Húsipari asztal
A húsiparban a kiváló minőségű termékek előállításánál nagy jelentősége van nem csak az alapanyagok kiválasztásának, hanem a munka során használt egyéb eszközöknek is, így az asztalnak is, amelyen a feldolgozás történik. Fokozottan meg kell felelniük higiénés feltételeknek, melyet a rozsdamentes acél, mint felhasznált anyag, nagyban elősegít. A feldolgozni kívánt hús fajtája más-más méretet esetleg speciális tulajdonságokat kíván meg. A megfelelő asztal kiválasztása a munkát könnyebbé, hatékonyabbá, eredményesebbé teheti.
A Táblázat.hu leegyszerűsíti a beszerzést: itt hatékonyan térképezheti fel a kínálatot és gyűjthet be ajánlatokat több releváns cégtől egyszerre.
A húsiparban a kiváló minőségű termékek előállításánál nagy jelentősége van nem csak az alapanyagok kiválasztásának, hanem a munka során használt egyéb eszközöknek is, így az asztalnak is, amelyen a feldolgozás történik. Fokozottan meg kell felelniük higiénés feltételeknek, melyet a rozsdamentes acél, mint felhasznált anyag, nagyban elősegít. A feldolgozni kívánt hús fajtája más-más méretet esetleg speciális tulajdonságokat kíván meg. A megfelelő asztal kiválasztása a munkát könnyebbé, hatékonyabbá, eredményesebbé teheti.
A Táblázat.hu leegyszerűsíti a beszerzést: itt hatékonyan térképezheti fel a kínálatot és gyűjthet be ajánlatokat több releváns cégtől egyszerre.
1. Milyen célra szeretné használni a húsipari asztalt?
A legmegfelelőbb asztal kialakítását befolyásolja a felhasználás célja is. Más kiegészítőkkel kell rendelkeznie például egy vágásra, darabolásra használt asztalnak vagy egy töltésnél alkalmazott asztalnak.
2. Mekkora asztalra van szüksége?
A legkényelmesebb munkakörülmények biztosításához rengeteg méret közül lehet válogatni. Nem csak a felhasználó személy igényeihez, de a beépítési körülményekhez is könnyedén igazodni lehet.
3. Legyen-e pereme az asztalnak?
Bár a legtöbb esetben a húsipari asztalok rendelkeznek kisebb-nagyobb peremmel, nem mindig ez a legmegfelelőbb kialakítás. Mindenképp érdemes átgondolni, hogy a felhasználási célnak megfelelően peremes vagy perem nélküli asztalra van-e szüksége.
4. Legyen-e kereke az asztalnak?
Amennyiben az asztal helye nem fix, érdemes egy kerekes kialakítást választani, hogy az asztalt könnyen mozgatni lehessen, még esetleg terhelt állapotban is.
5. Szüksége van-e tárolóegységre a húsipari asztalhoz?
Húsipari asztalok esetén a tárolóegységek általában opcionális tartozékok. Vannak sima polcok, rácsos tartók, fiókok vagy akár beépíthető szekrények is, amelyekkel tökéletesen személyre szabhatóak az asztalok.
6. Műanyag vágólapra szüksége van-e?
Kifejezetten vágás és darabolás esetén ideális kialakítású asztal lehet, amelyik műanyag vágólappal is rendelkezik.
7. Igen jelentős különbségek lehetnek a különböző cégek áraiban és feltételeiben, ezért mindig több cég ajánlatát kérjük be és hasonlítsuk össze. Ezt 2 perc alatt, minden kötelezettség nélkül megtehetjük a következő ajánlatkérő ív kitöltésével.
Szerző: Kócsi Norbert |