ITALINOX HUNGÁRIA Kft. Acélkereskedelem

smallc_italinox_hungaria_kft
Az ITALINOX HUNGÁRIA Kft. 1996 májusában alakult meg a milánói központú ACCIAI VENDER Spa. cég magyarországi érdekeltségeként. Korrózióálló, sav- és hőálló acéltermékeket – alapanyagokat és félkész termékeket – forgalmaz, melyeket Olaszországból és Németországból importál az ACCIAI VENDER Spa. anyacégtől.

Az ACCIAI VENDER Spa. 1976-ban alakult. A vállalatcsoport tevékenysége az egész világra kiterjed, több mint 100 országba exportálnak korrózióálló acéltermékek. A csoportban ma számos leányvállalat működik, többek között: Németországban, Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Romániában, Törökországban, stb. E vállalatok közül 5 cég szervizközpontként tevékenykedik. A szervizközpontok végzik a hidegen és melegen hengerelt tekercsek méretre vágását, felületi kiképzését, polírozását, szálcsiszolását. A többi társaság a korrózióálló acélok forgalmazásával foglalkozik. Ezen társaságok közül 9 cég ITALINOX néven működik a kelet-európai régióban.
A cél az volt, hogy létrejöjjön Magyarországon egy olyan raktár, ahol minden igényt kielégítően megtalálható a korrózióálló acéltermékek széles választéka egy helyen.
Ennek megvalósítására az ITALINOX HUNGÁRIA KFT. 2000-ben költözött a jelenlegi telephelyére, ahol 3000 m2 alapterületű raktárában közel 1000 tonnás készlettel áll partnerei rendelkezésére.
A vevők a következő főbb területeken használják a rozsdamentes acéltermékeket: élelmiszeripari-, vegyipari-, gyógyszeripari gépgyártás; tartálygyártás, csővezetékek építése, belsőépítészet, hajóépítés, közlekedés, atomenergia ipar. A termékpaletta nagyobb részét a hidegen és melegen hengerelt korrózióálló acéllemezek, – acéltekercsek, – csövek, – zártszelvények, – rúdanyagok, csőszerelvények (úgynevezett armatúrák), búvónyílászárók, tartályfenekek, mosogatómedencék alkotják. A cég ezek mellett forgalmaz még hegesztési- és felületkezelési segédanyagokat is, amelyekre a feldolgozás során szükség lehet. A termékek választéka folyamatosan bővül a vásárlók igényei szerint, ezért is kezdte el a cég 2007-től a horganyzott- illetve a festett lemezek beszerzését.
Az első évben kb. 200 vevővel állt üzleti kapcsolatban, 17 év eltelte után az üzleti partnerek száma 16000-re növekedett. A kiszolgálás minőségét hűen tükrözi, hogy az első vevők azóta is rendszeres vásárlók.
Az ITALINOX HUNGÁRIA Kft. a jövőben is arra törekszik, hogy partnerei igényét mind teljesebb mértékben kielégítse, bővítse vevőkörét és tovább terjeszkedjen Magyarország egész területén.
Kapcsolódó szolgáltatások
  • Kiszállítás
  • Tanácsadás
ITALINOX HUNGÁRIA Kft. termékei
- válaszarány
1 nap válaszidő
- értékelés 

Válaszarány:
Ez a szám azt mutatja, hogy a cég átlagosan mennyi idő alatt válaszolt az ajánlatkérésekre.
Válaszidő:
Ez a szám azt mutatja, hogy átlagosan mennyi idő alatt válaszoltál az ajánlatkérésekre. Az átlagba csak a megválaszolt ajánlatkérések számítanak bele.
Értékelés:
A cég kiadott ajánlatait, az ajánlatkérők így értékelték.

ITALINOX HUNGÁRIA Kft. naprakész adatai a Dun&Bradstreet adatbázisából
zöld jelzőlámpás cég icon_success_mini
Árbevétel
9 386 711 000 (Ft)
Adózott eredmény
1 002 888 000 (Ft)
Jegyzett tőke
129 000 000 (Ft)
Létszám
29
Tulajdonos(ok)
Képviseletre jogosult(ak)
Cég státusza
Működő
Negatív esemény
Nincs
Adószám
12141537-2-43
Alapítás
1996
Telefonszám
+36-1-2... Megnézem
Weboldal
https://w Megnézem
Utolsó frissítés dátuma: 2023-04-02 00:51
Beszerzel? Gyűjts be 3 ajánlatot gyorsan és ingyen itt.
Hasonló profilú cégek
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...