OPTIMUM HUNGÁRIA Kft. - Pneumatika

smallc_optimum_hungaria_kft._pneumatika
Az Önök kívánsága a mi célunk 30 éve foglalkozunk az Aircraft® termékek tervezésének és gyártásának fejlesztésével.
Minden termékünk kitűnik minőségével, pontosságával, hosszú élettartamával és értékállóságával. Termékeinket nagyrészt magunk fejlesztjük. Saját gyártó üzemeink mellett csak olyan gyártóknál állítunk elő, akik teljesíteni tudják a magas minőségi követelményeinket.
Ismereteink a termékeink állandó továbbfejlesztését és javítását szolgálják.A termékek
Ha olyan funkcionális gépet keres, mely kedvező áron nyújt Önnek átfogó teljesítményt, akkor Aircraft® kompresszor, vagy levegős gép mellett helyesen dönt. Gépeink meggyőzik Önt kiváló minőségükkel és pontos kidolgozásukkal és az “OPTIMUM”-ot nyújtják árban és teljesítményben. Gyártás az Aircraft® kompresszorainak nagy részét saját gyárában, az ausztriai Hehenzell-ben gyártja magas minőségi elvárások mellett.
A fejlesztés, konstrukció és minőség igény meghatározása Németországban történik.Képviseletek Európa szerte megtalálhatóak.Minden európai országban szakértő partnerekkel dolgozunk együtt.
Magyarországon az Optimum Hungária Kft. több mint 40 fővel látja el az importőri, értékesítési, tanácsadási és szervizfeladatokat. Gépeink nagy részét rövid határidővel tudjuk szállítani készletről. Szervizszolgáltatás ha szervizre lenne szüksége, tapasztalt elektromos és mechanikus kollégáink és helyi szakkereskedők állnak rendelkezésére.
A német- és magyarországi cégközpontunkban található átfogó pótalkatrészraktár rövid határidejű alkatrészellátást biztosít Önnek.
Szervizünk garantálja Önnek gépei éveken át tartó értékállóságát. Forgalmazás Aircraft gépekhez a helyi kompetens szakkereskedőnél is hozzájuthat. A szakkereskedésekben kérje katalógusainkat és keresse aktuális akcióinkat, hogy mindig az Ön számára legmegfelelőbb eszközünket választhassa. Forgalmazó partnerek Európában, így
Magyarországon is mindenütt jelen lévő hálózata áll rendelkezésére gépeinkkel és üzemeltetési tanácsokkal.Finanszírozás
Nagyobb értékű gépeinkhez kedvező lízing vagy hitelfelvételi segítséget adunk szakértő banki háttérrel. Házhoz szállítás, beüzemelés. gépeinket a vásárlók igényeinek megfelelően raktárunkról a kívánt telephelyre szállítjuk, kicsomagoljuk, zsírtalanítjuk és beüzemeljük. Műszaki osztály. Műszaki osztályunk gyakorlott, műszakilag magasan képzett specialistákból álló csapattal rendelkezik. Megalapozott szaktudásuk lehetővé teszi, hogy a termékeink és szolgáltatásaink iránt támasztott követelményeket rugalmasan és kreatívan kezeljék. Tervezés Műszaki osztályunk már a tervezési fázisban beavatkozik az új termékek fejlesztésébe, melyeket saját üzemünkben illetve partner-beszállítóknál gyártunk. FejlesztésA fejlesztő munka kizárólag a legmodernebb 3D-CAD-szoftverrel történik, virtuális gépmodell előállításával. A tervezés során - a legfontosabb szempont, a gép optimális működése érdekében - létrehozott információk és adatok további hasznosíthatóságára is ügyelnek. Ezen adatokat nemcsak a gyártási... tovább
Forgalmazott márkák
AccutexAircraft, Averex, AXILE, Bodor, Cleancraft, Holzkraft, Holz Star, Metallkraft , Microcut, Neuar, Optimum , Palmary, Schweisskraft, Schweißkraft, Simonds, Toptech, Zayer
Kapcsolódó szolgáltatások
 • Beépítés, telepítés (Üzembe helyezés)
 • Egyedi gyártás
 • Tanácsadás
 • Karbantartás
 • Szerviz
 • Alkatrészellátás
 • Tervezés
 • Finanszírozás
 • Házhozszállítás
 • Helyszíni felmérés
 • Webáruház
Utolsó frissítés dátuma: 2024-07-25 00:16 *
smallc_optimum_hungaria_kft._pneumatika

OPTIMUM HUNGÁRIA Kft.

66% válaszarány
3 nap válaszidő
5.0 értékelés  (12 vélemény)

Válaszarány:
Ez a szám azt mutatja, hogy a cég átlagosan mennyi idő alatt válaszolt az ajánlatkérésekre.
Válaszidő:
Ez a szám azt mutatja, hogy átlagosan mennyi idő alatt válaszoltál az ajánlatkérésekre. Az átlagba csak a megválaszolt ajánlatkérések számítanak bele.
(A statisztikák az elmúlt 180 nap adatai alapján készülnek.)
Értékelés:
A cég kiadott ajánlatait, az ajánlatkérők így értékelték.

zöld jelzőlámpás cég icon_success_mini
Árbevétel
2 433 144 000 (Ft)
Adózott eredmény
26 618 000 (Ft)
Jegyzett tőke
56 000 000 (Ft)
Létszám
33
Tulajdonos(ok)
Képviseletre jogosult(ak)
Cég státusza
Működő
Negatív esemény
Nincs
Adószám
13064455-2-42
Alapítás
2003
Telefonszám
+36-1-... Megnézem
Weboldal
https://w Megnézem
* OPTIMUM HUNGÁRIA Kft. naprakész adatai a Dun&Bradstreet adatbázisából
Beszerzel? Gyűjts be 3 ajánlatot gyorsan és ingyen itt.
Hasonló profilú cégek
loading gif
Betöltés...