HUNGARO CHEMICALS KFT. - Higiéniai termék, szolgáltatás

smallc_hungaro_chemicals_kft._95777_Higiniai-termk-szolgltats_81831_20230809090315
Cégünk már több mint 15 éve a hazai élelmiszeripari és intézményhigiéniai tisztítás-technológiai szolgáltatási piac egyik legmeghatározóbb magyar tulajdonú vállalata, amely mára az Európai Unióban és a Kelet-Európai országokban is rendelkezik képviselettel. A vállalatot magas szintű innovációs készség jellemzi.

Mind termékkínálatunkat, mind műszaki megoldásainkat folyamatosan alakítjuk az állandóan változó piaci környezethez, és törekszünk a high-tech megoldások alkalmazására. Mindezt ütőképes, jól felkészült háttércsapattal valósítjuk meg, ahol munkatársaink nyitottak az állandó szakmai fejlődésre.

Cégünk speciális, nagy hatékonyságú, saját fejlesztésű tisztító-fertőtlenítőszerekkel, gazdaságos felhasználást segítő technikai eszközökkel adagolókkal és műszaki megoldásokkal, magas színvonalú tisztítás technológiai és takarítási szolgáltatással, valamint szakmai tanácsadással áll partnerei rendelkezésére. A teljes körű termék és szolgáltatás választékot, integrált programjaink keretében egyéni igények figyelembevételével kínáljuk.

Innovációink a legmodernebb technológiák és a leghatékonyabb vegyszerek kombinációit egyesítik. Termékportfóliónk felöleli a teljes higiéniai-takarítási feladatok megoldásait az intézményekben, éttermekben, kórházakban, ipari mosodákban és élelmiszeripari üzemekben. Fáradozásaink eredményeként vevőink bizalmukkal tisztelnek meg bennünket, amit ezúton is köszönünk!

Élelmiszeripari partnereink körébe sorolhatunk több olyan céget is, amelyek a nemzetközi élelmiszergyártás élvonalába tartoznak. Intézményhigiéniai vevőink között pedig több nívós hazai szállodát, országos hálózattal rendelkező étkeztetési vállalatot és számos közintézményt találhatunk.
Forgalmazott márkák
, HUNGARO CHEMICALS, Losdi, Paloma, Perfex, Vialli
Kapcsolódó szolgáltatások
  • Tanácsadás
HUNGARO CHEMICALS KFT. termékei
Utolsó frissítés dátuma: 2023-12-10 07:01 *
- válaszarány
- válaszidő
- értékelés 

Válaszarány:
Ez a szám azt mutatja, hogy a cég átlagosan mennyi idő alatt válaszolt az ajánlatkérésekre.
Válaszidő:
Ez a szám azt mutatja, hogy átlagosan mennyi idő alatt válaszoltál az ajánlatkérésekre. Az átlagba csak a megválaszolt ajánlatkérések számítanak bele.
Értékelés:
A cég kiadott ajánlatait, az ajánlatkérők így értékelték.

zöld jelzőlámpás cég icon_success_mini
Árbevétel
3 121 474 000 (Ft)
Adózott eredmény
287 806 000 (Ft)
Jegyzett tőke
60 200 000 (Ft)
Létszám
106
Tulajdonos(ok)
Képviseletre jogosult(ak)
Cég státusza
Működő
Negatív esemény
Van
Adószám
11255723-2-15
Alapítás
1995
Telefonszám
+36-42... Megnézem
Weboldal
https://w Megnézem
* HUNGARO CHEMICALS KFT. naprakész adatai a Dun&Bradstreet adatbázisából
Beszerzel? Gyűjts be 3 ajánlatot gyorsan és ingyen itt.
Mivel foglalkozik még a HUNGARO CHEMICALS KFT.?
Hasonló profilú cégek
loading gif
Betöltés...