Minden megye
Alumínium adatlap - Frissítve: 2021-01-23 Szerkesztés edit

Fenyvesmelléki Bt Alumínium

Tube Special a Fenyvesmelléki Kereskedelmi Bt. új, fémipari üzletága, mely egy 1993-ban alapított kereskedelmi vállalkozás. Családi vállalkozásként cégünk elsősorban különböző fogyasztási termékekkel jelent meg a magyar piacon, acéltermékekkel közvetetten 2004 óta foglalkozunk.

Új, fémipari üzletágunkkal azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy szakszerű és megbízható beszállítói legyünk hazai és nemzetközi Partnereinknek.

Célunk, hogy akár gyártásból akár rövid, “just in time” szállítási határidővel szolgáljuk ki Partnereinket elsősorban speciális ill. nehezen beszerezhető szénacél, rozsdamentes, színes és egyéb csövek, csőtermékek, zártszelvények tekintetében. Bővült portfóliónkban EURO profilokkal, szögacélokkal, egyedi kovács darabokkal is foglalkozunk. Cégünk specialitása az extra nagy vagy kis átmérőjű, vastag falú illetőleg speciális anyagminőségű, felhasználású acélcsövek beszerzése, legyen szó hossz- vagy spirálhegesztett ill. varratnélküli acélcsövekről, gyakorlatilag a világon beszerezhető és legyártatható összes acél és fémcső típussal foglalkozunk.

Terméktől függően nemzetközi kapcsolataink révén akár 1-2 munkanapos határidővel be tudjuk szerezni a kívánt acél illetve fém termékeket. Lehetőség van speciális, szabványon kívüli méretek legyártatására is.

Minimum rendelési mennyiségek tekintetében terméktől és egyéb paraméterektől függően lehetőség nyílik akár 1 szál/darab csőtermék beszerzésére is.

Kérjük, küldjön ajánlatkérést abban az esetben is, ha nem találja weboldalunkon azt a méretet ill. minőséget amire szüksége van.

Egyeztetés alapján lehetőség van házhozszállításra, megmunkálásra, darabolásra, roncsolásos és roncsolás mentes anyagvizsgálatok elvégzésére továbbá egyéb az acél és fémiparban szokásos és speciális szolgáltatások igénybevételére.
Teljes szöveg mutatása
Válaszarány: 29
Témakörök
Beszerez? Legalább 3 ajánlatot begyűjt Önnek a táblázat.hu, akár 30000 témában, gyorsan és ingyen.
Céginformációk a Bisnodetól
Bejegyzett név:
Fenyvesmelléki Kereskedelmi Bt.
Adószám:
24514428-2-13
Árbevétel:
721 734 000 (Ft)
Adózott eredmény:
12 478 000 (Ft)
Jegyzett tőke:
10 000 (Ft)
Létszám:
6 (Fő)
Alapítás éve:
1993
Képviseletre jogosult(ak):
Tulajdonosok:
Cég státusza:
Működő
Negatív esemény:
Nincs
Beszélt nyelvek:
angol, német
Bisnode jelzőlámpa:
bisnode_zold.png
Utolsó frissítés dátuma:
2021-01-23 02:17
Kapcsolódó szolgáltatások
    Egyedi gyártás, Házhozszállítás, Webáruház
Elérhetőségek Szerkesztés edit
Cégnév:
Fenyvesmelléki Bt
Cím:
2330 Dunaharaszti, Széchenyi u. 46/a.
Telefonszám:
+36-20 Mutasd
Fax:
+36-24 Mutasd
További telephelyek
  • 2330 Dunaharaszti, Fő út 125.

Sütik

loading Betöltés...