Az aszalás egy ősi gyümölcstartósítási eljárás. Manapság a nap energiáját sok helyen már gépekkel helyettesítik. A modern aszalási eljárások segítségével a gyümölcsök nem veszítik el értékes enzimjeiket, az elpárolgott víz hiányában pedig még nagyobb koncentrációban vannak jelen. Az aszalás egyik nagy előnye, hogy a gyümölcsök, zöldségek hosszan eltarthatóvá válnak.

Gyümölcs, zöldség aszalógépek Forgalmazók

Széles termékválasztékot kínálunk mind az ÉLELMISZERIPARI FELDOLGOZÓ gépek mind a CSOMAGOLÓGÉPEK területén. Komplett feldolgozó és csomagoló vonalakat is szállítunk, telepítünk. Rendszeresen mutatunk be géptechnológiai újdonságokat. Tanácsa...
 
Az Eurotechnika 2000 Műanyagipari és Szolgáltató Kft. modern műanyagipari, csomagolástech-nikai és élelmiszeripari technológiák tervezésével a megvalósításhoz szükséges gépek, berende-zések forgalmazásával, telepítésével és azok karbantartá...
 
Cégünk ipari nagykonyhai- és élelmiszeripari gépek importjával és forgalmazásával foglalkozik. Az általunk forgalmazott gépek (kivétel nélkül) megbízható európai gyártmányok.
 
Zöldség/gyümölcs és gyógynövény feldolgozás gépei.
 
Szőlő- és gyümölcsfeldolgozó gépek és berendezések forgalmazása és beszerelése.
 
SZOLGÁLTATÁSAINK: TERVEZÉS KONYHATECHNOLÓGIA BEÜZEMELÉS BETANÍTÁS EGYEDI GYÁRTÁS SZERVÍZ KARBANTARTÁS HÍVJON MINKET BIZALOMMAL!!! Cégünk 1996. szeptember 10-én kezdte meg tevékenységét. Mára 50 főt foglalkoztató...
 

Cég hozzáadása

Gyümölcs, zöldség aszalógépek beszerzési útmutató

1. Milyen mennyiséget szeretnénk aszalni a géppel egyszerre?

Jellemzően 11-12 liter körüli kapacitással kaphatók aszalógépek, azonban van ennél jóval kisebb (6l) és jóval nagyobb kivitel is.

2. Szeretnénk egyszerre több zöldséget/gyümölcsöt is aszalni?

Az aszalógépben egyszerre több különböző dolgot is aszalhatunk attól függően, hogy hány tálcával rendelkezik a gép. Léteznek berendezések, amelyeket később igény szerint bővíthetünk tálcákkal.

3. Lényeges, hogy szabályozható legyen az aszalási hőmérséklet?

Sok esetben ajánlott a lassú, alacsonyabb hőmérsékletű aszalás, ezt csak a szabályozóval ellátott géppel tehetjük meg.

4. Szeretnénk előre programozni a szárítás menetét?

Némely berendezés konfigurálható vezérlővel rendelkezik, amit igény szerint változtathatunk, beállítva az aszalás hosszát, hőmérsékletét. Ezek rendelkeznek túlmelegedés elleni védelemmel, így nem kell aggódni, ha több órára magára kell hagynunk a gépet.

5. Szeretnénk különleges dolgokat aszalni a gépben?

Bizonyos aszalók -speciális tálcák segítségével- képesek lehetnek fűszer és gyógynövények aszalására. Egyesek alkalmasak joghurtkészítésre, valamint nem szilárd anyagok aszalására is. 

6. Számít a fogyasztás és az aszalógép zajszintje?

Mivel az aszalás folyamata több órán áttarthat nem elhanyagolható szempont a berendezés fogyasztása, esetleg zajszintje. A fogyasztás jellemző tartománya 200 és 1000 W közötti, a zajszint pedig 30-45 dB közötti.

 7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével.

 

Szerző: Kócsi Norbert
Gyümölcs, zöldség aszalógépek 2 találat
Alpfrigo CFD350
  • Űrtartalom: 300 liter
  • Méret: 710x800x1200 milliméter
aszalószekrény, Felhasználás: ipari, nagykonyhai, Ajtók száma: 1, Légterek száma: 1, Űrtartalom (liter): 300, Hőfoktartomány Celsius fok: +40/+50, Kivitel: telea...
Vinoservice
Kíméletes aszaló gépek házi mérettől a nagyüzemi berendezésekig. Gyümölcsök, zöldségek, gombák, gyógy- és fűszernövények kíméletes szárítására egyaránt használha...

Termékhirdetés hozzáadása

Találatok szűrése
Megye
Mind
Szűrés cégjellemzőre
Auditált beszállító (1)
ISO 14001 (1)
ISO 9001 (2)
Gyártó (3)
Kiskereskedő (5)
Nagykereskedő (6)
Szolgáltató (3)
Márkaképviselet (5)
Szakmai szövetségben tagság (1)
 
Szűrés szolgáltatásra
Alkatrészellátás (5)
Beépítés, telepítés (Üzembe helyezés) (7)
Házhozszállítás (6)
Javítás (5)
Karbantartás (5)
Oktatás (4)
Szerviz (6)
Tervezés (5)