Hézagvágó gép ajánlatkérő ív

Kapjon ajánlatokat Hézagvágó gép témában több cégtől, 2 perc ráfordítással!

1
Beszerzés tárgya
2
Elérhetőség
3
Határidő
Miről szeretnél ajánlatot kapni?
Hézagvágó gép
Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a termék?
Beszerzési útmutató
Felgyorsíthatod az ajánlatkérés folyamatát, ha már tudsz írni a következőkről az ajánlatkérésben a Leendő partnereidnek:

1. Milyen útburkolatra használnák a hézagvágó gépet?

Minél keményebb, ellenállóbb, mélyebb útburkolatot szeretnénk vágni, annál nagyobb teljesítményű eszközre van szükségünk a munka elvégzésére.

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Milyen motorral szerelt gépet akarunk alkalmazni?

Ha a szükséges teljesítményt felmértük, általában 2 opció létezik motor választásakor. Főleg a gyengébb gépekben előfordulhat 2 ütemű benzinmotor. Ennél oda kell figyelni a megfelelő arányú keverék biztosítására üzemanyagként, így több nehézséggel jár az üzemeltetése. a 4 ütemű benzinmotorral szerelt készülékek esetén alacsonyabb karbantartási igényekre számíthatunk, illetve hagyományos benzinnel elmegy az eszköz. Azonos (alacsony) teljesítményű munkagépek közül a 2 ütemű olcsóbb.

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Milyen jellegű feladatot kell végrehajtani a géppel?

Ehhez mérten kell olyan vágótárcsát választanunk, amivel együtt a gép maximális vágási mélysége megfelel nekünk. Ez sok esetben nem tartozéka a gépnek, viszont van, amelyiken többféle méretű tárcsa használható. A berendezéseken figyeljünk arra, hogy állítható-e a vágási mélység, ha erre szükségünk van.

Tovább az ajánlatkéréshez

4. Mennyire gyakran kell mozgatnunk a hézagvágó gépet?

Léteznek mobilabb, könnyebb, kézi eszközök, ezek viszont alacsonyabb teljesítményűek, ellenben választhatunk robosztusabb, önjáró változatokat is.

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Milyen igénybevételt kell kiszolgálnia a hézagvágó gépnek?

Egyhuzamban mennyit fogjuk használni a gépet? A vágótárcsát hűteni kell, ha egyhuzamban nem szükséges működtetni a gépet, akkor ez megoldható a hézagvágó gépre szerelt víztartályokkal is, különben pedig olyat válasszunk, amelynek vagy elég nagy a tartája, vagy ráköthető a vízhálózatra is.     

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Milyen kiegészítőkkel legyen felszerelve a vágógép?

Mivel emberek fogják használni a hézagvágót, nem elhanyagolható az sem, hogy hosszú távon mennyire kényelmes a használata. Ezt befolyásolhatja például a gumikerék mérete, stabilitása, illetve az egész eszköz súlyeloszlása, de nagyban javíthatunk a felszereltségen a különböző kiegészítők segítségével.

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével .

 

Szerző: Kócsi Norbert

Tovább az ajánlatkéréshez

Fogalmazd meg az ajánlatkérésedet legalább egy mondatban! *
Tölts fel fotót, táblázatot, dokumentumot, hogy minél precízebben és gyorsabban tudjanak neked ajánlatot küldeni!
upload
Húzd be a kívánt fájlt ide, vagy töltsd fel a gépedről
Elfogadott formátumok (max 15 MB):
jpg, png (minimum 150x150 px)
doc, docx, pdf
Továbbiak...
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...