Az étellifttel felszerelt vendéglátó egységek pénzt, időt és energiát spórolnak meg, a tálalásra kész ételek felszolgálása során. Olyan éttermeknél ajánlott az étellift használata, ahol a konyha és a vendégtér között jelentős szintkülönbség van, amit étellift nélkül csak folytonos lépcsőzés árán tudna áthidalni a kiszolgáló személyzet. A lift az épület tervezésekor és utólag is beszerelhető. Az ételliftnek köszönhetően az ételek különösebb fáradság nélkül szállíthatók a vendégtérbe, ezáltal a személyzet többet foglalkozhat a vendégekkel és a művészien tálalt ételek is nagyobb biztonságban vannak.

Étellift Forgalmazók

Lakóházak, társasházak felvonóinak modernizálása. FELVONÓVEZÉRLÉS ( liftvezérlés ) 5 év garanciával. Pontmátrix kijelzős, vandálbiztos , vízálló nyomógombos tablók extrém igénybevételre Ziehl-Abegg szinkronmotorok. Német minőség a legjobb ...
 
Egyedi kialakítású felvonók és mozgássérült emelők tervezése, gyártása, szerelése és karbantartása
 
Ne cipekedjen járjon INTERLIFT-en. " INTERLIFT " Kereskedelmi és Szerviz Szolgáltató Kft. Tevékenységünk: Felvonó Tervezés Gyártás Szerelés Karbantartás Szerelői gárdánk folyamatos továbbképzé...
 
Cégünk felvonószereléssel, karbantartással, szereléssel, felújításával és új felvonó telepítésével foglalkozik 1992 óta, valamint 1-24 órás ügyeletet lát el.
 
Legnagyobb magyar tulajdonú felvonó és emelőberendezés forgalmazó és gyártó cég. Országosan :Személy , teher , panoráma , home , autó és székliftek , ollós emelők , ételliftek , mozgólépcsők , mozgójárdák , akadálymentesítés , emelőplatfo...
 
A KONE a világ egyik vezető globális felvonó- és mozgólépcsőgyártó vállalata. Innovatív megoldásokat kínálunk akadálymentesítő berendezések, felvonók és mozgólépcsők szerelésére, karbantartására és korszerűsítésére. A 21. század elején a...
 
Vállaljuk köteles és hidraulikus felvonó és minden fajta emelõ berendezés havi karbantartását, üzemeltetését átalánydíjas szerzõdés keretében. Havonta egyszer elvégezzük a kötelezõ karbantartást a gyártó utasítása, vagy ennek hiányában, a s...
 

Cég hozzáadása

Étellift beszerzési útmutató

1. Mekkora teherbírásra tervezzük az ételliftet?

Egy étellift kiválasztásakor az elsődleges szempont az, hogy mekkora terhet kell a berendezésnek elbírnia. Az ilyen készülékek teherbírása 12 kilogrammtól 300 kilogrammig terjed, ami igen tág teret enged az egyéni igényeknek. Családi házak esetében például szinte biztos, hogy több száz kilogrammos teherbírásra nem lesz szükség, míg egy étteremben vagy szállodában könnyedén elképzelhető a 300 kilogrammot megközelítő ételmennyiség is.

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Mekkora hasznos térrel rendelkezzen a lift?

Kiemelten fontos emellett a beépítéshez rendelkezésre álló hely meghatározása, hiszen az ételliftek mérete igen változatos. Az alapterület, mely egyben meghatározza a berendezés méretét is, gyártótól függően általában 50*50 cm körül mozog, mely kiválóan megfelel például egy családi házba, de kapható nagyobb kiszerelésben, azonban a maximális alapterület általánosságban 1 m2.

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Több szintes liftre van szükségünk?

Ez az alapterület kiválóan növelhető azáltal, ha meghatározzuk a lift maximális magasságát, ezáltal pedig több szint beépítése válik lehetségessé. Ennek megfelelően meg kell határoznunk azt, hogy milyen méretű, milyen igényű és milyen kiszerelésű termékek szállítására használjuk majd, hiszen a szintek száma és egymástól való távolsága nagymértékben függ ettől. Amennyiben például kizárólag kész ételek, illetve koszos tányérok szállítására kívánjuk alkalmazni, úgy a 12 szintes megoldás is kiváló lehet, azonban olyan területen, ahol a raktárból is szállítunk terméket, a szintek közti távolságot a rekeszek méretéhez igazíthatjuk.

Tovább az ajánlatkéréshez

4. Milyen legyen az ajtó kialakítása?

Lehetőségünk van megadni, hogy milyen ajtótípust szeretnénk: fel¬, letolódót vagy nyílót. A kialakítás a rendelkezésünkre álló hely alapján döntsük el és vegyünk figyelembe nekünk melyik nyitási módszer a legkényelmesebb.

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Manuális vagy elektromos ajtót szeretnénk?

Az ajtó típusának meghatározása elsősorban helyigény szempontjából fontos: a kézi erővel nyíló ajtók nagyobb teret igényelhetnek, ami például egy étterem konyhájában zavaró lehet, viszont karbantartásuk könnyebb. Ezzel szemben az elektromos ajtók, melyek lehetnek egy- és kétszárnyúak, komolyabb karbantartást igényelnek, ellenben kezelésük gyorsabb, egyszerűbb és higiénikusabb is lehet.

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Milyen sebességgel működjön a lift?

Végezetül megjegyzendő, hogy az ételliftek maximális szállítási sebessége 1 m/s, ami azonban számos tényezőtől függ. A sebesség elsősorban fokozott igénybevétel vagy sürgős szállítás esetén fontos, például éttermekben vagy kórházakban, továbbá minél nagyobb távolságot kell a liftnek megtennie, annál jelentősebb különbségek tapasztalhatóak.

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével.

 

Szerző: Kócsi Norbert

Tovább az ajánlatkéréshez

Étellift 2 találat
Sebesség
Maximális teherbírás
Emelési magasság
Ajánlatkérés

Termékhirdetés hozzáadása

Hogyan működik?