ITALINOX HUNGÁRIA Kft. - Acélháló

smallc_italinox_hungaria_kft
Az ITALINOX HUNGÁRIA Kft. 1996 májusában alakult meg a milánói központú ACCIAI VENDER Spa. cég magyarországi érdekeltségeként. Korrózióálló, sav- és hőálló acéltermékeket – alapanyagokat és félkész termékeket – forgalmaz, melyeket Olaszországból és Németországból importál az ACCIAI VENDER Spa. anyacégtől.Az ACCIAI VENDER Spa. 1976-ban alakult. A vállalatcsoport tevékenysége az egész világra kiterjed, több mint 100 országba exportálnak korrózióálló acéltermékek. A csoportban ma számos leányvállalat működik, többek között: Németországban, Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Romániában, Törökországban, stb. E vállalatok közül 5 cég szervizközpontként tevékenykedik. A szervizközpontok végzik a hidegen és melegen hengerelt tekercsek méretre vágását, felületi kiképzését, polírozását, szálcsiszolását. A többi társaság a korrózióálló acélok forgalmazásával foglalkozik. Ezen társaságok közül 9 cég ITALINOX néven működik a kelet-európai régióban.
A cél az volt, hogy létrejöjjön Magyarországon egy olyan raktár, ahol minden igényt kielégítően megtalálható a korrózióálló acéltermékek széles választéka egy helyen.
Ennek megvalósítására az ITALINOX HUNGÁRIA KFT. 2000-ben költözött a jelenlegi telephelyére, ahol 3000 m2 alapterületű raktárában közel 1000 tonnás készlettel áll partnerei rendelkezésére.
A vevők a következő főbb területeken használják a rozsdamentes acéltermékeket: élelmiszeripari-, vegyipari-, gyógyszeripari gépgyártás; tartálygyártás, csővezetékek építése, belsőépítészet, hajóépítés, közlekedés, atomenergia ipar. A termékpaletta nagyobb részét a hidegen és melegen hengerelt korrózióálló acéllemezek, – acéltekercsek, – csövek, – zártszelvények, – rúdanyagok, csőszerelvények (úgynevezett armatúrák), búvónyílászárók, tartályfenekek, mosogatómedencék alkotják. A cég ezek mellett forgalmaz még hegesztési- és felületkezelési segédanyagokat is, amelyekre a feldolgozás során szükség lehet. A termékek választéka folyamatosan bővül a vásárlók igényei szerint, ezért is kezdte el a cég 2007-től a horganyzott- illetve a festett lemezek beszerzését.
Az első évben kb. 200 vevővel állt üzleti kapcsolatban, 17 év eltelte után az üzleti partnerek száma 16000-re növekedett. A kiszolgálás minőségét hűen tükrözi, hogy az első vevők azóta is rendszeres vásárlók.
Az ITALINOX HUNGÁRIA Kft. a jövőben is arra törekszik, hogy partnerei igényét mind teljesebb mértékben kielégítse, bővítse vevőkörét és tovább terjeszkedjen Magyarország egész területén.
Kapcsolódó szolgáltatások
  • Egyedi gyártás
  • Kiszállítás
  • Tanácsadás
  • Tervezés
ITALINOX HUNGÁRIA Kft. termékei
Utolsó frissítés dátuma: 2024-05-18 00:26 *
- válaszarány
- válaszidő
- értékelés 

Válaszarány:
Ez a szám azt mutatja, hogy a cég átlagosan mennyi idő alatt válaszolt az ajánlatkérésekre.
Válaszidő:
Ez a szám azt mutatja, hogy átlagosan mennyi idő alatt válaszoltál az ajánlatkérésekre. Az átlagba csak a megválaszolt ajánlatkérések számítanak bele.
Értékelés:
A cég kiadott ajánlatait, az ajánlatkérők így értékelték.
(A statisztikák az elmúlt 180 nap adatai alapján készülnek.)

zöld jelzőlámpás cég icon_success_mini
Árbevétel
12 835 191 000 (Ft)
Adózott eredmény
464 671 000 (Ft)
Jegyzett tőke
129 000 000 (Ft)
Létszám
34
Tulajdonos(ok)
Képviseletre jogosult(ak)
Cég státusza
Működő
Negatív esemény
Nincs
Adószám
12141537-2-43
Alapítás
1996
Telefonszám
+36-1-... Megnézem
* ITALINOX HUNGÁRIA Kft. naprakész adatai a Dun&Bradstreet adatbázisából
Beszerzel? Gyűjts be 3 ajánlatot gyorsan és ingyen itt.
Hasonló profilú cégek
loading gif
Betöltés...