Elektromos villás raklapemelő ajánlatkérő ív

Kapjon ajánlatokat Elektromos villás raklapemelő témában több cégtől, 2 perc ráfordítással!

1
Beszerzés tárgya
2
Elérhetőség
3
Határidő
Miről szeretnél ajánlatot kapni?
Elektromos villás raklapemelő
Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a termék?
Beszerzési útmutató
Felgyorsíthatod az ajánlatkérés folyamatát, ha már tudsz írni a következőkről az ajánlatkérésben a Leendő partnereidnek:

1. Milyen teherbírású villás raklapemelőre lenne szüksége?

Kardinális kérdés a teherbírás. Ahhoz, hogy kiválasszuk a számunkra megfelelő elektromos villás raklapemelőt, fontos, hogy megadjuk azt a maximális tömeget, amit a géppel mozgatni fogunk.

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Mekkora villahosszúságra van igény?

A mozgatni kívánt egységek, vagyis a raklapméret határozza meg, hogy milyen villahosszra van szükségünk. A hosszabb villákkal (1400 mm-től) egyszerre akár nagyobb mennyiségű anyagot is mozgathatunk, ugyanakkor vegyük figyelembe, hogy a nagyobb dőlésszögű rámpák esetén inkább a rövidebb (600-700 mm) villahosszal rendelkező emelők a kényelmesen alkalmazhatók.  

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Üléses vagy gyalogkísérésű modellt szeretnénk?

A kialakítás tekintetében lényeges azt is meghatároznunk, hogy hosszabb vagy rövidebb úthosszra fogjuk alkalmazni a villás raklapemelőt. Ettől függően ugyanis a rövidebb távokra gyalogkíséretű, hosszabb távokra üléses modelleket választhatunk. Sőt léteznek  kombinált (gyalogkíséretű/ráálló) típusok is. 

Tovább az ajánlatkéréshez

4. Mekkora a maximális emelési magasság, amire szükségünk lehet?

Attól függően, hogy milyen alkalmazásra szánjuk a villás raklapemelőt gondoljuk át, hogy mekkora maximális emelési magasságra lehet szükségünk! Ez az érték modellenként 800 és 2500 mm között változó. 

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Mekkora kapacitású akkumulátorra van igény?

Az akkumulátor kapacitását is érdemes figyelembe venni. Gondoljuk át, hogy mennyire intenzív használatra szánjuk az emelőt, ezt megadhatjuk akár az emelések számával is. Itt is figyelembe kell vennünk, hogy azért kompromisszumot kell kötnünk, mert a súly jócskán megnövekedhet, általánosságban elmondható hogy 200Ah akkumulátorokkal rendelkeznek

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Kettős működtetés előnyösebb lenne?

Egyes modellek az elektromos és manuális működtetésre egyaránt alkalmasak. Ha folyamatos használatnak lesz kitéve az emelő, úgy könnyen előfordulhat, hogy nem tudjuk megfelelően feltölteni az akut és az váratlanul lemerül. Épp ezért a kellemetlenség elkerülése végett érdemes lehet ezt a lehetőséget is számba venni. 

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével

 

Szerző: Kócsi Norbert

Tovább az ajánlatkéréshez

Szakmai partnerünk
JUNGHEINRICH Hungária Kft
Fogalmazd meg az ajánlatkérésedet legalább egy mondatban! *
Tölts fel fotót, táblázatot, dokumentumot, hogy minél precízebben és gyorsabban tudjanak neked ajánlatot küldeni!
upload
Húzd be a kívánt fájlt ide, vagy töltsd fel a gépedről
Elfogadott formátumok (max 15 MB):
jpg, png (minimum 150x150 px)
doc, docx, pdf
Továbbiak...
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...