Sokkoló hűtő
Beszerzel? Három ajánlatot begyűjtünk Neked gyorsan és ingyen!
46 forgalmazó
Sokkoló hűtő
Nagy forgalmú konyhákban, cukrászatokban vagy élelmiszeripari üzemekben, ahol gyors lehűtésre van szükség a frissesség és biztonság megőrzése érdekében, a sokkoló hűtő optimális megoldást kínál.
A sokkoló hűtő olyan professzionális berendezés, amely az elkészített ételeket, pékárut vagy alapanyagokat rövid idő alatt +3°C-ra hűti le, vagy akár -18°C-ra fagyasztja, minimálisra csökkentve a baktériumok szaporodását. tovább
A sokkoló hűtő olyan professzionális berendezés, amely az elkészített ételeket, pékárut vagy alapanyagokat rövid idő alatt +3°C-ra hűti le, vagy akár -18°C-ra fagyasztja, minimálisra csökkentve a baktériumok szaporodását. tovább
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Köszönjük a választ, számunkra nagyon hasznos!
TITÁNOK VAGYUNK” KONTÉNEREK A VILÁG MINDEN TÁJÁN EGY GLOBÁLIS JÁTÉKOS – HELYI SZINTŰ SZOLGÁLTATÁSSALKÜLDETÉSKüldetéstudatunk jegyében hosszú távú partneri kapcs...
tovább
1
termék elérhető
CrNi 18/10 rm. acél monoblokk vázszerkezet; egyaránt alkalmas 5xGN1/1 (530x325 mm) vagy EN (600x400 mm) tálcák befogadására; 70 mm-es tálcaközök; 60 mm vastagsá...
tovább
1
termék elérhető
Olasz gyártású sokkoló hűtő, mely 5xGN1/1 vagy 5x600x400mm tálcamérettel, rozsdamentes acélból készült burkolattal rendelkezik, ezért egyaránt alkalmas gasztro...
tovább
Hűtéstechnikai, vendéglátóipari berendezések és gépek legszélesebb választéka.Kereskedelem: a saját gyártású termékek forgalmazása mellett a cég küldetésének te...
tovább
Az ország egész területén magas műszaki színvonalú, sokszor egyedi megoldásokat tartalmazó, hatékony és energiatakarékos rendszereket telepítünk. Profilunkba ta...
tovább
Cégünk hűtéstechnikai berendezések (élelmiszer boltok, logisztikai központok, hűtőtárolók, sokkolók, húsfeldolgozó üzemek…stb.), rendszerek és hűtetlen polcrend...
tovább
1
termék elérhető
Jellemzők: Rozsdamentes kivitel; léghűtéses aggregáttal, digitális hőfokkijelző és érintőgombos szabályozás, tálcakapacitás: 3×GN 2/3; pozitív sokkolás: +90°C-...
tovább
Vagy talán erre gondoltál?
Legnépszerűbb márkák
További sokkoló hűtő találatok
Sokkoló hűtő
Nagy forgalmú konyhákban, cukrászatokban vagy élelmiszeripari üzemekben, ahol gyors lehűtésre van szükség a frissesség és biztonság megőrzése érdekében, a sokkoló hűtő optimális megoldást kínál.
A sokkoló hűtő olyan professzionális berendezés, amely az elkészített ételeket, pékárut vagy alapanyagokat rövid idő alatt +3°C-ra hűti le, vagy akár -18°C-ra fagyasztja, minimálisra csökkentve a baktériumok szaporodását.
Gyakori üzleti problémák és megoldások:
- Probléma: Élelmiszerbiztonsági kockázat a lassú hűtés miatt.
Megoldás: A gyors hűtés csökkenti a mikrobiológiai veszélyeket, megfelelve a szigorú szabályozásoknak, így kisebb a selejt aránya.
- Probléma: Magas veszteség a termékek minőségének romlása miatt.
Megoldás: A termékek szerkezete, íze és tápanyagtartalma megmarad, nő az eladható késztermékek aránya.
- Probléma: Idő- és energiaigényes hagyományos hűtési folyamat.
Megoldás: A gyorshűtés lerövidíti a gyártási ciklust, javítja a termelékenységet.
Főbb felhasználók:
- Vendéglátás
- Pékségek, cukrászatok
- Élelmiszer-feldolgozó üzemek
Az új generációs sokkoló hűtők digitális vezérléssel, energiatakarékos üzemmóddal és adatnaplózással támogatják a hatékony minőségellenőrzést.
A Táblázat.hu leegyszerűsíti a beszerzést: itt hatékonyan térképezheti fel a kínálatot és gyűjthet be ajánlatokat több releváns cégtől egyszerre.
A sokkoló hűtő olyan professzionális berendezés, amely az elkészített ételeket, pékárut vagy alapanyagokat rövid idő alatt +3°C-ra hűti le, vagy akár -18°C-ra fagyasztja, minimálisra csökkentve a baktériumok szaporodását.
Gyakori üzleti problémák és megoldások:
- Probléma: Élelmiszerbiztonsági kockázat a lassú hűtés miatt.
Megoldás: A gyors hűtés csökkenti a mikrobiológiai veszélyeket, megfelelve a szigorú szabályozásoknak, így kisebb a selejt aránya.
- Probléma: Magas veszteség a termékek minőségének romlása miatt.
Megoldás: A termékek szerkezete, íze és tápanyagtartalma megmarad, nő az eladható késztermékek aránya.
- Probléma: Idő- és energiaigényes hagyományos hűtési folyamat.
Megoldás: A gyorshűtés lerövidíti a gyártási ciklust, javítja a termelékenységet.
Főbb felhasználók:
- Vendéglátás
- Pékségek, cukrászatok
- Élelmiszer-feldolgozó üzemek
Az új generációs sokkoló hűtők digitális vezérléssel, energiatakarékos üzemmóddal és adatnaplózással támogatják a hatékony minőségellenőrzést.
A Táblázat.hu leegyszerűsíti a beszerzést: itt hatékonyan térképezheti fel a kínálatot és gyűjthet be ajánlatokat több releváns cégtől egyszerre.
Sokkoló hűtő beszerzési útmutató
Gyorsabban megérkeznek az ajánlatok ha a következők is bekerülnek az ajánlatkérésbe: