Palettaszállító ajánlatkérő ív

Kapjon ajánlatokat Palettaszállító témában több cégtől, 2 perc ráfordítással!

1
Beszerzés tárgya
2
Elérhetőség
3
Határidő
Miről szeretnél ajánlatot kapni?
Kattints és válaszd ki precízebben a termékcsoportot, hogy csak megfelelő ajánlatokat kapj!
Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a termék?
Beszerzési útmutató
Felgyorsíthatod az ajánlatkérés folyamatát, ha már tudsz írni a következőkről az ajánlatkérésben a Leendő partnereidnek:

1. Milyen típusú palettaszállító targoncára lenne szüksége?

Először a palettaszállító típusát kell meghatároznia, hiszen ezen targoncák többféle kivitelben készülnek, a különböző felhasználási célokra. Palettaszállító targoncák lehetnek vontató, gyalogkíséretű, illetve ráállós kivitelek. Gyalogkíséretű, ráállós, illetve vezetőüléses kiviteleket hagyományos emelési feladatokra használják, a különbség köztük teljesítményben, emelési magasságban, valamint a méretekben van.

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Mekkora teherbírású legyen a készülék?

Palettaszállító targoncák fontos jellemzője továbbá a teherbírásuk, hogy milyen tömegek emelhetőek, illetve mozgathatóak velük biztonsággal. Ez a paraméter igen széles skálán változik a különböző felhasználási területek miatt. Kisebb targoncák teherbírása nagyjából 1 tonnánál kezdődik, míg nagyobb gépek terhelhetősége az akár 8-10 tonnát is elérheti.

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Milyen emelési magasságú legyen a targonca?

További fontos, meghatározandó paraméter palettaszállító targoncák esetében az emelési magasságuk, vagyis, hogy a fent meghatározott terheket milyen magasba képesek emelni. Ez a magasság körülbelül 0,5-2,1 méter között változik.

Tovább az ajánlatkéréshez

4. Mekkora legyen az emelővilla hosszúsága?

Palettaszállítók minden esetben targonca villával vannak ellátva, mely segítségével tudják emelni a rakományokat. A villa hossza meghatározza a targoncára pakolható egységrakomány méretére vonatkozó paramétereit. Az említett emelővilla hosszúsága 1-1,2 méter között mozog átlagosan, de vannak ettől eltérő hosszúságú villával rendelkező gépek is.

Tovább az ajánlatkéréshez

5. A targonca megfordulására mennyi hely áll rendelkezésre?

Rakomány szállításakor a targoncának mindig jó irányba kell fordulnia, hogy a legoptimálisabb helyzetbe állhasson a csomag felvételekor vagy lerakásakor. Ehhez jó manőverező képességre van szükség, amit a jármű fordulóköre határoz meg. Ezért célszerű átgondolni, hogy milyen szűk sorok között kell mozognia a palettaszállítónak, és ennek függvényében kisebb, vagy nagyobb fordulókörrel rendelkező típust választani.

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Van valamiylen speciális igénye a targoncával kapcsolatban?

Végül, de nem utolsó sorban gondolja végig, hogy van- e valamilyen speciális igénye a géppel kapcsolatban. Bármilyen igénye, elvárása felmerülne, melyeket az előzőekben nem tudott megfogalmazni, mindenképpen jelezze. Ilyen elvárás lehet a jármű sebessége, az egy töltéssel végig dolgozható munkaórák számának megadása, a pót akkumulátorok igénylése, villahosszabbító vagy akár kültéri használatra optimalizált palettaszállító választása is.

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével .

 

Szerző: Kócsi Norbert

Tovább az ajánlatkéréshez

Szakmai partnerünk
JUNGHEINRICH Hungária Kft
Fogalmazd meg az ajánlatkérésedet legalább egy mondatban! *
Tölts fel fotót, táblázatot, dokumentumot, hogy minél precízebben és gyorsabban tudjanak neked ajánlatot küldeni!
upload
Húzd be a kívánt fájlt ide, vagy töltsd fel a gépedről
Elfogadott formátumok (max 15 MB):
jpg, png (minimum 150x150 px)
doc, docx, pdf
Továbbiak...
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...