DONAU LAB Kft. - Ipari kemence

smallc_donau_lab_kft._laboreszkozok
A DONAU LAB Zürich 1963 óta képvisel Magyarországon olyan világszínvonalú cégeket, amelyek laboratóriumi és ipari eljárásokban alkalmazott analitikai, mérő, kondicionáló, preparatív és termelési módszerekhez gyártanak berendezéseket.
1989 óta a DONAU LAB csoport egyre közelebb jutott ügyfeleihez azáltal, hogy létrehozta leányvállalatait Belgrádban, Budapesten, Bukarestben, Kaunasban, Kijevben, Ljubljanában, Moszkvában, Pozsonyban, Prágában, Szófiában, Taskentben, Varsóban, Zágrábban, és mára 135 magasan képzett és elhivatott alkalmazottja van.
A DONAU LAB csoport munkatársainak elsődleges célja annak biztosítása, hogy a fent említett gyártó cégek termékei kiváló teljesítményt nyújtva a lehető legnagyobb értéket képviseljék ügyfeleink számára.
A DONAU LAB-ot választva partneréül laboratóriumi vagy ipari berendezéseinek beszerzéséhez a vegyipar, olaj-, élelmiszer- és gyógyszeripar területein, számíthat a több mint 40 éves magyarországi jelenlétünkből adódó tapasztalatainkra és kiváló szolgáltatásainkra.
Forgalmazott márkák
Adrona, Bachiller, Bischoff, Büchi, Büchi Uster, Camag, Integra, Julabo, Kinematica, Kühner, Lyovapor, Precisa, Pure, RINA, Rotavapor
Utolsó frissítés dátuma: 2023-09-25 01:15 *
56% válaszarány
3 nap válaszidő
- értékelés 

Válaszarány:
Ez a szám azt mutatja, hogy a cég átlagosan mennyi idő alatt válaszolt az ajánlatkérésekre.
Válaszidő:
Ez a szám azt mutatja, hogy átlagosan mennyi idő alatt válaszoltál az ajánlatkérésekre. Az átlagba csak a megválaszolt ajánlatkérések számítanak bele.
Értékelés:
A cég kiadott ajánlatait, az ajánlatkérők így értékelték.

zöld jelzőlámpás cég icon_success_mini
Árbevétel
959 756 000 (Ft)
Adózott eredmény
74 855 000 (Ft)
Jegyzett tőke
3 000 000 (Ft)
Létszám
8
Tulajdonos(ok)
Képviseletre jogosult(ak)
Cég státusza
Működő
Negatív esemény
Nincs
Adószám
10828601-2-43
Alapítás
1993
Telefonszám
+36-1-... Megnézem
Weboldal
https://w Megnézem
* DONAU LAB Kft. naprakész adatai a Dun&Bradstreet adatbázisából
Beszerzel? Gyűjts be 3 ajánlatot gyorsan és ingyen itt.
Ez az oldal sütiket használ
loading gif
Betöltés...