LABORNITE Kft. - Mérőműszer

smallc_labornite_kft._meromuszer
Forgalmazott termékeink: Elektrokémiai és elektoranalitikai műszerek, kezdve egyszerű kézi pH-mérőtől, EC-, TDS-, OP-mérőktől otthoni vagy kertészeti használatra, egészen a nagy pontosságú elektrokémiai műszerekig, mint professzionális asztali pH-mérők, mV-, ORP-, EC-, TDS - mérők, potenciosztátok, elektrokémiai analízis eszközei, ion szelektív (ISE) elektródák, ipari pH-mérő és vezérlő egységek, orvosi ion-analizátorok stb.Nem csak műszereket árusítunk, de mellékeljük hozzá a tudást is. Szakmai tanácsadással segítjük vásárlóinkat. Közösen választjuk ki minden vevőnknek az optimális megoldást az előtte álló feladat gazdaságos megoldására, amivel pénzt takarítunk meg vevőinknek.Csak garanciával árulunk még egyszerű és olcsó műszereket is. Minimális garanciánk 12 hónap, de sok műszerünkre 2-3 év garanciát vállalunk.Vevőink között nem csak nagyvállalatok találhatóak meg (MOL, TEVA, CASTROL, HEINEKEN, CAOLA, GYŐRI KEKSZ, BUDAPESTI ERŐMŰ, KÉMIAI KUTATÓKÖZPONT, Egyetemek stb.), de aminek nagyon örülünk - sok kisvállalat és több ezer magán személy, akiknek sikerült segítenünk, megszervezni otthoni méréseiket kertészeti, vízminőség-ellenőrzési vagy más céllal.Web-áruházunk (http://labornite.hu/webaruhaz/ ) és szakwebáruházaink ( www.gazdauzlet.hu, www.kezirefraktometer.hu , www.adwa.hu ) segítik a vásárlást. Ön megrendeli és mi nagyon gyorsan (sokszor 1 napon belül) postázzuk Önnek a megrendelt műszereket (utánvétellel, kártyás fizetéssel vagy átutalással).
Forgalmazott márkák
ABBE, Adwa, ADWA A-1131B, Adwa AD 1020, Adwa AD111, Adwa ECO-209, AGRICONTROL, ATC, Bio-Logic, BioLogic, CC, CH, DIGITÁLIS AUTOMATA KRÜSS, Elmetron, ESCHWEILER, FIELDSCOUNT, Hamilton, HANNA, HANNA Instruments, HM DIGITAL, Krausen, KRÜSS, Krüss Optitronic, LABORNITE, MILWAUKEE, PM, Radwag, REAGECON, RHW, Scharlab, SCHARLAU, SPECTRUM Technologies, WT
Kapcsolódó szolgáltatások
  • Tanácsadás
  • Alkatrészellátás
  • Házhozszállítás
  • Webáruház
  • Kalibrálás
LABORNITE Kft. termékei
80% válaszarány
1 nap válaszidő
- értékelés 

Válaszarány:
Ez a szám azt mutatja, hogy a cég átlagosan mennyi idő alatt válaszolt az ajánlatkérésekre.
Válaszidő:
Ez a szám azt mutatja, hogy átlagosan mennyi idő alatt válaszoltál az ajánlatkérésekre. Az átlagba csak a megválaszolt ajánlatkérések számítanak bele.
Értékelés:
A cég kiadott ajánlatait, az ajánlatkérők így értékelték.

LABORNITE Kft. naprakész adatai a Dun&Bradstreet adatbázisából
zöld jelzőlámpás cég icon_success_mini
Árbevétel
202 853 000 (Ft)
Adózott eredmény
2 119 000 (Ft)
Jegyzett tőke
3 000 000 (Ft)
Létszám
0
Tulajdonos(ok)
Képviseletre jogosult(ak)
Cég státusza
Működő
Negatív esemény
Nincs
Adószám
13269739-2-09
Alapítás
2004
Telefonszám
+36-52-... Megnézem
Weboldal
https://w Megnézem
Utolsó frissítés dátuma: 2023-06-02 00:42
Beszerzel? Gyűjts be 3 ajánlatot gyorsan és ingyen itt.
Hasonló profilú cégek
Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény biztosításáért. Süti szabályzat
loading gif
Betöltés...