Lehetséges kaució nélkül is kölcsönözni gépjárművet, amennyiben nem szeretnénk kifizetni az autó átvételénél 10-20% kauciós díjat. Az ilyen kihívásokat a cégek általában úgy oldják meg, hogy Casco biztosítással látják el a járműveket, ami károk nagy részére fedezetként szolgál, persze valamilyen önköltség mellett. Ezeken a feltételeken kívül teljesen megegyezik bármelyik autókölcsönző által támasztott további feltételekkel kapcsolatban. A kaució mellőzése mellett ugyan olyan igényeket lehet kérni a kölcsönzéssel kapcsolatban, mint ha kaucióval bérelnénk járművet, viszont vannak olyan prémium kategóriás gépjárművek, amiket csak bizonyos önköltséggel, kaucióval lehet bérelni.

Autókölcsönzés kaució nélkül Forgalmazók

Nálunk nem az autó áll a középpontban. Nálunk az ügyfelek tökéletes kiszolgálása a cél. Biztosak vagyunk benne, hogy ezt Ön is észreveszi majd, ha hozzánk fordul igényeivel. Az Ön személyes és vállalati céljai jelentik az üzleti kapcsolatun...
 
AUTÓKÖLCSÖNZŐ, Autóbérlés budapest kaució nélkül! Új autók klímával már napi 5.999.- Ft-tól, kaució nélkül! Autókölcsönzés Budapest kaució nélkül, olcsó autókölcsönzés, autókölcsönző , mikrobusz bérlés, teherautó kölcsönzés. Autókölcsönző,...
 
KGB - kényelmes-gazdaságos-biztonságos, 2-9 személyes bérautókat kínálunk km-korlát nélkül, kedvező díjért. Heti 7 napon 07-23 óráig állunk szolgálatára. Ügyfelünk írta: K. Gábor: Már az első alkalommal úgy bántak velem, mintha törzsvásár...
 
Az első magyarországi teljesen online autókölcsönző, a Clickrent megérkezett. Takarítson meg időt és pénzt, azzal, hogy egyszerűen pár kattintással lefoglalja autóját és interneten, biztonságosan, bankkártyás fizetéssel ki is egyenlítheti ...
 
Teherautó bérlés / kölcsönzés! Akár kaució nélkül! Már 4790.- forinttól! Dádi Consult a megoldás! www.teherautoberlet.hu
 
A Minibusrent Budaörs autókölcsönzéssel foglalkozik, bérelhet tőlünk mikrobuszt is. Autóátvétel egész BUDAPEST területén.
 

Cég hozzáadása

Autókölcsönzés kaució nélkül beszerzési útmutató

1. Milyen feltételekkel szeretne járművet bérelni?

Kaució nélküli autókölcsönzés esetén nagyjából ugyanazok a paraméterek fontosak, melyek minden más esetben is. Amennyiben nincs pontos elképzelésünk arról, hogy milyen márkájú és típusú autót vennénk bérbe, első lépésként mindenképp azt érdemes meghatározni, hogy milyen célra szánjuk az autót. A legtágabb kategóriákból indulva, személy vagy áruszállításra szeretnénk-e használni az autót, s egyik vagy másik esetben is igyekezzünk szűkíteni a kört, pl. személyautónál hány személy szállítására lesz szükség stb. 

2. Milyen gépjárművet szeretne bérelni?

Megadhatjuk továbbá, hogy milyen kategóriában keresünk autót: középkategóriás vagy felsőkategóriás járművet szeretnénk, továbbá érdemes feltüntetni, hogy milyen felszereltséget várunk el, pl. GPS, hány légzsák legyen az autóban stb. 

3. Motor illetve meghajtás tekintetében milyen járművet keres?

Fontos technikai paraméter, hogy dízel vagy benzines autót szeretnénk, illetve, hogy automata vagy manuális váltót részesítjük előnyben. Előnyök és hátrányok természetesen mindkét esetben vannak, pl. a benzines hosszabb távon magasabb költséggel jár, ugyanakkor a napi bérleti díja sokszor alacsonyabb, automataváltós autót esetleg nagyobb vezetési élményt biztosít, ugyanakkor meghibásodás esetén a vontatás nem lehetséges. 

4. Mennyi időre szeretne járművet kölcsönözni?

Gondoljuk át, és lehetőleg pontosan adjuk meg, hogy mennyi időre szeretnénk az autót bérelni. Az egyes kölcsönzők általában nagyobb napi díjakkal dolgoznak, míg a kölcsönzési idő emelkedésével arányosan csökken a bérleti díj. 

5. Hol akarja használni a kölcsönzött autót?

Fontos, hogy minden ajánlatkérésben jelöljük meg, hogy az ország határain belül kívánunk maradni, vagy szeretnénk az EU-ban utazgatni, esetleg terveink szerint átlépjük az Unió határát is. Egyes kölcsönző cégek ugyanis ingyenesen biztosítják a határátlépéshez szükséges feltételeket, míg mások esetében ez feláras konstrukciónak minősül.

6. Milyen szolgáltatásokra vagy kiegészítőkre lehet szüksége a bérlés mellé?

Végezetül fontos és hasznos megjelölni azon szolgáltatások körét, melyekre szükségünk lehet az út során, legyen az sofőrszolgálat, a jármű kiszállítása vagy éppen a 24 órás asszisztencia az EU bármely országában, hiszen ezek befolyásolhatják döntésünk a kölcsönző megválasztásában, ahogyan az árajánlatra is hatással lehetnek.

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével.

 

Szerző: Kócsi Norbert
Hogyan működik?

Találatok szűrése
Megye
Mind
Szűrés cégjellemzőre
Auditált beszállító (1)
ISO 9001 (1)
Szolgáltató (7)
Szakmai szövetségben tagság (2)
 
Szűrés szolgáltatásra
24 órás asszisztencia szolgáltatás (4)
Autópálya matrica (4)
Kiegészítő felszerelések (4)
Kiszállítás (6)
Külföldi autóleadás (1)
Sofőrszolgálat (2)