e-GépTár Kft. - Mezőgazdasági eszköz

smallc_e-geptar_kft._89449_Mezgazdasgi-eszkz_73464_20221121023018
Köszönjük, hogy megtisztel bennünket oldalunk megtekintésével! A magyar piacon található gépkínálat hatalmas, minden jelentős világmárka képviselteti magát sok kevésbé ismert ám nem feltétlen rosszabb minőséget jelentő gyártó termékeivel együtt. A felhasználók nincsenek könnyű helyzetben, minőség, szolgáltatás, ár, alkatrészellátás, határidő, távolság és sok egyéb kérdés merül fel egy eszköz vásárlása előtt. Van, aki a „nagyokra esküszik, van, aki a kisebb vállalkozásokat választja. Világhírű és kevésbé ismert márkák közül kell eldönteni, milyen eszköz is lenne a legalkalmasabb a feladat elvégzésére.
Megalakulásunk óta elsődleges célunk volt olyan gyártók minőségi termékinek forgalmazása, melyek Magyarországon kevésbé ismertek, de a nemzetközi piacon már bizonyítottak.
Vállalkozásunk kizárólagos magyarországi importőre a 70 éves gyártói múlttal rendelkező olasz ENOROSSI mezőgazdasági gépgyárnak, a szintén olasz CAST derékcsuklós-, és minirakodók gyártójának, a japán OKADA -nak mely 1938-as alapítása óta a bontás ipar egyik vezető világpiaci szereplője, a BATMATIC-nak az egyetlen olyan vállalatnak ebben az ipari szegmensben, amely 50 éve kizárólag betontömörítési vibrációs eszközök gyártásával foglalkozik. A minőséget szavatolja az Okada és az Enorossi által nyújtott 2 éves gyártói garancia, a Batmatic esetében több terméknél a 3 éves garancia idő ipari használat mellett is! Tevékenységünk a gépek forgalmazásán túl természetesen kiterjed azok alkatrész és szervizellátására is.
Márkától függetlenül kínálunk munkaeszközöket, adaptereket teleszkópos, kompakt és homlokrakodókhoz, láncos és gumikerekes kotrókhoz. Hosszúgém szetteket, gém hosszabbítókat, adapter gyorscserélőket, igény esetén egyedi gyártással, átalakítással. Forgalmazunk továbbá körmöt, vágóélet, járószerkezeti alkatrészeket, gumihevedert, rámpát, minőségi gumiabroncsot, felnit, kerékagyat a traktortól a bányagépekig. Szűrők élettartam garanciával, a világ legnagyobb szűrőgyártójától.
Megbízható, kiváló minőségű termékeket igyekszünk Önnek biztosítani. Igényeit megismerve a feladat elvégzésére legalkalmasabb gépet és adaptert javasoljuk, még akkor is, ha ilyen eszköz adott esetben nincs a kínálatunkban. A legfontosabb szempont, hogy szolgáltatásunkkal elégedett legyen. Segítünk pályázatának megírásában, szükség esetén beruházása finanszíroztatásában. Reméljük, hogy megkeres bennünket és segítségére lehetünk a következő beruházása megvalósításában.
Forgalmazott márkák
, 500 HB, 500HB, Batmatic, Bobcat, Cast Loaders, Enorossi, Európai, Excentrum, Okada, Trasteel, Wirtgen
e-GépTár Kft. termékei
Utolsó frissítés dátuma: 2023-09-25 02:27 *
61% válaszarány
3 nap válaszidő
5.0 értékelés  (1 partner)

Válaszarány:
Ez a szám azt mutatja, hogy a cég átlagosan mennyi idő alatt válaszolt az ajánlatkérésekre.
Válaszidő:
Ez a szám azt mutatja, hogy átlagosan mennyi idő alatt válaszoltál az ajánlatkérésekre. Az átlagba csak a megválaszolt ajánlatkérések számítanak bele.
Értékelés:
A cég kiadott ajánlatait, az ajánlatkérők így értékelték.

zöld jelzőlámpás cég icon_success_mini
Árbevétel
561 965 000 (Ft)
Adózott eredmény
36 000 000 (Ft)
Jegyzett tőke
3 000 000 (Ft)
Létszám
4
Tulajdonos(ok)
Képviseletre jogosult(ak)
Cég státusza
Működő
Negatív esemény
Nincs
Adószám
28982773-2-13
Alapítás
2020
Telefonszám
+36-70... Megnézem
Weboldal
https://w Megnézem
* e-GépTár Kft. naprakész adatai a Dun&Bradstreet adatbázisából
Beszerzel? Gyűjts be 3 ajánlatot gyorsan és ingyen itt.
Hasonló profilú cégek
Ez az oldal sütiket használ
loading gif
Betöltés...