ALLEGRO Kft. - Akadálymentesítés eszközei

smallc_logo_4
Az Allegro Kft. 1990 áprilisában alakult orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazására szakosodott vállalatként. A vállalat alaptőkéje 236 mFt. Első gazdasági évének forgalma 28 millió forint volt, 2004. évi forgalma meghaladta a 2 milliárd forintot.Munkatársaink összlétszáma mintegy 40 fő, közte 15 szakképzett termékmenedzser. Munkarendszerét a korszerű vállalati gyakorlatnak megfelelő, teljes számítógépesítettség jellemzi. A kapcsolattartást a beszállító partnerekkel és a vevőkkel az áru bejövetelétől a számlázáson át, a könyvelésig bezárólag egyetlen egységes rendszer fogja össze, beleértve a több mint 500 m2-es raktár teljes készletállományát. Tevékenységének alappillérei a műtéti, diagnosztikai termékek, valamint az ápolási és higiéniai cikkek. Éves forgalmának értékben nagyobb részét anyagok, illetve anyagjellegű termékek, valamint gépek és berendezések alkotják.Vállalatunk tucatnyi orvosi műszertechnikai világcég kizárólagos magyarországi képviselője. Az elmúlt évtizedben jó néhány kórházrekonstrukciós műszaki programban vett részt, főként orvostechnológiai fő- vagy alvállalkozóként. Az egészségügyi gépműszer forgalmazáshoz és orvostechnológiai kivitelezési feladatok elvégzéséhez tudatos fejlesztéssel építette fel műszaki csoportját, amely jelenleg 12 fővel dolgozik. Orvostechnikai végzettségű szakemberek látják el a kórházak részéről felmerülő szerviztevékenységet. A csoport tevékenységét ma leginkább komplett kivitelezési munkák fémjelzik, köztük több kórház és rendelőintézet kivitelezési munkái. Beszállító partnereivel, köztük a világ legjelentősebb egészségügyi gép-, műszer- és anyagbeszállítóival korrektségen és bizalmon alapuló együttműködést alakított ki. Több mint kétmilliárdos forgalmának teljes egészét előrefizetés és mindennemű biztosíték nélkül, bizalmi alapokon nyugvó szállítások keretében bonyolítja.A 2001. év elején a munka minőségének folyamatos szinten tartása érdekében az Allegro megszerezte az ISO minősítést, jelenleg ISO 9001:2000 minősítésünk van. A vállalat folyamatosan fejlődő kínálata az www.allegro.hu weboldalon és bemutatótermünkben tekinthető meg. A cég alapvető célkitűzése, hogy a mai magyar egészségügy anyagi lehetőségeivel összhangban álló józan és szerény árpolitikát folytasson, és üzleti gyakorlatában a vele kapcsolatban álló több mint 100 állami egészségügyi intézmény, valamint a bővülő privát piac kiszámítható, megbízható és szakszerű partnere legyen.
Forgalmazott márkák
-, Admeco, ALLEGRO, Belmont Medical, Bexen cardio, Chiroquest, Conmed, COSMOGAMMA, COSMOGAMMA LP 1000 LÉZERTERÁPIÁS KÉSZÜLÉK, Ergo, FIEBERSCAN, France hopital, Francehopital, GIMA, Grizzly , Grizzly Robotics, Guldmann, Huntleigh, IHEALTH, Majectic, Medisa, Meiko , Melag, Midmark, Miomark, Moretti , MŰTŐASZTAL, Persolife, Präzisa, Promotal, RIMSA, RX5, Schaerer, Schülke , Smith+Nephew, Steripower, SteriPRO, Stihler Electronic, Taski Allegro, TERUMO AORTIC, Wipak
ALLEGRO Kft. termékei
Utolsó frissítés dátuma: 2024-07-24 01:22 *
- válaszarány
- válaszidő
5.0 értékelés  (1 vélemény)

Válaszarány:
Ez a szám azt mutatja, hogy a cég átlagosan mennyi idő alatt válaszolt az ajánlatkérésekre.
Válaszidő:
Ez a szám azt mutatja, hogy átlagosan mennyi idő alatt válaszoltál az ajánlatkérésekre. Az átlagba csak a megválaszolt ajánlatkérések számítanak bele.
(A statisztikák az elmúlt 180 nap adatai alapján készülnek.)
Értékelés:
A cég kiadott ajánlatait, az ajánlatkérők így értékelték.

zöld jelzőlámpás cég icon_success_mini
Árbevétel
4 381 766 000 (Ft)
Adózott eredmény
578 270 000 (Ft)
Jegyzett tőke
393 340 000 (Ft)
Létszám
49
Tulajdonos(ok)
Képviseletre jogosult(ak)
Cég státusza
Működő
Negatív esemény
Nincs
Adószám
10361863-2-41
Alapítás
1990
Telefonszám
+36-1-... Megnézem
* ALLEGRO Kft. naprakész adatai a Dun&Bradstreet adatbázisából
Beszerzel? Gyűjts be 3 ajánlatot gyorsan és ingyen itt.
Hasonló profilú cégek
 • Induct Trade It pld_delfin medencelift product image
  Egyszerű, olcsó, esztétikus akadálymentes megoldás- Egyszerű...
  Induct Trade It 707090j, kétszer 90°-ban hajlított kapaszkodó, jobboldali kialakítású product image
  IT 707090J, Kétszer 90°-ban hajlított kapaszkodó. Mozgáskorl...
  Induct Trade It 707090brsz, rozsdamentes kétszer 90°-ban hajlított kapaszkodó product image
  IT 707090BRSZ, Kétszer 90°-ban hajlított kapaszkodó. Mozgásk...
 • Ascendor Plv-09 product image
  Az Épülettechnika Kft. megkezdte az ausztriai gyártású Ascen...
  Ascendor Plg-07 product image
  Az Épülettechnika Kft. megkezdte az ausztriai gyártású Ascen...
  Ascendor P04H product image
  A P04H berendezés a legjobb megoldás arra, hogy különböző ma...
loading gif
Betöltés...