az acél ötvözőitől függően pár tized millimétertől kb. 15-20 milliméterig terjed a normál vastagság – léteznek ennél vastagabb kivitelek is, de azokat általában speciálisan valamihez (pl. széfek) gyártják.

Tovább az ajánlatkéréshez

4. Mekkora legyen a lemez?

Acéllemezek esetén a vastagság mellett a lemez fizikai mérete (hossza és szélessége) a legfontosabb paraméter. Általánosságban elmondható, hogy előre megadott méretek közül választhatunk, azonban szinte mindegyik gyártó vállalja a méretre vágást, így akkor lemezt/táblát kapunk, amekkorát szeretnénk.

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Milyen legyen a lemez?

Lehetőségünk van a különböző minőségű acéllemezek közül választani. Az alkalmazott ötvözőktől, illetve a gyártási és megmunkálási eljárásoktól függően változnak az acél fizikai és kémiai tulajdonságai (pl. kopásállóság vagy vegyszerekkel szembeni ellenállóság). Amennyiben nem vagyunk teljesen biztosak abban, hogy mire is van szükségünk, mindenképp kérjük ki a gyártó segítségét.

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Van-e valamilyen speciális igényünk?

Ha van bármilyen speciális igényünk az acéllemezzel kapcsolatban, akkor azt is mindenképp jelezzük.

  7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével .

Szerző: Kócsi Norbert

Tovább az ajánlatkéréshez

Fogalmazd meg az ajánlatkérésedet legalább egy mondatban! *
Tölts fel fotót, táblázatot, dokumentumot, hogy minél precízebben és gyorsabban tudjanak neked ajánlatot küldeni!
upload
Húzd be a kívánt fájlt ide, vagy töltsd fel a gépedről
Elfogadott formátumok (max 15 MB):
jpg, png (minimum 150x150 px)
doc, docx, pdf
Továbbiak...
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...