Épülettechnika Kft. - Akadálymentesítés eszközei

smallc_epulettechnika_kft._84729_Akadlymentests-eszkzei_74926_20230726020540
Az ÉPÜLETTECHNIKA KFT. 100 %-ban magyar magántulajdonú cég 2020-ben ünnepelte alakulásának 30. évfordulóját, fő tevékenységét a FELVONÓ, MOZGÓLÉPCSŐ és EMELŐGÉP szakterületen végzi, külön hangsúlyt fektetve az épületek akadálymentesítésére. A megbízhatóságra és élettartamra alapozott megoldásaival és termékeivel elismerést vívott ki mind a hazai, mind a külföldi piacokon. A társaság több külföldi élvonalbeli gyártó cég képviseletét végzi amellett, hogy önálló, illetve együttműködésen alapuló alkatrészgyártást is folytat. Egyes saját fejlesztésű termékeink hazai és nemzetközi szabadalmi oltalom alatt állnak. Megrendelőink között az egyéni beruházok valamint a multinacionális cégek is megtalálhatok. Cégünk a XVIII. Felvonós Konferencián elnyerte az "Év-felvonója" és az "Év felvonó tervezője" díjat.

Saját önálló tervezési tevékenységünkre, valamint külföldi és belföldi beszállítói körünkre és szerelői állományunkra támaszkodva, lehetőségünk van a legoptimálisabb megoldásokat ajánlani. Egyedi, különleges, illetve típusberendezések telepítésénél mind a felvonó, mind az ahhoz kapcsolódó építőmesteri munkáknál különös figyelmet fordítunk a környezetvédelmi és költségtakarékos lehetőségekre.

Berendezéseinket komplexen telepítve és az üzembe helyezést követő előírás szerinti karbantartással ajánljuk. Készséggel vállaljuk a már beépített berendezéseknél bármely feladat rövid határidőn belüli elvégzését legyen az kisjavítás vagy komplett modernizáció. Kvalifikált szerelőink, az ország egész területén kiépített partnerhálózatunk valamint az alkatrész kereskedelmi tevékenységünkből adódón rendelkezésre álló raktárkészletünkre alapozva folyamatos szervízellátást nyújtunk a régebben üzembe helyezett felvonók esetében is. Az általunk szervizelt felvonók naponta több mint 40.000 személy biztonságos szállítását képesek ellátni.

Tevékenységi körünkhöz tartozik a tervezés, gyártás, szerelés, szerviz, export, import alkatrész-kereskedelem, mérnöki szaktanácsadás, szakértési tevékenység, biztonságtechnikai ellenőrző vizsgálatok és mérések, egyedi és típus felvonók , kötött pályás emelőgépek tervezése gyártása szerelése szervíze
Forgalmazott márkák
, Arcolift, Ascendor, Épülettechnika, MP
Épülettechnika Kft. termékei
Utolsó frissítés dátuma: 2023-12-02 01:27 *
66% válaszarány
4 nap válaszidő
3.7 értékelés  (3 partner)

Válaszarány:
Ez a szám azt mutatja, hogy a cég átlagosan mennyi idő alatt válaszolt az ajánlatkérésekre.
Válaszidő:
Ez a szám azt mutatja, hogy átlagosan mennyi idő alatt válaszoltál az ajánlatkérésekre. Az átlagba csak a megválaszolt ajánlatkérések számítanak bele.
Értékelés:
A cég kiadott ajánlatait, az ajánlatkérők így értékelték.

zöld jelzőlámpás cég icon_success_mini
Árbevétel
329 045 000 (Ft)
Adózott eredmény
20 680 000 (Ft)
Jegyzett tőke
3 000 000 (Ft)
Létszám
12
Tulajdonos(ok)
Képviseletre jogosult(ak)
Cég státusza
Működő
Negatív esemény
Nincs
Adószám
10442791-2-16
Alapítás
1990
Telefonszám
+36-56... Megnézem
Weboldal
https://w Megnézem
* Épülettechnika Kft. naprakész adatai a Dun&Bradstreet adatbázisából
Beszerzel? Gyűjts be 3 ajánlatot gyorsan és ingyen itt.
Mivel foglalkozik még a Épülettechnika Kft.?
Hasonló profilú cégek
 • Induct trade It intra c12 - keverőkaros infra csaptelep product image
  IT INTRA C12 - keverőkaros Infra csaptelep

  Infra érzékelő...
  Induct trade It r0001-2_mobil kerekesszék rámpa 61cm-es product image
  Mobil kerekesszék rámpa 61cm-es

  Mobil, alumínium rámpa ke...
  Induct trade It r017-4_mobil kerekesszék rámpa 122 cm-es product image
  Könnyű alumínium mobil rámpa, mely csúszásmentes felülettel...
loading gif
Betöltés...