MUREXIN Kft. - Beton

smallc_MU_Logo
A Murexin Építési vegyianyagok termékcsoport széles választékkal és átfogó szolgáltatásokkal áll a tervezők, kivitelezők és kereskedők rendelkezésére. A termékválaszték építőanyagokat, bevonatokat és még sok minden mást tartalmaz. A Murexin tervezői segítséget nyújt az építészeknek, komplett értékesítési tanácsokkal áll kereskedői rendelkezésére, alkalmazástechnikai és építéshelyszíni tanácsadással támogatja a kivitelezőket. A széles termékválaszték és a szakértelem biztosítja, hogy cégünk minden építési feladatra megoldást tudjon ajánlani.Az alapfelület előkészítéstől a speciális tisztítás-ápolási termékekig a Murexin Hidegburkolat ragasztási rendszer a legmagasabb igények kielégítésére is egymással összehangolt rendszermegoldásokat nyújt. A széles termékpaletta révén bel és kültérben történő fugázáshoz, ragasztáshoz minden típusú területre tudunk anyagot ajánlani.
A speciális beépíthető Uni-platte elemek és a Murexin élzáró sínek teszik teljessé a termékválasztékot.Az aljzatkiegyenlítőktől a melegburkolati ragasztókig és bevonatokig : a Murexin Melegburkolat ragasztási rendszer szintén egy átfogó termékválasztékot kínál. Parketta, szőnyeg, PVC, tapéta, linóleum, gumi vagy parafa? – a kiváló minőségű termékek állnak rendelkezésre, figyelembe véve a környezetkímélő megoldásokat és trendeket. Renoválás vagy új építés? A megalapozott szakmai háttér és magas minőségű termékek ezen a területen is ideális partnerré teszik a Murexint.A homlokzat- és beltéri falfestékektől a lakkokig a Durlin magas minőségű megoldásokat biztosít akár fa, fém, beton, fal, csempe és egyéb felületekhez egyaránt. A Durlin termékek között biztosan talál ízlésének megfelelőt. A Durlin sok éven át óvja és védi a különböző falfelületeket és anyagokat.
A speciális Aqua termékek megfelelnek a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak és trendeknek is.
Forgalmazott márkák
Murexin, MUREXIN
MUREXIN Kft. termékei
Utolsó frissítés dátuma: 2024-07-13 00:12 *
92% válaszarány
2 nap válaszidő
5.0 értékelés  (4 vélemény)

Válaszarány:
Ez a szám azt mutatja, hogy a cég átlagosan mennyi idő alatt válaszolt az ajánlatkérésekre.
Válaszidő:
Ez a szám azt mutatja, hogy átlagosan mennyi idő alatt válaszoltál az ajánlatkérésekre. Az átlagba csak a megválaszolt ajánlatkérések számítanak bele.
(A statisztikák az elmúlt 180 nap adatai alapján készülnek.)
Értékelés:
A cég kiadott ajánlatait, az ajánlatkérők így értékelték.

zöld jelzőlámpás cég icon_success_mini
Árbevétel
5 523 551 000 (Ft)
Adózott eredmény
163 808 000 (Ft)
Jegyzett tőke
475 300 000 (Ft)
Létszám
62
Tulajdonos(ok)
Képviseletre jogosult(ak)
Cég státusza
Működő
Negatív esemény
Nincs
Adószám
14444276-2-42
Alapítás
2008
Telefonszám
+36-20... Megnézem
Weboldal
https://w Megnézem
* MUREXIN Kft. naprakész adatai a Dun&Bradstreet adatbázisából
Beszerzel? Gyűjts be 3 ajánlatot gyorsan és ingyen itt.
loading gif
Betöltés...