Jogi nyilatkozat

Honlapunk kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény rendelkezéseit.
Honlapunkon megjelenő grafikai elrendezés, jelzésrendszer, tördelési forma, tartalom Az Industria Magyarország Kft. tulajdona, melynek részbeni, vagy teljes átvétele, terjesztése, reprodukálása vagy saját használatot meghaladó mértékben tárolása, kinyomtatása kizárólag az Industria Magyarország Kiadó előzetes írásos hozzájárulásával lehetséges. 
Az Industria Magyarország Kiadó honlapján szereplő adatokat többszöri ellenőrzés után jelentettük meg. Az ennek ellenére előforduló pontatlanságokért, valamint a honlapon szereplő hirdetések tartalmáért kiadónk nem vállal felelősséget.
Az Industria Magyarország Kft. a táblázat.hu-n szereplő adatokat semmilyen formában nem árulja. Adatbázisunkban szereplő cégek e-mail címeit a kéretlen levelek elkerülése miatt, a táblázat.hu-n nem jelenítjük meg. A cégek magukról szóló adatokat bármikor törölhetik vagy módosíthatják.
Az Industria Magyarország Kft. Általános szerződési feltételei: www.tablazat.hu/ASZF

További információt szeretnék
Ez az oldal sütiket használ
loading gif
Betöltés...