Elektromos targonca ajánlatkérő ív

Kapjon ajánlatokat Elektromos targonca témában több cégtől, 2 perc ráfordítással!

1
Beszerzés tárgya
2
Elérhetőség
3
Határidő
Miről szeretnél ajánlatot kapni?
Kattints és válaszd ki precízebben a termékcsoportot, hogy csak megfelelő ajánlatokat kapj!
Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a termék?
Beszerzési útmutató
Felgyorsíthatod az ajánlatkérés folyamatát, ha már tudsz írni a következőkről az ajánlatkérésben a Leendő partnereidnek:

1. Milyen körülmények között fogja üzemeltetni a targoncát?

Gondoljuk végig, milyen környezetben, milyen körülmények között akarjuk a targoncát használni. Más típusú gép alkalmas zárt raktárépületekbe, és más kültérre. Elérhetőek kifejezetten terepes változatok is.

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Mekkora magasságig legyen képes a targonca felemelni az árut?

Egy elektromos targonca beszerzésekor először a saját kapacitásunkat és szükségeinket kell felmérnünk, ez alapján tudjuk meghatározni többek között az emelési magasságot. Ez az a magassági pont, ameddig a targonca képes az árut felemelni, úgy, hogy azon a ponton el is helyezze. Ez a magasság 3 és 7 méter között meglehetősen változó, így a saját raktárunk méreteihez igazítva választhatjuk ki a számunkra ideálisat.

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Milyen teherbírással rendelkezzen a beszerezni kívánt gép?

Hasonlóan előnyben kell részesítenünk a targonca teherbírását, ami azt mutatja meg, hogy a gép maximálisan milyen súlyt képes megemelni, szállítani. Ehhez a legnagyobb súlyú raklapokat vegyük alapul. Egy elektromos targonca akár 3500 kg maximális súly megemelésére is képes lehet. Vegye figyelembe azt is, hogy a maximális teherbírás nem használható ki a teljes emelési magasság tartományban.

Tovább az ajánlatkéréshez

4. Mekkora a munkafolyosó szélessége, ahová targoncát keres?

Szintén a mérethez kapcsolódik a szükséges munkafolyosó szélessége, azaz az a szélesség, melyre a targoncának minimálisan szüksége van. Ennek meghatározása egyszerű: a legszűkebb folyosók figyelembe vételével válasszuk meg a szükséges méretű gépet.

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Milyen hosszú villával rendelkezzen a gép?

Ezeknek a targoncáknak a villahossza általánosságban 1000-1200 mm, de létezik ennél kisebb és nagyobb méretű is, amit az emelendő raklapok átlagos mérete alapján tudunk megbecsülni.

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Vezetőkabinos vagy gyalogos kíséretű targoncát szeretne?

El kell döntenünk azt is, hogy vezetőkabinos vagy gyalogkíséretű targoncát kívánunk-e választani. Előbbi előnyei elsősorban nagy területeken, kifejezetten pedig szabadtérben mutatkoznak meg. A kettő közötti átmenet a fellépővel rendelkező targonca, mely kényelmes, mégis gyors használatot biztosít vezérlőjének.

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével .

 

Szerző: Kócsi Norbert

Tovább az ajánlatkéréshez

Szakmai partnerünk
JUNGHEINRICH Hungária Kft
Fogalmazd meg az ajánlatkérésedet legalább egy mondatban! *
Tölts fel fotót, táblázatot, dokumentumot, hogy minél precízebben és gyorsabban tudjanak neked ajánlatot küldeni!
upload
Húzd be a kívánt fájlt ide, vagy töltsd fel a gépedről
Elfogadott formátumok (max 15 MB):
jpg, png (minimum 150x150 px)
doc, docx, pdf
Továbbiak...
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...