Kézi raklapemelő ajánlatkérő ív

Kapjon ajánlatokat Kézi raklapemelő témában több cégtől, 2 perc ráfordítással!

1
Beszerzés tárgya
2
Elérhetőség
3
Határidő
Miről szeretnél ajánlatot kapni?
Kézi raklapemelő
Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a termék?
Beszerzési útmutató
Felgyorsíthatod az ajánlatkérés folyamatát, ha már tudsz írni a következőkről az ajánlatkérésben a Leendő partnereidnek:

1. Mekkora teherbírásra van szüksége?

A teherbírást a szállítani kívánt rakományhoz képest kell meghatároznunk. Az ilyen szerkezetek maximális teherbírása általában 2000-2500 kilogramm, ami a legtöbb kézikocsival végzett raktározási, mozgatási feladatra ideális.

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Mekkora emelési magasságot vár el?

A villás raklapemelő kézikocsik emelési magassága rendszerint viszonylag kicsi, 5-25 centiméter között mozog. Ez azonban az egyszerű mozgatási feladatok esetén elegendő. Amennyiben speciális igényeink merülnek fel, a gyártóknál érdeklődve találhatunk olyan típust, amely nekünk megfelelő magasságban képes az emelésre, a sztenderd magasságot azonban egyik típus sem haladja meg számottevően.

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Milyen villahosszúságot szeretne?

A villahosszúság az egyik tényező, ami meghatározza, mennyi és milyen rakományt tudunk a raklapemelőre felpakolni. A sztenderd típusoknál ez általában 1150 milliméter, különleges igényekre, így például speciális kialakítású rakományok szállítására azonban ennél nagyobb villahosszúságú darabokat is találunk.

Tovább az ajánlatkéréshez

4. A villaszélesség mekkora legyen?

A villák szélessége is bírhat jelentőséggel, szintén a rakomány függvényében. A sztenderd típusok esetén a villák szélessége 150-170 milliméter, míg a két villa együttesen 500-600 milliméter szélességben szállít. Amennyiben nagyobb árukat szállítanánk, a gyártóknál érdemes ettől eltérő kialakítású, nagyobb villaszélességű típusok után érdeklődni.

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Milyen speciális  igényei vannak a raklapemelővel szemben?

Speciális igényekre elérhetőek modernebb, különféle kiegészítőkkel felszerelt raklapemelők is. A leggyakoribb ilyenek a beépített mérleggel rendelkező típusok, amelyek hasznosak lehetnek, ha nem csak mozgatni, de ezzel egy időben mérni is kell a rakományt. A mérlegek általában két tizedes jegy pontossággal képesek megadni a villákra nehezedő terhelést.

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Szükséges e valamilyen speciális felületkezelés?

A bevonat akkor lehet fontos, ha a kocsit nem csak beltéren alkalmazzuk. Egyszerű épületen belüli mozgatásra szánt kocsik esetében a kevésbé strapabíró (például galvanizált) bevonatok is megfelelőek lehetnek, bár a sérüléseknek ellenálló bevonat (például epoxy) itt is jó választás lehet. Kültérre azonban mindenképpen olyan bevonatú (például rozsdamentes acél) eszköz kell, amely képes hosszabb távon is ellenállni a szélsőségesebb körülményeknek.

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével .

 

Szerző: Kócsi Norbert

Tovább az ajánlatkéréshez

Szakmai partnerünk
Linde Kft.
Fogalmazd meg az ajánlatkérésedet legalább egy mondatban! *
Tölts fel fotót, táblázatot, dokumentumot, hogy minél precízebben és gyorsabban tudjanak neked ajánlatot küldeni!
upload
Húzd be a kívánt fájlt ide, vagy töltsd fel a gépedről
Elfogadott formátumok (max 15 MB):
jpg, png (minimum 150x150 px)
doc, docx, pdf
Továbbiak...
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...