Működési elve a mozgólépcsőhöz hasonló, de a mozgójárda inkább a távolság leküzdésére és nagyobb csomagok szállítására alkalmas. Bizonyos változataival könnyebb babakocsit, illetve bevásárlókocsit mozgatni, de mivel meredeksége nem olyan nagy, több helyre van szükség a kialakításához. Repülőtereken és a tömegközlekedés egyéb kiszolgáló egységeiben is találkozhatunk mozgójárdával, ezeken a helyeken - jellemzően teljesen sík felületen - a csomagszállítás egyszerűbbé tétele a cél. Épületen belüli és szabadtéri alkalmazása egyaránt lehetséges, a mozgójárdák vízmentes kivitelben is kaphatók.

Mozgójárda Forgalmazók

Legnagyobb magyar tulajdonú felvonó és emelőberendezés forgalmazó és gyártó cég. Országosan :Személy , teher , panoráma , home , autó és székliftek , ollós emelők , ételliftek , mozgólépcsők , mozgójárdák , akadálymentesítés , emelőplatfo...
 
A KONE a világ egyik vezető globális felvonó- és mozgólépcsőgyártó vállalata. Innovatív megoldásokat kínálunk akadálymentesítő berendezések, felvonók és mozgólépcsők szerelésére, karbantartására és korszerűsítésére. A 21. század elején a...
 
FELVONÓK KARBANTARTÁSA,FELÚJÍTÁSA.MODERNIZÁLÁSA 24 ÓRÁS TÁVFELÜGYELET BUDAPESTEN és KÖRNYÉKÉN. PEST MEGYÉBEN!
clock
Hagyományos liftek vagy egyedi, különleges kivitelű hidraulikus és/vagy hajtóműves felvonók, gépházzal vagy gépház nélkül, mozgássérülteknek lépcső járó berendezések, kis-teher felvonók, ételliftek forgalmazása, tervezése....
 
Társaságunk a ThyssenKrupp Lift Kft. a ThyssenKrupp AG németországi székhelyű konszernhez tartozó egyik magyarországi vállalata. Több mint 42 milliárd eurós bevétellel, és 80 országban 177.000 dolgozóval, a ThyssenKrupp a világ egyik leg...
 
A Civislift Bt. a nagy felvonógyártók modern, elektronikus vezérlésű gépháznélküli, gépházas és hidraulikus berendezéseinek és a lakótelepekről ismert Schindler licenc (Ganz-Mávag) liftek karbantartását és teljes körű szervízelését látja el...
 

Cég hozzáadása

Mozgójárda beszerzési útmutató

1. Hova szeretnénk a mozgójárdát telepíteni?

A gyártók többnyire megkülönböztetik a forgalmas bevásárlóközpontokba, irodaépületekbe telepített berendezéseket, vagyis a kereskedelmi mozgólépcsőket, illetve a közlekedési mozgójárdáknak nevezett pályaudvarokhoz, repülőterekhez való berendezéseket.

Tovább az ajánlatkéréshez

2. Kül- vagy beltérben lesz használva?

Amennyiben félig, vagy teljesen kültérre szánjuk a mozgójárdát, kiváltképp fontos ennek jelzése az ajánlatkérés során, mivel  a kültéri környezet esetleg más anyagok felhasználását igényelheti a tartósság növelése érdekében. 

Tovább az ajánlatkéréshez

3. Milyen szélességű legyen a mozgójárda?

Szükséges megadni az igényelt mozgójárda pontos szélességét és a járdalap hosszát. Itt persze meghatározó a beépítéshez rendelkezésre álló hely, illetve az is, hogy csupán személyszállításra vagy esetleg a személyek mellett bevásárlókocsik számára is elegendő szélességet kell-e biztosítani pl. bevásárlóközpontokban. 

Tovább az ajánlatkéréshez

4. Milyen borítással és felszereltséggel rendelkezzen?

A felületi borítások kiválasztása (pl. oldalüveg)  feleljen meg az épület esztétikai igényeinek is. Itt gyártónként több típus lehetséges.

Tovább az ajánlatkéréshez

5. Mekkora emelkedésű mozgójárdát tervezünk?

A Hatályos jogszabályok szerint mozgójárda vízszintes vagy legfeljebb 12°-os meredekségű pályán mozgó, személyszállításra szolgáló, folyamatos üzemű, gépi hajtású berendezés lehet, így a mozgójárda elhelyezését e paramétereknek megfelelően szükséges tervezni. 

Tovább az ajánlatkéréshez

6. Biztonsági elemek telepítését is szeretné?

A fokozott biztonság érdekében vegyük figyelembe, milyen eszközök állnak rendelkezésünkre a maximális biztonság elérése érdekében, pl. ha egy utas rossz irányból lép a mozgólépcsőre, akkor riasztás hangzik vagy kiegészítő vészleállító gombok. stb.

7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével.

 

Szerző: Kócsi Norbert

Tovább az ajánlatkéréshez

Mozgójárda 12 találat
Lépcső szélessége
Dőlésszög
Sebesség
Ajánlatkérés
mm
°
m/s
mm
°
m/s
mm
°
m/s
mm
°
m/s
mm
°
m/s
mm
°
m/s
mm
°
m/s

Termékhirdetés hozzáadása

Hogyan működik?