Termék adatlap

Expressz Team Belföldi futárszolgálat

Ajánlatot kérek

Szolgáltatás leírása

Örömünkre szolgál, hogy az Expressz Team Kft gyorsfuvarozási szolgáltatásaival részt vehetünk az Önök termékeinek, küldeményeinek a vevőihez, partnereikhez történő ki és beszállításának megszervezésében és lebonyolításában.

Az Expressz Team Belföldi és Nemzetközi szállítmányozási Kft 1996-ban alakult, száz százalékban magyar tulajdonban. A kezdeti időszakban négy alkalmazottat foglalkoztató cég mára közel 12 szakemberrel végzi belföldi és nemzetközi szolgáltatásait, több nyelvet beszélő fiatal munkatársakkal.

Az Expressz Team Kft fenntartja a jogot, hogy a szolgáltatási határidőket külön értesítés nélkül lerövidítse, és a 24 órás szolgálat területét kiterjessze. Az expressz küldeményeknél minden egyes dokumentáció vagy áruküldemény úgynevezett saját önálló - fuvarlevélszámmal rendelkezik. Ez a fuvarlevélszám kíséri végig háztól - házig történő kiszolgáltatást, amelyet a teljes informatikai háttér biztosít.

A fuvarlevélen található adatok teljessége biztosítja az árura vonatkozó összes információt. Pontos és hiánytalan kitöltése feltétlenül szükséges a bizonylatolt kézbesítés sikeréhez. A nagy terjedelmű, de könnyű küldemények esetében a nemzetközi légiforgalmi szabályok a mérvadók.

Kapcsolódó szolgáltatások

Tanácsadás

Hasonló termékek

Autós futárszolgálat Expressz áruszállítás
Árut szállíttató Cégek figyelmébe! Ha Cégének fontos a tervezhető ár, a megbízható és gyors áruszállítása, egy korrekt üzleti kapcsolat, akkor ne habozzon, mi...

Céginformációk a Bisnodetól

Bisnode kockázatelemzés

Kulcsszavak

Kedvező árak, Korrekt üzleti kapcsolatok, Minőségi szolgáltatás, Expressz áruszállítás, Körterítés, Logisztika, Árukövetés, Nemzetközi, Belfőldi

Szolgáltatás elérhető

Expressz Team Kft.
Expressz Team Kft. Futárszolgálat